B.Demir
Üye
- Ad Soyad
- Barış DEMİR
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Öncelikle herkeze selamlar. bir çift güvercinim vardı kanatları cekik. yeni başladıgım için alıstırmaya calısıyordum. güvercinleri balkonda beslıyordum. bıraz salayım dolassınlar dedım. kanatları cekık oldugu ıcın rahattım. fakat erkegı ılk masanın üstüne ordanda balkon mermerıne atladı ve daha sonrada balkondan asagı atladı. 3-4 sanıye ıcınde oldu bunlar. hemen dısarı fırladım üstünde bi kedi vardı. hayvanın ense tüylerınden yakalamıs sürüklemeye calısıyordu. hemen kostum aldım. inceledım hayvanın sadece 1-2 tüyünü yolmus baska bır zarar verememıstı. ısramamıstı yane biraz salyasını bulastırmıstı sadece ama dogal olarak hayvan cok korkmustu tabı. sonra getırdım eve hemen bıraz su verdım yere bıraktım yürüyemıyor. ayagını uzun süre ınceledım kırık fln yok. burda güvercinden anlıyan bır üstad ada gösterdım oda kırık yok ama ıncınmıs olabılır dedı. bide korkudan felç de olmus olabılır dedi. bıraz buzla tedavı yapmayı denedım. faydası olurmu bılemedım ama bı denıyım dedım, olmadı. sizce ne yapmalıyım. moralım acayıp bozuldu. büyük bir hevesle basladım birden hevesim kırıldı. benım ıhmarkarlıgım yüzünden hayvana ezıyet cektırıyormusum gıbı hıssettım. hayvan yem fln da yemıyor 1-2 güne ölecek dıye korkuyorum. veterinere götürim dedım. herkez diyorkı bı cıbıkla ayagını sarıp gönderıcek bısey yapmıcak. bende sardım ayaklarını bı cıbıkla. ama dedıgım gibi yemden fln kesıldı. dişisiylede yeni eş olmuslardı. şimdi sadece kümeste topallıyarak cırpınıyor sonra ters dönüp kalıyor. gördükce dahada moralım bozuluyor. ne yapmamı önersınız.