savasklk26
Üye
- Ad Soyad
- savas kulak
- Meslek
- itfaiye
- İlgi Alanı
- Kuşlar
selam arkadaşlar ben istanbuldan savaş satılık kelebk varsa almak istiyorum özellikle mavibaş selanik kırlangıç olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
savaş bende tonla kelebek var sana verebilirim istersen neresinden istanbulunsavasklk26' Alıntı:selam arkadaşlar ben istanbuldan savaş satılık kelebk varsa almak istiyorum özellikle mavibaş selanik kırlangıç olabilir
Selamlarcüneyt arkın' Alıntı:S.A.arkadaşım izmirde ikamet etseydin sana yardımcı olurdum.kümesimde çıkaracağım 17 adet edremit sayası var .oyunlarıda süper.saygılar.
ömür deniz
Arkadaşım merhaba kümeslerimin kalabalık olmasından dolayı tercihimi sayalardan yana kullanıp bugün sayaların hepsini pazarda sattım.şayat o stil oynayan kuş bir daha elime geçmez düşüncesiyle iki takım damızlık bıraktım.bir daha ki sezonda nasipse 20-25 adet olurlar.brate' Alıntı:Selamlarcüneyt arkın' Alıntı:S.A.arkadaşım izmirde ikamet etseydin sana yardımcı olurdum.kümesimde çıkaracağım 17 adet edremit sayası var .oyunlarıda süper.saygılar.
ömür deniz
Ömür bey bende kelebek arıyorum siz izmirdesiniz sanırım satılık kuşlarınızın resimlerini görmek isterim mümkünse
cüneyt arkın' Alıntı:Arkadaşım merhaba kümeslerimin kalabalık olmasından dolayı tercihimi sayalardan yana kullanıp bugün sayaların hepsini pazarda sattım.şayat o stil oynayan kuş bir daha elime geçmez düşüncesiyle iki takım damızlık bıraktım.bir daha ki sezonda nasipse 20-25 adet olurlar.brate' Alıntı:Selamlarcüneyt arkın' Alıntı:S.A.arkadaşım izmirde ikamet etseydin sana yardımcı olurdum.kümesimde çıkaracağım 17 adet edremit sayası var .oyunlarıda süper.saygılar.
ömür deniz
Ömür bey bende kelebek arıyorum siz izmirdesiniz sanırım satılık kuşlarınızın resimlerini görmek isterim mümkünse
İnternet adresim: http://kuscudostlar.azbuz.com/index.jsp bu adresten resimlere bakabilirsin.
Saygılarımla.
Ömür DENİZ.
erdinç_34' Alıntı:savaş bende tonla kelebek var sana verebilirim istersen neresinden istanbulunsavasklk26' Alıntı:selam arkadaşlar ben istanbuldan savaş satılık kelebk varsa almak istiyorum özellikle mavibaş selanik kırlangıç olabilir
cüneyt arkın' Alıntı:S.A.arkadaşım izmirde ikamet etseydin sana yardımcı olurdum.kümesimde çıkaracağım 17 adet edremit sayası var .oyunlarıda süper.saygılar.
ömür deniz