kekliğimin resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hedili23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

hedili23

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burhan Özdemir
Meslek
Öğrenci(ELAZIĞ'lı)
İlgi Alanı
Kediler
kendim dağdan tuttuğum kekliğim...

Ekli dosyalar

• Görüntü0157.webp
    Görüntü0157.webp
    76.4 KB · Görüntüleme: 2,568
  • Görüntü0155.webp
    Görüntü0155.webp
    68.8 KB · Görüntüleme: 2,550
  • Görüntü0152.webp
    Görüntü0152.webp
    277.5 KB · Görüntüleme: 2,453
...

Ekli dosyalar

• Görüntü0153.webp
    Görüntü0153.webp
    79.8 KB · Görüntüleme: 2,540
  • Görüntü0156.webp
    Görüntü0156.webp
    141.1 KB · Görüntüleme: 2,546
  • Görüntü0156.webp
    Görüntü0156.webp
    93.8 KB · Görüntüleme: 2,542
besleme amacınız nedir mrk ettim yanlış anlamayın sakın.
tşkler.

aynen bunun yakalanma amacı nedir ? tavuk gibi yumurta mı yapar yoksa eti mi yeniyor ??

baktığınız için teşekkür ederim besleme amacım sesidir video yüklemeye çalışıyorum yüklersem dinlersiniz ötüşleri çok güzel kekliklerin tavuk gibi yumurtlamıyor yumurtlaması biraz zor dur çok sinirli bi hayvan eti çok güzeldir ancak ben vurma taraftarı değilim sadece tutuyorum 1 sene besledikten sonra salıp yenisini yakalıyorum isteyen olursa onlar için tutuyorum bunlar güvercin gibi insana evine alışmıyor bırakırsan kaçıyor baktığınız için teşekkür ederim...

saygılar

Burhan Özdemir

cok guzel.buralarda genelde cıftlık uretımı olanlar satıldıgı ıcın otus konusunda randıman vermıyolar.

genelede sesi için beslenir ben de beslemişdim zamanında ama kafesi çok dar gibi geldi

s.a.a güzel kardeşim sesi için o güzel hayvanı kafese atmaya değermi yazık değilmi o hayvancağıza kendin söylüyorsun evcilleşmediğini madem beslemek istiyosun kgüzel bi kümes yapıp kuluçkadan çıkma 1erkek 3 dişi al hem öter hem yumrtlar hemde iyi bakarsan kuluçkaya bile yatar.
sal gitsin günahına girme o hayvanın onun yeri dağlardır.

Hayvanı 7/24 o tuhaf kafesin içinde tutmuyorsundur inşallah..Eğer öyle yapıyorsan gerçekten çok yazık hayvana, bırak gitsin, daha fazla eziyet etme..

abilerim hattimi aşmadan söylemek isterim sizin gözünüzden baktığınızda öyle siz genelde güvercin beslediğiniz için keklikle fazla alakadar olmamışsınız heralde ben dedemden alıştım beslemeye bizim bütün aylemiz besler kafesi dar demissiniz içinde çok rahat hareket ediyor o kafes keklik için satılan piyasa değeri 100tl olan bir kafesdir içi orjinal deridir keklik için üretilir cem abi hayvana yazık değil bence o zaman sizin beslediğiniz güvercinlerede yazık sonuçta onlarda kapalı alanda osman abi günahına girme demissin siz nasıl güvercini bırakamassanız bende kekliği bırakamam her sabah onun sesinle uyanıyorum yumurtlatma demissiniz biraz araştırırsanız kekliğin yumurtlatması eşlenmesi ne kadar zor olduğunu görürsünüz kekliğin yumurtlaması için sessiz bir ortam lazım ve kendini doğal ortamda olması lazım çok büyük bir alana ihtiyaç var dediğim gibi yakalanan keklik salınmaz ama ben salıyorum yenisini tutuyorum murat abi çiftliktekiler evet ötüşü iyi değil ben dağdan tuttuğum için sesi çok yüksek bütün apartman saat 5'de ayakta:D rusen abi evet sesi için besliyorum yorumlarını içi çok teşekkür ederim

Saygılar

Burhan Özdemir

Merhaba arkadasım, yurt dısından bır arkadas bana bır cıft getırdı bu keklıklerden, uretme degıl dag keklıgıymiş, ben guvercınlerın arasında bakıyorum bır hafta oldu, yumurtlaması ıcın ne gerekır ben uretmek ıstıyorum bu hayvanlardan.

Geri