KEKLİK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burdurlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 651

burdurlu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gökhan TOSUN
Meslek
KUŞÇU
İlgi Alanı
Balıklar
Merhabalar,
Elimde bir çift(eşli olarak) kınalı keklik bulunmaktadır. 1,5 yaşındadırlar. Renkleri, yapıları, ötüşleri gayet iyidir. Herhangi bir sağlık sorunları ve ya yumurta sorunları yoktur. Makina üretimi ve ya başka yollarla(güvercinin, tavuğun altından çıkarma vs..) alınmış değildir. Doğaldır. 10 günlükten itibaren benim elimdedirler. Fiyatı 150 tl'dir. Satma sebebim yeteri kadar ilgilenecek zamanımın olmamasıdır. İlgilenenlere Burdur-Tefenni'den teslim edilir. ([email protected]==0545 787 58 38)

Ekli dosyalar

• Görüntü029.webp
    Görüntü029.webp
    17.5 KB · Görüntüleme: 511
  • Görüntü041.webp
    Görüntü041.webp
    25.6 KB · Görüntüleme: 535
Yumurtaya basıyorlarmı yani?
Yavru yapıyorlarmı?

Merhabalar,
Ben size durumu şöyle açıklayayım. Geçen yaz yumurta için ilk seneleriydi. İlk yumurtalarını düzensiz bıraktılar. bende düzensiz bıraktıkları 10'a yakın yumurtayı çıkmaz diye attım. Daha sonra düzenli bir şekilde yumurta yaptılar. 20'ye yakın yumurtaları oldu. Yumurtalarını düzenli bir şekilde yuvalarına bırakıyorlardı. Sonra yumurtayı kestiler. Yuvalarını, yumurtalarını düzenlediler. Erkek dişiyi yuvaya kovalıyordu. Yuvadan çıkmasına izin vermiyordu. Gerekirse dövüyordu. Dişinin yumurtaların yanına gitmesinden 2-3 gün sonra farkettim ki erkek, dişinin yemini- suyunu almasına bile izin vermemiş. Dişinin yanına zamanında yem-su koysam iyi bir çözüm olabilirdi. Fakat Zamanında farketmediğim için Dişi bitkindi . Bende yumurtalarını kırıp dişiyi bir süre ayırdım.
İyi bir ortam sağlanırsa yumurta basmaya meyilli olduklarını gördüm. İlk sene yumurta olayları böyleydi. Bu sene ne yaparlar, Allah Kerim.

Çıkaracaklar o zaman iyi bir ortam hazırlanırsa yani bu arada hemşeriyiz ;) Karamanlı dan bende

Memnun oldum hemşerim :)

Arzu eden olursa bir çift damızlık dolapçı ile takas da yapılabilirim.

Kekliklerim Denizli-Çivril'e gönderilmiştir. İlgilenenlere Teşekkür ederim...

Geri