Keklik,bıldırcın arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
Elinde olanlar bana ulaşırsa sevinirim ankara olsa daha güzel olacaktır.

admin abicim bence ulustaki kuşçular haline bi bak derim ben geçen gittiğimde gördüm bıldırcınlar 5 lira ama keklikte fiyat değişiyor 50 yede gördüm 80 ede.. saygılarla kadir

Orayı biliyorum ama yetiştiriciden almayı her zaman tercih ederim.
Yumurtlasın istiyorum birde bunlar yumurtaya basıp yavru çıkarmazmı kümes ortamında?

Ömer kardeşim izmir güvercin pazarında istediğin kadar bulabilirsin tabi mesafe uzak aldığın kuşlardan yumurta alırsın fakat makina üretimi oldugu icin 1000 tanede 1 tanesi örnek olarak iç güdüsel şekilde yumurtaya yatar.Ben eskiden beslerken küçük tavukların altına sürerdik yumurtalarını çıkan yavru keklik ve bıldırcınlar sonra gulk oluyor.

Sagolasın tamer abi.
Makına uretımı degılde dogal yavrulamıs hayvanları bulamazmıyım?

Sa Ömer Abi...
Doğal ortamı sağladıktan sonra hem keklik hemde bildırcınlar kuluşkaya yatarlar ama onlara doğal ortamı hazırlamak cok büyük titizlik istiyor umarım basarılı olursun...

Saol barışım.
Ama kuluçka makinasından çıkan hayvan yatmıyor sanırım o yüzden tahminime göre ya direk dogal ortam hayvanı olcak yada dogal ortamdan zamanında yakalanmış hayvanların yavrularından bulacagız.
Keklık bıldırcın aynı kümesde yaşamaz sanırım
besleyenler bu hayvanların beslenmesindeki hususları biraz anlatırsanız,kümesi follukları falan nasıl olacak çok sevinirim.

Her ikisinide aynı kümeste beslemek prıblem oluyor Ömer Abi
Deneyenleri görmüştüm ama başarılı olmadılar. Ancak kümes cok geniş olursa belki . Sitemizde yozgatlı biri vardı zamanında cok güzel bi ortam yapmıstı keklikler için resimleride vardı galiba ama konuyu hatırlamıyorum..

Parayı veren düdüğü çalar misali :)

Ömerciğim biliyorsun avcı arkadaşın var onda güzel bir karabaş pointer var ve bıldırcın sezonundayız. O arkadaşından rica etsen köpeği sana bir kaç tane avlakta canlı tutsa fermada istemezmisin?

Tamam o zaman bıldırcınları guvercınler ıcınde bakarım keklıklerı tek
Ama besleyen arkadaşlardan hem hayvan temininde hem beslemede yardımları bekliyorum buradan.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Parayı veren düdüğü çalar misali :)

Ömerciğim biliyorsun avcı arkadaşın var onda güzel bir karabaş pointer var ve bıldırcın sezonundayız. O arkadaşından rica etsen köpeği sana bir kaç tane avlakta canlı tutsa fermada istemezmisin?

Tabi çok güzel olur hüseyin hatta keklikde tutsun öle :)
Sen bul bana orlardan ya

bende var bıldırcın ama makina bıldırcını siz normal dogal ortamdan istiyorsunuz gelirse size ulasırım ava gidiyoruz bazen

Geri