muhterem, kuscu arkadaslar.
bu konuda sizlerle bir animi paylasmak istiyorum, henuz 12 yasindaydim cok sevdigim bir kusumu kedinin yakalayip agzinda sallandira sallandira goturdugunu gordum,ola bildigimce hizli bir sekilde kusumu kurtarmak icin kedinin arkasindan kostum ama nafile hani derler ya, ata binen ,uskudari gecti. kedi efendi o gun kusumu afiyetle yedi,ama ben pes etmedim ilerleyen gunlerde kediyi takibe alip izledim, sonunda kediyi samanlikta kistirdim, kaca bilecegi butun yerleri kapadim,kedi ve ben samanlikta basbasa .3 saatlik ugrasimdan sonra kedi efendiyi bir saman telisinin icine paketledim, paketi bir naylon torbanin icine koyarak agzini siki siki hava almayacak sekilde bagladim.bir gun sonra paketi actigimda kedi efendini 7 kez yasama hakkini kullanip basarili olmadigini gordum,kedi olmusdu,ama benim sinirim hala gecmemisdi, kedinin boynuna bir ip bagladim ve damdaki kus kumesimin uzerindeki disariya dogru cikintili agac parcasina baglayarak 1 metre iple sallandirdim,kedi efendi o sekilde bir hafta boyunca asili kaldi.ilginc olan neydi biliyormusunuz ? asagidan gecen diger kediler durup asili kediye bir bakiyorlardi sonrada o bolgeden kosarak kaci yorlardi.cocukluk iste boyle bir anim oldu ,ama su an dusunuyorumda o yaptigima pisman oluyorum , rabbim beni affetsin, o yuzden bir kedi kusumu kaparsa ona mudahele etmeyecegim.