kelebek ırkı güvercin takla atarmı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JeanLoup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JeanLoup

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ErdeM KULA
Meslek
ÖGrenci
İlgi Alanı
Kediler
Kuçşulukta yeniyim..Kümesimde ilk aldıgım çiftim olan kelebeklerimden dişisi erkegini kaçırdım:(...bugün takla atmaya başladı kümesteki tek kelebegim digerlerin hepsi taklacı 1 haftadır uçuruodum bukun ard arda 3 takla attıı bende bunu çok ilginç karşıladım bu olay nasıl açıklanır??

kırma olma ihtimali varmı?

Onu bilemem ama kelebek diye almıştım 20 milyon verdim çiftine....2 ay önce.Şimdi takla atıyor takır takır...

kelebekler takla atmazalr ama sarak olursa atarlar attıkları taklada mardin gibi olmaz. uçarlarken kayıga gelırler 1-2 tur kendı etrafıdna tekde dönerler yada uçarken kendı etraflarında dönerler ama kanat sesi duyulmaz. eger mardin gibi takla atıyor ise ve kanat sesi varsa mardini kelebek diye aldın yada kırmalık var.

Keyiflendigi zaman ya da kan fazlalıgı olan Kelebeklerde nadirde olsa takla atma görülür bu da sayılıdır 2 enfazla 3 dür Bundan fazlası ve çoğunlukla taklayı tekrar ediyorsa kırıktır taklacıyla kelebekte aynı kümeste olmaz oyun ve uçuşlarını bozarlar.

evet 3 tane attıı ard arda kanat sesi yok kelebek oldugundan kesinim..Şuan mecburiyetten kümesimde vericem..

Geri