Kelebek Irkı Güvercinler Balkona İnebilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
Beyler ben balkonda taklacı ırkı besliodum ama cok zor oluyo ilk düzlerle baslayıp sonra taklşacılarıda onlarla alıstırcam ve kelebek beslemek istiorum vbeya balkona rahatca inebilcek kuslar önerirseniz 6 katlı binanın 5 katında oturuyorum ona göre beni fazla ugrastırmıcak tipler önerirmisiniz Ve Kelebek Güvercini balkona rahatlıkla inebiliormu bunuda ögrenmek istiorum.

birde Sırp Yüksek Ucucu kus balkona inebilirmi onuda ögrenmek istiorum üstadlar.inebiliolarsa 1cifte onlardan beslmeke istiorum

beyler baska veya bango al dediler ama bi arkadaşımda iyisi 15 30 dk felan ucuor dedi bana düz ucupta yarım saat weya yarım saat üstü ucan güvercin ırkı hangisidir. kelebek düşünüorumda balkona inebilirmi rahatlıkla onlar kac dk ucarlar ltfn beyler yardımcı olun bana .

arkadasım merhaba kelebek kusu havada kalma suresı oyununa gore degısır cok oyunlular fazla kalmaz ama hıc oynamayanlar daha uzun kalabılır selamlar

Sırp Yüksek Uçucusu tabikide balkona inebilir ama onun şöyle bir sorunu var: Aşırı yükseliyorlar bu yüzden sen balkonda besleyeceğin için bolkonu bulamayabilirler. Ama baska,bango,kelebek,dönek vs. bunların hepsi inebilir bir sorun çıkmaz... Hatta 6 katlı binanın 5 balkonuna çoğu taklacı iner ama önce diğer kuşlardan alıştır (baska,bango,kelebek,dönek vs..)

SİNAN ÖZTEKİN

kelebek kusunun inmedigi yer yoktur nereye kumesi koydun oraya asker olurlar...

Ben ilk başlarda terasta besliyordum. Dar bir alandı ve kuşlar inerken oynadıkları için duvarlara çarpıyordu. Şimdi geniş geniş bahçede uçuruyorum, arada bir mesafeyi ayarlayamayıp yere vuruyorlar. Çok oynak kelebekler balkonda kesinlikle beslenmez çünkü duvarlara çarparlar, ama sıradan kelebekler olabilir.

Geri