kelebek ile dönek veya özellikle dolapçı takası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
elimde 1 çift karabaş, 1 çift mavi akkafa akkuyruk, 1çift sarı akbaş ve 1 çift kafa şeş var, bunları damarı sağlam olan kırmızı dönek yada dolapçı ile takas yapmak istiyorum.

Re: kelek ile dönek veya özellikle dolapçı takası

Selamlar
Mehmet bey kafa şeş dediğiniz kuşları satarsanız almayı düşünürüm bilginiz olsun...

ilginize teşekkürler, ancak takasta düşündüğüm kuşlar damızlıklarım, bu güne kadar da hiç para ile kuş satmadım bu nedenle özellikle dolapçı olmak şartı ile yada kırmızı döneklerden bir iki çift bulabilirsem bu damızlıklarımı elimden çıkarmak istiyorum. kafa şeşlerim çokta güzel yavru bakıyorlar hep yavrularını arkadaşlara hediye ettim ama para ile satmam.
teşekkürler.

dushekimi' Alıntı:
ilginize teşekkürler, ancak takasta düşündüğüm kuşlar damızlıklarım, bu güne kadar da hiç para ile kuş satmadım bu nedenle özellikle dolapçı olmak şartı ile yada kırmızı döneklerden bir iki çift bulabilirsem bu damızlıklarımı elimden çıkarmak istiyorum. kafa şeşlerim çokta güzel yavru bakıyorlar hep yavrularını arkadaşlara hediye ettim ama para ile satmam.
teşekkürler.
Anladım Mehmet bey elimde sizle takas yapa bilcek kuşum olmadığı için yazmıştım umarım aradgınızı kuşla takas yaparsınız ...

Resimlerini koyarsanız size yardımcı olmaya çalışırım Mehmet Bey Saygılarımla...

sarılar bunlar
my.php

bunlarda mavi ve karabaşlar tabi çıkarsa resimler
dsc02708qr4.jpg

elimde kırmızı döneğim var takas için düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım selamlar

çiftmi? yoksa tekmi resimnide koyarsan anlaşabiliriz,

Selamlar eğer dolapçı ile takas düşürseniz elimdeki dolapçılardan verebilirim.

hasan_22' Alıntı:
elimde kırmızı döneğim var takas için düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırım selamlar

hasan bey profil bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir.

basoglanh' Alıntı:

özellikle dolapçı olarak belirtmiştim, ulaşımı nasıl çözebiliriz. msn. [email protected] konuşalım, aradığım kuş dolapçı

dushekimi' Alıntı:
basoglanh' Alıntı:

özellikle dolapçı olarak belirtmiştim, ulaşımı nasıl çözebiliriz. msn. [email protected] konuşalım, aradığım kuş dolapçı

Msn yok pcmde şu anda malesef pc format attım yüklemeye çalışıyorum hata alıyorum xp home kurucam yinede siz ekleyebilirseniz eğer sevinirim. [email protected]

selam kırmızı dolapcılrı ayarladım gibi

eyvallah kanrdeş, msn de görüşelim de şu dolapçı hasretimi bitirelim artık, çok sağolasın...

selam kelebeklerinden baska kusla degismek istermisin bende bir cift kara kafa kara kuyruk balina var degişe biliriz istersen kuslara rahibede diyorlar

bahsettiğin kuşu hiç görmedim resmini koyarsan bakarım, bide kuş performans kuşu olmalı dönecek, istediğimde bu elimde damızlık sayalar var ama uçuramıyorum, bu yüzden dolapçı,kalite dönek,kırmızı olursa daha iyi, bu turlere bakıyorum.

Kara kuyruk kara kafa olarak bahsettiği kuş sanırım Merve Nun yani süs (Form) kuşu. Forumda süs kuşları bölümünde merve nun adı aldında resimleri ve bilgileri mevcut.

dişi aynı bunun gibi erkegi biraz lekeli

ilgine teşekkürler, ama bu elimden çıkardığım kuşlar damızlık uçkun değiller, o yüzden uçurmak için dönek tarzı kuş arıyorum, dönek topladım . dolapçı arıyorum şimdi ama kırmızı dönek olursa yine hayır demem

mehmet kırmızı dolapcılar geldi suan bende sana nasıl ulastırabilirim

galip' Alıntı:
mehmet kırmızı dolapcılar geldi suan bende sana nasıl ulastırabilirim
eyvallah dostum, ilgin ve alakana çok teşekkür ederim

Geri