Kedi Saldırması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jackalvr6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

jackalvr6

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Abdullah Colluoglu
Meslek
asdsad
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar forum daha yeni uye oldum bugun guvercinime kedi saldırdı. Kuşu kediden kurtardır kuşu inceledim yarası kanaması yok biraz korkmuş titriyor bide tuylerini kabartıyor. Guvercinim Normale donermi acaba yoksa olurmu??

jackalvr6' Alıntı:
Arkadaşlar forum daha yeni uye oldum bugun guvercinime kedi saldırdı. Kuşu kediden kurtardır kuşu inceledim yarası kanaması yok biraz korkmuş titriyor bide tuylerini kabartıyor. Guvercinim Normale donermi acaba yoksa olurmu??
selamunaleykum abdullah
kuscular org hosgeldiniz gecmis olsun kusunuzun basina gelenler icin guvercin narin hayvan hemde cok korkmustur kusunuzu kuslarin icinde tutun ki korkuyu cabuk atlata bilsin ayni durum benim basima gelmisti benim kusum malesef oldu umarim sizinkisi yasar
saygilarla

Merak etmeyin birşey olmaz sadece kuşa biraz ürkeklık katmıştır.Bende yerde beslıyorum...Kediye tekmeyi ındır bak bakım bir daha gelıyor mu..Gelsede yabancı baska sokagın kedılerıdır...Aynı yöntemı onlarada uygula artık ugramazlar..

Cevaplarınız için cok tesekkur ederim artık ilerleyen zamanlar ölecekmi kalcakmı belli olcak..Kedi ısırdıgıkdan sonra baktım yara felan acılmamıstı kanayan bi tarafıda yoktu insallah bişi olmaz...

Geri