KEDİ VE KÖPEK KOVUCU HK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uumuut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

uumuut

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut KIR
Meslek
Bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar.

Yeni evimde ve yeni kümesimde muhtemelen kedi problemi yaşacağım. Evim teras katı ve yan yan terasımda oturan kişi kedi besliyor. Bununla ilgili olarak araştırmaya yapmaya başladım. Sonuçta onlar da bi canlı ve amacımız onlara zarar vermeden kuşlardan uzak tutmaktı. Detaylı bir araştırma sonucu hepimiz için işe yaracak bir ürün buldum ve bunuda sizlerle paylaşmak istedim. Aşşağıda linkini attığım ürün ile ilgili yetkili kişi ile görüştüm. Ürünü çok övdü. Genelde lüks restoran ve cafelerin bahçelerinde kullanıldığını anlattı. Ürün kesınlıkle ne kuşlara ne de kedılere fiziksel bir zarar vermiyor. Ultrasonic ses dalgası yayarak kedilerin kümesin yakınına yaklaşmasını engelliyor. Bu sesi yanlızca kedi ve köpekler duyuyor kuşlar kesinlikle duymuyor. Yanlızca kedi ve köpek kovmak için üretilmiş bir ürün. Merak edenler içinde söyleyeyim kuş kovucu da var. Kuş uçurmakta zorluk çeken arkadaşlar belki bu amaçla bunu kullanabilir :)

http://www.kovucumarket.com/TOKYO-YARD-GUARD-KEDI-KOPEK-KOVUCU-pid-14.html

Saygılarımla...

Uçururmu acaba denemek lazım ürküp birdaha aynı yerlerine gelmede problem yaşanırmı.

Size tavsiyem kesinlikle almayın.Ben fare kovucu almıştım zamanında fareler dahada çoğaldı hiç bir işe yaramıyor.

Arkadaşlar bu ürünlerden kullanmış veya hala kullanmakta olan birileri varsa bu konu altında yorum yaparlarsa çok sevinirim.bu ürünler hakkında ben de bilgi sahibi olmak istiyorum

Geri