kelebek güvercin tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huusayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

huusayn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
huseyin krt
Meslek
hukukçu
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar..ben karabükte kuş besliyorum..istanbulda da okuyorum... karabükte mardin ve bango harici kuş beslenmiyor... hatta beslemeye kalksanız temin edilecek bir yer de yok... ben kelebek bursa yada mülakat gibi uçuşu iyi görsel zevk verebilecek kuşlar beslemek istiyorum.... kuş seçimi ve damızlık temini hakkında tavsiyesi ve satış teklifi olan arkadaşlar yazar mısınız? Ama şunu belirteyim öyle ordan burdan bulma kuş olmayacak.... ben damızlık yapacağım...özellikle kelebek istiyorum... ama yeterlibilgim yok.... :tamam:

ilanlar kısmında bir çift dolapçı vardı mavi ala onları almanı tavsiye ederim :)

kuş alım-satımı maalesef çok suistimal edilen bir konudur. o sebepten iyi araştırın, alım-satım bölümüne bakın işinize yarayan kuşlar olabilir. istanbulda derneklere gidin,tanınmış kuşçulara sorun. kolay gelsin.

Bahsettiğiniz özellikte bir çok kişi güvercin ve damızlık(salma vs) satıyor .

guvercin-ilanlari/

bukalemun201' Alıntı:
ilanlar kısmında bir çift dolapçı vardı mavi ala onları almanı tavsiye ederim :)

haklısın onlar güzel fakat ben görerek almak taraftarıyım artık...

kelebekci34' Alıntı:
kuş alım-satımı maalesef çok suistimal edilen bir konudur. o sebepten iyi araştırın, alım-satım bölümüne bakın işinize yarayan kuşlar olabilir. istanbulda derneklere gidin,tanınmış kuşçulara sorun. kolay gelsin.

kardeşim ben üsküdarda oturuyorum fakat burada yakınlarda bir mezat falan görmedim hiç... sitenin ilgili bölümünde de üsküdar civarında bir mezat ilanı göremedim... bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim...

bukalemun201' Alıntı:

AYRICA KARDEŞİM ONLAR DOLAPÇI DEĞİL KELEBEK... ;)

elide 14 tane keleebek var uygun fıyata verecegım lazımsa ara goruselım 5077427771 kuslarınhepsı eş ,yavru yumurta donus sıkıntısı yok emın olabılırsın

bakıyorumda anlamlı tek yanıt yok kelebek kusunda hangi özellikleri aradıgın bellı..hanı ırkı beslıceksın ona karar ver butcenı bılmıyorum arkadasım ama öle aman aman paralarla baslamanı onermem damızlık dedıgın anda fıatları 2ye katlıyorlar malesef bende sarı cakal kelebegı almak ıcın kumese cıktım delı para cekıldı aldım ama normalın ustundeydı ıcıne sınen kusu al fıatına aldanmadan özellıklerınıde bıl kostumu bozuk kusun ana babasına bak altından gelen yavrular guzel olabılır cok para verıp ıyı kus aldım dersın altından ne gelecegını bılemezsın umarım anlatabıldım gonlunce olur ınsallah kardesım bursadan slmlar

Geri