KEDİLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evo48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

evo48

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
evren eren
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Beyler kuşları salınca kedilerden nasıl koruyorsunuz bilgi verir misiniz bizim orda çok kedi var :sinirli:

zararsız kedilere taş atarım ama bazı kediler olur hep av peşinde olanlar çok kuşumu kapanları saçmalı ile oldürmeden vururm bida hic biri gelemez

:) öylede ben herbirine yem dağıtıp hemin içine uyku ilacı gibi birşey koyup sonra onları toplamayı düşünüyorum nasıl?

bende Geçen gün Damda oturuyorum güvercinlerde açık baktım sarı bi kedi kuslara saldırdı allahdan alamadı ama yakalasaydım aşagıya atacaktım :) kedileri önlemek için Köpek almanı öneririm

bizim köpek var gelmiyo ama bi ara dişi bi kedi musallat olmuştu. kuşları açtımmı hemen çatıya yatıp bekliyodu konsunlar diye.bende havalı tüfekle vurdum arka tarafından ölmedi ama bi daha çatıdan geçmedi bile.

Hangı ülkede bu kadar hayvan sokaKlarda dolaşıyor bılmem kı devlet bı el atmalı artık bu işe ya hepsını kısırlastırsa 5 sene sonra ne kedı kalır nede köpek her ilde başlatılsa bu bizde rahat ederız onlarda sadece kuşları tehdit ettıklerı için söylemıyorum bunu, süreklı ya bırı araba altında kalıyo ya bırı sokakta doguruyo cocuk coluk oyuncagı oluyo yazık ya

pıncır' Alıntı:
Hangı ülkede bu kadar hayvan sokaKlarda dolaşıyor bılmem kı devlet bı el atmalı artık bu işe ya hepsını kısırlastırsa 5 sene sonra ne kedı kalır nede köpek her ilde başlatılsa bu bizde rahat ederız onlarda sadece kuşları tehdit ettıklerı için söylemıyorum bunu, süreklı ya bırı araba altında kalıyo ya bırı sokakta doguruyo cocuk coluk oyuncagı oluyo yazık ya

doğru benim kümesinle duvar arasındaki boşlukta kedi yavruları var ve apartman sakinleri butun gun kedileri seviyolar coluk cocuk kuslar korkudan bahceye inememiyo

Hiç bir canlı sebepsiz yaratılmamıştır. Onların da doğada görevi vardır. Sakın öldürmeyi falan aklından geçiren olmasın. Kuşlarını kedilerin erişemeyeceği yükseklikte muhafaza etmeni öneririm.

Geri