KELEBEK, DÖNEK,MAKARACI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuozi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kuscuozi

Üye
www.amasyaguvercin.eniyiforum.net
Ad Soyad
Özay TORUN
Meslek
SEYEHAT ACENTASI İŞLETMECİSİ
İlgi Alanı
Kuşlar
merhaba arkadaşlar ben Amasyadan Özay kelebek ve dönek güvercin arıyorum ama tek sorun kuşların amasyaya yollanması lazım kuş satmak ve amasyaya yollaya bilecek arkadaşlarımız varsa [email protected] yada 0543 912 98 70 nolu telden ulaşabilirler renk önemli değil ama oyunları iyi olmalı

Selamlar

Kelebek ihtiyacınızı karşılamak isterim hediyem olsun size de nasıl gönderebilirim bilemiyorum. Canlı hayvan kargo yapmıyorlar ne yazık ki, bir yolunu bulabilirseniz Marmarisden gönderebilirim size..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut bey kuşlarınızdan hediye etmek üzere güvenilir bir güvercinsever arıyordunuz. haftasonu hüseyin kardeşimle ziyaretine gittiğimiz muğla ortaköyden talat kardeşimiz var.oda kara bozalı arıyorum diyordu.uzun süredir tanıtdığm bir dostumdur kendisi kuşlarınıza iyi bakıcağına eminim.

aykutk' Alıntı:
Selamlar

Kelebek ihtiyacınızı karşılamak isterim hediyem olsun size de nasıl gönderebilirim bilemiyorum. Canlı hayvan kargo yapmıyorlar ne yazık ki, bir yolunu bulabilirseniz Marmarisden gönderebilirim size..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut
selam ben istanbuldan erdinç öncelikle aykut beye çok teşekkürler böyle güzel bir siteyi bizlere kazandırdıkları için emeyi geçen herkeze teşekkürler ben yeni kuşçuluğa başlıycam vede karabaş yada mavi baş arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim tabiki hediye değil ücretinle bukuşun soyunu sürdürmek ve zevk almak için birde çapar kuşu yani başka bir ırkmı dır bu çapar aydınlatımasını istiyorum teşekkürler [email protected] iletimi dikkate alırsanız dualarım sizindir saygılar erdinç .ayrıca marmarisin neresindensiniz ben bi ara çiftlik koyuna gelmiştim ama heryerini bilirim marmarisin sizi tanıyormuyum onu merak ettim limanda yaşar kaptanada ali kaptanada sorabilirsiniz beni hikmet kaptanada siz ayarlayaya bilirseniz gerekirse ben alabilirim kuşları selametle kalın telim 0536 833 44 30

selam dost kelebek ciler ben karabaş azgın bir kelebegimi kafa kuyruk dişi arıyorum kalabak çilere duyrulur

(slm güvercin sever abılerım ve kardeşlerim.) böyle bır sıte actığınız için cok teşekkur edırım. guvercın severlerı bulusutrdunz .. ben oynak saya hastayım bır turlu bulamadım bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırm izmirde oturuyorum cok ardım bır kac yerde buldum ama gercekten cok para istiyorlar . belkı abıler ve kardesler dıyebılır oynak alıyorsun dıye ama işden cıksı aldığım ıcın cok ağır gelıyor .damzlık yapmak istiyorum benım gözm sadece kendı kuslarımda olsun yter baska kuşlarla işim olmaz kus sahıbıne yakısır.. lutfen bana yardımcı olun mail adersım [email protected] yazarsanz cok sevınırm haberlerınızı beklıyorum lutfen .....

öncelikle selamlar bende konuş açılmışken söyleyim karmaşık 16 adet güvercinim vardı hepsini götürdüm ve 1 çift karakuyruk aldım çünkü 1çift bulabildim:Dbende 1 veya 2 çift karakuyruk arıyorum kelebekçilere duyurulur

Geri