Kelebek Bölümünün Yeni Yöneticisi Dushekimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Sevgili arkadaslar,

Bölümümüzün yeni yöneticisi Dushekimi rumuzlu arkadasimiz Sayin Mehmet Fenerci Bey'dir.
Mehmet Bey'e görevinde Basta Kuscular.Org ailesi ve Kelebek' Bölümünün Daimi Uyeleri Olarak Basarilar Diliyoruz.

Saygilarimla.

Mehmet Bey sizin bu görevi en güzel şekilde ,layıkıyla yapacağınızdan şüphemiz yoktur.
Sizin de bizim aramıza yonetim ekibine katılmanız bizi mutlu etmiştir.
Hep beraber güzel işler yapacağız inşallah.
HOŞGELDİNİZ

mehmet bey yeni görevinizde başarılar dilerim.kelebek güvercinleri hakkında engin bilgi ve tecrübelerinizden çok daha fazla istifade edeceğimizi umuyorum.saygılar .başarılar.ÖMÜR DENİZ

Selamlar,

Mehmet bey sitemizdeki yeni göreviniz hayırlı olsun. Saya (kelebek) cinsi güvercinler konusunda engin deneyimleri ile sitemize çok şeyler katacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Merhaba,

Göreviniz sitemiz ve sizin için hayırlı olur umarım, kolay gelsin.

Mehmet bey sitemizde aldığınız görev sebebiyle size teşekkür ediyorum Allah kolaylık versin...Bu arada bölüm yöneticileri her ne hikmetse tepeli kelebek sevmeyen arkadaşlardan devam ediyor hayırlısı (latife olsun) (: Allah muaffak etsin..Benimde yardımcı olabileceğim bir husus olursa hiç çekinme her zaman beklerim..

Başarılar dilerim Mehmet bey,

Merhaba.
Mehmet bey yeni görevinizde başarılar diliyorum. Engin bilgi ve tecrübelerinizle, bölümünüze yararlı olacağınıza inanıyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Bu güzel ortamda beni böyle bir göreve layık gören başta yönetim arkadaşlara ve tüm güvercin dostlarına ve özellikle dostum Serdar a teşekkür ederim. elimden geldiğince dilimizin döndüğünce bilgi ve tecrübemiz dahilinde yardımcı olmak bana büyük haz vercektir.
sevgi ve saygıyla

Değerli arkadaşım öncelikle yeni yılınızı kutlarım.Bu görevi laikiyle yapacağınızdan eminim,Bilgi ve tecrübelerinizden bizler ve yeni yetiştirici arkadaşların faydalanacağın eminim. SAYGILAR

öncelikle herkezin yeni yılı kutlu olsun mehmet bey yeni görevinizde başarılı olacağınızdan adım gibi eminim engin tecrübelerinizden öğreneceğimiz çok değerli bilgiler kesinlikle olacaktır şimdiden kolay gelsin saygılar hürmetler

MEHMET KARDEŞİM HAYIRLI OLSUN BAŞARILI VE BOL VERİMLİ DÖNEMLER DİLİYORUM...
KOLAY GELSİN YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZ KONULARDA ARAMANI BEKLERİM...
İYİ ÇALIŞMALAR...

hayırlı olsun mehmet kardeşim allah utandırmasın başarılar

slm mehmet
hayirli olsun gorevinde basarilar dilerim
saygilar

Geri