Kelebek Dansı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FeLix_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

FeLix_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mesut DİNÇER
Meslek
Medikal Kimya
İlgi Alanı
Köpekler
Çok iddalı olmasa da, kelebek dönüşünü merak edenlerin nefsini körleyecek kadar görüntüler mevcut :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E_v9hid3AyI[/youtube]

Paylaşım için saolun.Kelebek güvercinini videoya çekmek çok zor karmaşık ve keyfi uçan bir ırk.

abi bunları izlerken adam kafayı yer :)
hepsi ayrı ayrı uçuyo karışık bi durum :)
başım döndü izlerken

Kelebekler solo uçucularıdırlar, kalabalık olduklarında öyle uçarlar. Seyretmek büyük keyif verir, çabuk yükseklik kazanırlar ve bazen neredeyse gözden kaybolacak seviyeye bile gelebilirler. O yüzden bu ırkı çok seviyorum.

kanazon' Alıntı:
Paylaşım için saolun.Kelebek güvercinini videoya çekmek çok zor karmaşık ve keyfi uçan bir ırk.

kelebekler-sayalar keyfi uçan bir ırk değildir. bu ırk besleyicisine keyif veren bir ırktır. bu ırkı sadece internette gören kişiler yerde tavuk gibi gezerler diyenler bu ırkı bilmediklerinden kendi kümeslerinde besledikleri kazlarla karıştırmaktadırlar. saya ve kelebeklerin tümü kostümlü olanlar dahil performans kuşudurlar. Fakat bu ırka gönül vermiş olan kişiler elindeki ırkı kaybetmemek, üretmek ve fiyat olarak da yüksek meblağlar döndüğü için SALMA larda beslemektedirler.sALMALARDA besliyenlerede hak vermemek elde değil. eğer yerin ve zamanın müsait ise sabah tan akşama kadar sefer sefer, yani posta posta rahatlıkla uçurabilirsiniz. saya ve kelebeklerin toplu uçmaları için, uçurulan saya ve kelebeklerin sayılarına göre mısıri lerle uçurulduğunda saya ve kelebeklerin toplu uçmaları sağlanır.

hayır, internetten buldum ekledim, Kelebek kuşlarının nasıl uçtuğunu ve döndüğünü merak edenler için :)

güzel posta içinde video koysan birazda biz ögrensek:)

öncelikle kiminse maşallah. ama ben bunların içinde çok iyi oynayan kuş göremedim .belki görüntü bozuk olduğu içindir. bunlar tekliyo çünkü

dragnel' Alıntı:
öncelikle kiminse maşallah. ama ben bunların içinde çok iyi oynayan kuş göremedim .belki görüntü bozuk olduğu içindir. bunlar tekliyo çünkü

Bak videonun üstünde ne yazıyor???

10 numara kelebekler, kusursuzlar yazmıyor, Kelebek (saya) kuşunun uçuş ve dönüşünü merak edenlere bir nebze de olsa fikir amaçlı yüklendiği yazıyor..

Maşallah Mesut abi.
Sığırcık sürüsü gibiler hepsi her yerde bir şeyler yapıyor :haha:

Ben bir tane kuşu uçarken takip edemiyorum acaba kelebek besleyenler hangi birini izlemeye çalışıyor veya izlerken kafalarının durumu nasıl oluyor :haha:

Paylaşım için teşekkürler...

kusura bakmayın okuma yazmayı henüz söktüm o yüzden kaçırmışım videonun üzerinde ne yazdığını. kusuruma bakmayın

Geri