Kedim güvercin Yakaladı. Güvercin uçamıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba. Kedim kuş yakaladı. kuş yavru. ağzındayken aldık kuşu. Kuş dediğim de Güvercin. banyo ya koyduk. Bakalım uçana kadar diyoruz. Fakat yarın Ankara veterinerlik bahçesine bırakacağız. Kuşun sırtında tüyleri soyulmuş küçük yara almış. kediden dolayıdır belki. Kanadı da bir tanesi havaya doğru çıkık.. Durumu kötü müdür? anlayamadık. çatıya bıraksak düşme riski varmıdır bilemiyoruz. yardımlarınız rica edecektim. sadece buğday ile su verdik. pek yemiyor. Resimleri var fakat buraya koyamadım. linklerini yollayacağım.

Yavru bir guvercin yakalamış kendiniz. Malesef kötü yaralanmış öncelikle yaraları iyileşmesi gerekiyor. Uçması için zaman gerekiyor.

Annem bakamayız dedi. Bugün veya yarın bahçeli bir alana bırakacağız. Veterinerlik fakültesi bahçesi veya bir park.

Malesef kuşun ölüm fermanını vermişsiniz. Keşke bir veterinere götürüp yarasını tedavi ettirseydiniz. Unutmayınız ki peygamber efendimizin şöyle bir hadisi vardır.

Siz yerdekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin... Hz. MUHAMMED (s.a.v)

Gardaşım kusura bakma ama bu yaptığınız çok kötü birsey. Peki Kendinizi O Kusun Yerine Koyun ? Ya bari oraya pansuman yapin hayvanin agzina sarimsagi ikiye bolup verin ustune 2-3 damla limon dokun. Hayvani sisirin guvenli biryere koyun :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :asla: :hmm: Bence Utanmalısın Göz göre göre hayvani ölüme terkediyorsun hic olmasa kapinin onunde kutuda besle olurken azda olsa vicdanin rahatlasin Belliki o kus size nasipmis. Unutma Gardaşım HER ŞERDE BİR HÂYIR VARDIR !! :hayir:

Ne kadar vahsice bi hareket birakcam diyo bahceye yazik gunah kimsede vicdan kalmamis

Canım kardeşlerim mekanik ve kedi, köpek yaralamalarına karşı kuşlarınızı sokağa terk etmeyiniz kedilerin ayaklarında mikrop vardır birkaç gün antibiyotik tedavisi ve yaralanan yerlere teramisin sürmenizde fayda olur selamlarımla.

Geri