KELEBEĞİMİN AYAKLARI TUTMUYORDU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canahmetcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AHMET UÇUM
Meslek
MUHASEBE
İlgi Alanı
Kediler
S.A. ABİLERİM,KARDEŞLERİM,ARKADAŞLARIM.BENİM BİR KIRMIZI BİR KELEBEĞİM VARDI YAVRULUKTAN BÜYÜTTÜM UÇURDUM SONRA KIŞ GELDİ KÜMES SOĞUK ALIYORDU KARDEŞİ SOĞUKTAN ÜŞÜTTÜ ÖLDÜ.SONRA ONU ÇATIYA SALDIM DİĞER KUŞLAR HASTALANMASIN DİYE SONRA BİR KAÇ GÜN ÇATIDA ARADIM BULAMADIM.DAHA SONRA KÜMESİN ÖNÜNDE YATIYORDU BENİ GÖRDÜ KANATLARINI ÇIRPMAYA BAŞLADI BENDE TUTTUM BAKTIM Kİ AYAKLARI TUTMUYOR BELKİ DONMUŞTUR DEDİM YOK DONMAMIŞ HAYVAN SADECE KANAT ÇIRPABİLİYORDU BENDE EZİYET ÇEKMESİN DİYE KELLEYİ KESTİM ACABA BU NE SORUNU OLABİLİR BİLGİNİZ VAR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :oley:

Selamlar.Birçok sebebi olabilir.Soğuktan felç geçirmiş olabilir,açlıktan kurumaya girmiş olabilir vs...Ama önemli olan sizin neden soğuk havada onu dışarda bıraktığınız.Keşke dışarıda bırakmak yerine ayrı bir yere kapatsaydınız.Annemiz babamız biz hasta olunca bulaşmasın diye bizi dışarı atmıyor değilmi :) Sağlıklı kümesler dileğiyle.Saygılar...

HAKLISIN AMA BENİM ÇATI KAPALI KÜMESTE İÇERİDE BEN KUŞLARI KÜÇÜK BİR CAMDAN SALIYOM UÇURUYOM YANİ SANDIĞIN GİBİ AÇIK ÇATI DEĞİL RÜZGAR ALAN YERDE DEĞİL BEN HAVA ALSIN DİYE KUŞLAR CAMI AÇIK BIRAKIYORDUM O YÜZDEN CEREYAN YAPIYORDU YOKSA ÖLSÜN DİYE BAŞI BOŞ BIRAKMIŞ DEĞİLİM YANİ BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

Tabi siz kümesinizin ortamını ve şartlarını daha iyi bilirsiniz.Birdaha güvercinlerinizin başına böyle hastalıklar gelmemsi dileğiyle.Sağlıklı kümesler.Saygılar...

keşke KELLESİNİ ALMADAN yazsaydın :kitap: belki bir sıcak su masajı ,belki kas gevşetici krem önerirdik ÖLDÜRDÜKTEN sonra neyi merak ediyorsun Kİ :asla:

canahmetcan' Alıntı:
S.A. ABİLERİM,KARDEŞLERİM,ARKADAŞLARIM.BENİM BİR KIRMIZI BİR KELEBEĞİM VARDI YAVRULUKTAN BÜYÜTTÜM UÇURDUM SONRA KIŞ GELDİ KÜMES SOĞUK ALIYORDU KARDEŞİ SOĞUKTAN ÜŞÜTTÜ ÖLDÜ.SONRA ONU ÇATIYA SALDIM DİĞER KUŞLAR HASTALANMASIN DİYE SONRA BİR KAÇ GÜN ÇATIDA ARADIM BULAMADIM.DAHA SONRA KÜMESİN ÖNÜNDE YATIYORDU BENİ GÖRDÜ KANATLARINI ÇIRPMAYA BAŞLADI BENDE TUTTUM BAKTIM Kİ AYAKLARI TUTMUYOR BELKİ DONMUŞTUR DEDİM YOK DONMAMIŞ HAYVAN SADECE KANAT ÇIRPABİLİYORDU BENDE EZİYET ÇEKMESİN DİYE KELLEYİ KESTİM ACABA BU NE SORUNU OLABİLİR BİLGİNİZ VAR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :oley:

Madem hevesin var besliyorsun kardeşim bi karantina yuvan olacak neden yazıyorsunki bu şekilde sen kuşçu değilsin tamam mı birde nasıl konuşuyorsun kelleyi kestim bu ne ya sen ne için besliyorsun güvercini sonuçta senin güvercinin ama buraya neden üye oldun vakit öldürmek için mi yoksa birşeyler paylaşıp öğrenmek için mi seni bu siteden atmaları gerekiyor ama biraz daha tecrübe kazan admin versin kararını içinmi :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Geri