Kelebek ırkı güvercin almak istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

alii

Üye
Siteyi ziyaret et
öncelikle herkese merhaba... sitenizeyeni üye oldum ve resimdeki gibi 1 çift kelebek arıyorum eli,nde olan varsa bana [email protected] adresinden ulaşabilkir kuşlar mavi baş,karabaş hatta kırmızı baş ta olabili yani anlayacağınız bu tipte nkuşlar arıyorum makul fiyatlarda olursa sewinirim... bu kuşlara merak sardım ve bu cinslerden bakmak istiom

bunlardan sana bula bılırım hemde uygun fıyatlara besleyeen arkadaslarım cok ama kırımı olandan yok sadece mavı ve kara baslar var

bulabilirseniz sewinirim hem üniversiteye hazırlanıom hemde kuş bakmak istiorum şu ralar fazlada param yok uygun fiyatlarda bu tip te kendim e1-2 çift almak istiorum msn adresimi kaydedrseniz ordan konuşabiliriz birde eklenen kuşlarda gercekten harika kafa kuyruklar süper yardımlarınızı bekliorum

elimde bir çift çıkarmayı düşündüğüm karabaş var istersen msn ni kaydedeyim ordan konuşalım

Lütfen yazışmalarımızda güzel Türkçemizi katletmeyelim.Başlık tarafımca değiştirilmiştir.

bende arıyorum beenimde msn adresim bu [email protected] eklerseniz sevinirim
saygılarımla

arkadaslar ben usaktan yaziyorum isparta döneklerinden varsa makul fiyatlarda almak istiyorum bana yardimci olmak isteyen arkadaslar beni 5422793696 nolu telefondan yada [email protected] yoluyla ulasabilirler simdiden herkese tesekkür ederim

Geri