KELEBEK ALMAK İSTİYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan savasklk26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

savasklk26

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
savas kulak
Meslek
itfaiye
İlgi Alanı
Kuşlar
selam arkadaşlar ben istanbuldan savaş satılık kelebk varsa almak istiyorum özellikle mavibaş selanik kırlangıç olabilir

S.A.arkadaşım izmirde ikamet etseydin sana yardımcı olurdum.kümesimde çıkaracağım 17 adet edremit sayası var .oyunlarıda süper.saygılar.
ömür deniz

saol arkadaşım ama ben ist oturuyorum ilgin için teşekkür ederim

savasklk26' Alıntı:
selam arkadaşlar ben istanbuldan savaş satılık kelebk varsa almak istiyorum özellikle mavibaş selanik kırlangıç olabilir
savaş bende tonla kelebek var sana verebilirim istersen neresinden istanbulun

cüneyt arkın' Alıntı:
S.A.arkadaşım izmirde ikamet etseydin sana yardımcı olurdum.kümesimde çıkaracağım 17 adet edremit sayası var .oyunlarıda süper.saygılar.
ömür deniz
Selamlar
Ömür bey bende kelebek arıyorum siz izmirdesiniz sanırım satılık kuşlarınızın resimlerini görmek isterim mümkünse

brate' Alıntı:
cüneyt arkın' Alıntı:
ömür deniz
Selamlar
Ömür bey bende kelebek arıyorum siz izmirdesiniz sanırım satılık kuşlarınızın resimlerini görmek isterim mümkünse
Arkadaşım merhaba kümeslerimin kalabalık olmasından dolayı tercihimi sayalardan yana kullanıp bugün sayaların hepsini pazarda sattım.şayat o stil oynayan kuş bir daha elime geçmez düşüncesiyle iki takım damızlık bıraktım.bir daha ki sezonda nasipse 20-25 adet olurlar.
İnternet adresim: http://kuscudostlar.azbuz.com/index.jsp bu adresten resimlere bakabilirsin.
Saygılarımla.
Ömür DENİZ.

cüneyt arkın kuşların güzelmiş. Çifti kaça satıyorsun kuşların

cüneyt arkın' Alıntı:
brate' Alıntı:
cüneyt arkın' Alıntı:
ömür deniz
Selamlar
Arkadaşım merhaba kümeslerimin kalabalık olmasından dolayı tercihimi sayalardan yana kullanıp bugün sayaların hepsini pazarda sattım.şayat o stil oynayan kuş bir daha elime geçmez düşüncesiyle iki takım damızlık bıraktım.bir daha ki sezonda nasipse 20-25 adet olurlar.
İnternet adresim: http://kuscudostlar.azbuz.com/index.jsp bu adresten resimlere bakabilirsin.
Saygılarımla.
Ömür DENİZ.

Selamlar
Ömür Abi Neyapalım Nasip Değilmiş Sağlık Olsun İzmire SELAMLAR ...

Saygılarımla...
[renkli]BosnakOglu[/renkli]

erdinç_34' Alıntı:
savasklk26' Alıntı:
savaş bende tonla kelebek var sana verebilirim istersen neresinden istanbulun

Erdinç abi slm bende kelebek arıyorum eğer msn varsa daha geniş görüşebiliriz [email protected]

cüneyt arkın' Alıntı:
ömür deniz

Geri