kedi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu_halit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

kuşunuzu bir kedi kapsaydı ne yapardınız?

• kedinin peşinden koşar kuşumu ağzından almaya çalışırdım

Oy: 15 27.8%
  • bırakırdım,ve umudu keserdim

Oy: 6 11.1%
  • kediyi öldürmeye çalışırdım

Oy: 11 20.4%
  • kedinin arkasından koşar kuşu ağzından alır eğer ölmüşse bile kuşu ona vermezdim

Oy: 22 40.7%

• Kullanılan toplam oy
    54
Siteyi ziyaret et
kuş

kedinin peşinden koşar kuşumu ağzından almaya çalışırdım..

Güzel bir anket olmuş Teşekkürler paylaşım için.

Anket için teşekkürler.Valla denemediğim şey kalmadı,o kadar çok kuşumu çaldıki kedi anlatamam.

İlginç bir konu olmuş. Zamanında kedini ağzından aldığım bir kuşum hiçbir yarası ve kanaması olmamasına rağmen yaşamadı ve 2 gün içinde yem yemeden su içmeden öldü anlamadım ama galiba korkudan...

ya eğer zaten kediyi kümese sokmazsan arkasındanda tazı gibi kosmana gerek kalmaz :haha:

en güzeli olayı kökten haletmek
kafasına sıkarım

2 kere kedini ağzından almayı başardım birisini cok yaralamıştı boynundan iyileşttirdim ama kuş iyileştirdikten sonra saldım kuşu birdaha görmedim :hhh:

ben kedilerin yüzünden kümesin önüne büyük bir tel kafes yapmak zorunda kaldım.

bu kedilerle basım hep dertte gecenlerde kedi kusu catıdan aldı kacıyodu tek katlı evin catısından bende kedinin pesinden atladım kedi yere düstü bende kedinin üstüne düstüm daha kusu öldüremeden kusu kurtardım kus hakla hayatta

muhterem, kuscu arkadaslar.
bu konuda sizlerle bir animi paylasmak istiyorum, henuz 12 yasindaydim cok sevdigim bir kusumu kedinin yakalayip agzinda sallandira sallandira goturdugunu gordum,ola bildigimce hizli bir sekilde kusumu kurtarmak icin kedinin arkasindan kostum ama nafile hani derler ya, ata binen ,uskudari gecti. kedi efendi o gun kusumu afiyetle yedi,ama ben pes etmedim ilerleyen gunlerde kediyi takibe alip izledim, sonunda kediyi samanlikta kistirdim, kaca bilecegi butun yerleri kapadim,kedi ve ben samanlikta basbasa .3 saatlik ugrasimdan sonra kedi efendiyi bir saman telisinin icine paketledim, paketi bir naylon torbanin icine koyarak agzini siki siki hava almayacak sekilde bagladim.bir gun sonra paketi actigimda kedi efendini 7 kez yasama hakkini kullanip basarili olmadigini gordum,kedi olmusdu,ama benim sinirim hala gecmemisdi, kedinin boynuna bir ip bagladim ve damdaki kus kumesimin uzerindeki disariya dogru cikintili agac parcasina baglayarak 1 metre iple sallandirdim,kedi efendi o sekilde bir hafta boyunca asili kaldi.ilginc olan neydi biliyormusunuz ? asagidan gecen diger kediler durup asili kediye bir bakiyorlardi sonrada o bolgeden kosarak kaci yorlardi.cocukluk iste boyle bir anim oldu ,ama su an dusunuyorumda o yaptigima pisman oluyorum , rabbim beni affetsin, o yuzden bir kedi kusumu kaparsa ona mudahele etmeyecegim.

abi benim öyle derdim yok buldoglar vardı sattım 2 erkek 1dişi olmak üzere 3 yavru doberman aldım valla kediler öncedende gelemezdi şimdide gelimiyor gelirse boğazlanıyor köpekler tarafından

2 hafta önce kedi yanımızda atladı arkadasın kuslara iice gözü karartmıs arkadaslar artık o degilde ona sinirine arkadas havalı tüfekle baska bi kediye vurdu oda sürünerek sokaga cıktı can havliyle sanırım öldü pişman olduk soora bıraktık öylece :( Allah affetsin

gecenlerde benim kumese girmiş kedi 3 tane kusumu bogmus kedide bizim o zaman kadar hic ole bişi yapmamıstı cokta severdik kediyi yese yine bişi degil fakat bogmu bırakmıs bende kediyi aldım motora atladım birde balta uzak ve ıssızbir yerde tasa koydum kafasını bir hamlede kedi ikitane oldu ilginc olan bendeni olmus kafası canlıydı bir sure canlı kaldı sonra oda guvercinlerimin yanına giti pişman degilim satanist degilim sadece cezasını cekti

bendee hiç acımam kedilere elimde silah olsun gözümü kırpmadan sıkarımmm kuşuma bişi yaptıysa
zaten okkata tekmelediklerimin hadii hesabı yok geçenlerde alah aafetsin birinii tekmeyle 15 metrene aşagı çaktımm

onceden cok kus verdim kediye yere dusmeden kapiyorlardi cok seyler yaptim kedilere yaptiklarimin hepside ya oldu yada sakat kaldi ama simdi cok pismanim o bir hahvan onun geninde var kuslara saldirmak ama benim genimde hayvanlara aci cektirmek yok sadistlikten baska birsey degilmis yazik telef oldu benim cahilliigmden ben anliyamamisim o zamanlar simdi hem kedilerden korumaya calisiyorum daha dikkatli oluyorum eger bu isi yapiyorsam dogayla ilgili bir hobim varsa doga kanununada saygili olmam gerektigini dusunuyorum kurtardim kurtardim kurtaramadim oda onun nasibiymis hay,dan geldi huy,a gitti

S.A arkadaşlar kedi biz güvercin besleyenler için büyük tehlike .25yıl önce bahçeli bir evimiz vardı.her ceşit hayvan besliyorduk.kedi hariç.öyle bir kedi dadanki kuşlarıma nerden geldiğini dahi göremiyordum.kümesin içinden et yavruları alıp götürene kadar sabrettim.bir gün okuldan geldiğimde rahmetli dedemi kuşların başında çok üzgün gördüm.yine bizim et yavruları kedi almıştı kümesin içinden.rahmetli babamın bu kedi senin kuşlarını bitirecek.kuşculuğu bırakacaksın.bir kediyle baş edemedin demesi üzerine.yanmaya hazır barut gibi oldum.elime gecen ilk fırsatta kediyi tüfek ile vurdum.daha sonraları çok üzüldüm ama arkadaşlar oda haketti yani.saygılarımla.
ÖMÜR DENİZ

arksdaslar o kediden ne çektiğimi bi ben biirim bi de allah kümesime girip kümes içinden mi yemedi yok sa ben su doldurmak için arkaı döndüğümde ilk ayarımı mı almadı yani kısacası ne siz sorun ne ben söyliyeyim

daha dün erkek kendi yavrum postamı götürdü kedi ve atmacadan kuslarım iice azldı offf b u bu ay içinde 7kusum insaf yhaa

Geri