Kelebek arıyorum!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
Arkadaşlar çiftine 25 YTL verebilirim.Yavruluktan yeni çıkmış tepeli kafadan sarı miski dişi yavrusu ile takas edebilirim.Eşi yani kardeşi çalındı.Satma düşüncesi olan arkadaşlar resim ekleyip fiyat ile yazarlarsa sevinirim.Özel mesaj ile irtibata geçebiliriz.Bayram arifesinde olduğumuzdan msn açamıyorum. :ne:

[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 053.webp
    Resim 053.webp
    3.3 KB · Görüntüleme: 541
[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 057.webp
    Resim 057.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 551
Ne Türk Kelebek Aradıgınıda Buraya yazarsan daha güzel olucaktir.

karabaş filan farketmez ama performans

kardeşim senin kümes ABD gibi herırktan kuş var .nerede ikamet ediyorsun.sana yardımcı olmaya çalışırız.birde nerak ediyorum her ırktan kuşu aynı kümestemi besliyorsun.saygılar
ÖMÜR DENİZ.

İstanbul küçükçekmece 123 kuş var yavruladılar haliyle oldu işte evet hepsi aynı kümeste kümes alanım yazın 200m2 kışın 150m2 bahçe filanda var abi bu kadar alan sendede olsa sen beslersin abi kış geldiği için mardin,miski,sabuni ve malatya uçurmuyorum fazla rüzgara takılıp gitmesinler diye bende başka ve kelebeğe ağırlık verdim bursa ve dönek vardı kurban pazarında takas ettik dana aldık babam ile benim kuşlar pahalı onun için bu da yavruluktan yeni çıktı gibi bende çıkarayım dedim elimden

Bu işin ticari yönünde değilim maksat uçurmak

Kardeş elimde 3 çift kırmızı kelebek var dişi miskinin yanına bir tepeli beyaz erkeğin varsa ver kuşlar senin olsun

resimleri koyacam

Amatör' Alıntı:
Kardeş elimde 3 çift kırmızı kelebek var dişi miskinin yanına bir tepeli beyaz erkeğin varsa ver kuşlar senin olsun
kelebeklerini alabilirim kardeş istanbuldamısın saygılar

Banlı bir üyenin saçma sapan bir ialanı ve saçmasapab resimler ekleyerek kelebek ararken mardinleriyle resim ekleyerek saçmalaması yüzüenden konu taradımdan taşınmıştır.

Geri