Kelebek havada

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Yavru kelebeğimin havadaki dönüşünü sizlerle paylaşmak istedim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2g_KQ1ZuhyM[/youtube]

Selamlar. Konuda youtube.com'dan çekilmiş video bulunmaktadır. Bu videoyu ve sitemizdeki diğer youtube videolarını sorunsuz birşekilde izlemek için Youtubegirisprogrami.rar programını indirerek bilgisayarınıza kurunuz.

evet gokay bey yinede guzel yani benim hosuma gidiyor kelebek havada olsunda nasil olursa olsun zaten anlayan ucuncu gozùyle gorùrù o kelebegi hakkinida verir ama ben su calismalarimi randimana sokayim haberini ve bilgilerini veririm gerci biraz pahaliya patliyacaga benziyor ama yinede yapicam hayirli ucurmalar

musa celik fransadan kucak dolusu selamlarimla der sizlerler paylasmak istedihim bir kelebek viedoom bilmem sizler izleyebilcekmisniz ulkemizdeki youtoube yasahindan dolayi ve henuz bu yavrum daha bas kaldirmadi yani asahi batik oynuyor su suan hatta fazla bile geldi yaklasik 300 metre donrek yere cakiliyor ve sonrasi toarlanip yine devam allahtan yer cimen .saygilarimla( http://fr.youtube.com/watch?v=-cPWDqswju0 )

Selamlar musa bey;
Videoyu izledim, sitede youtubeyi izleyebiliyoruz programı indirip.Kümesiniz seyyarmı dikkatimi cekti, daha önce insanlar pikniğe, gezmeye gittiklerinde kuş salmalarını yanında götürüp orada ucurduklarını gördüm, bazı yayınlarda.Video her ne kadar net olmasada kuş baya uzun bir oyundan sonra yere çakılıyo, kuşunuz inşanlah yaşıyodur.Kelebek kuşu adına , bu guzel görüntüleri bizle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

ben ilk defa musa abimde gordùm seyar kùmesi...bu arada hosgeldin musa abi umarim iyisindir ve hersey yolundadir..

selam arkadaslar evet gokay kardesim seyyar kumesten ucurduhum bir kelebekti henuz yavru olduhu icin asahi batik oyununu bitirmis dehil ve halen sahdir .suan beklemede. ve tolgohan kardesime birsey sormak istiyorum acaba sen almanyadaki tanimis olduhum ayrica 3 kelebek verdihim izmirli tolgahanmisin ? lutfen cevaplarmisin sayilarimla SAHLICAKLA KALIN :slm:

musa celik' Alıntı:
selam arkadaslar evet gokay kardesim seyyar kumesten ucurduhum bir kelebekti henuz yavru olduhu icin asahi batik oyununu bitirmis dehil ve halen sahdir .suan beklemede. ve tolgohan kardesime birsey sormak istiyorum acaba sen almanyadaki tanimis olduhum ayrica 3 kelebek verdihim izmirli tolgahanmisin ? lutfen cevaplarmisin sayilarimla SAHLICAKLA KALIN :slm:
evet musa abi benim tolgahan almanyadan saygilarimla...

tolgahan' Alıntı:
musa celik' Alıntı:
evet musa abi benim tolgahan almanyadan saygilarimla...
peki kelebekleri ne yaptin insallah yavru alip ucurmaya baslamisindir ayrica lutfen o kuslarin kiymetini bil oyun olarak idda ediyorum haytin boyunca o kelebekler gibi kelebek eline gecmez

gökay' Alıntı:
Yavru kelebeğimin havadaki dönüşünü sizlerle paylaşmak istedim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2g_KQ1ZuhyM[/youtube]
video nerde yozcu :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

Geri