Kelebek Irkı Güvercinler Fiyatları Ne Kadar !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
Ankarada Kelebek Irkı Güvercinlerin fiyatları ne kadardır oyunlusundan deil normal orta derece cok iyi deil cifti ne kadardır Hal De felan Ne Kadardır bilen arkadaşlar bi bilgi verebilirler mi !

Belli olmaz Kuşun güzelliğine göre değişir 5 lirayada var 1000 lirayada.

güvercin ıklarında en geniş çeşide sahip türü sormuşsun, çeşit çok olunca fiyatta bi okadar değişik oluyor, arkadaş haklı 5 lirayada bulursun, 1000 tl yede . bu kuşun oyunu,türü,rengi,yapısı vs. özelliklerine göre değişir.

dushekimi' Alıntı:
güvercin ıklarında en geniş çeşide sahip türü sormuşsun, çeşit çok olunca fiyatta bi okadar değişik oluyor, arkadaş haklı 5 lirayada bulursun, 1000 tl yede . bu kuşun oyunu,türü,rengi,yapısı vs. özelliklerine göre değişir.
abi normal oyunlu sayalar ne
kadar

Abicim zaten Kuşun oyununu görerek alman zor anca görünüşe göre bakarsın kuşun oyun yapıp Yapmayacağını Çözersin ve Ona göre para versin yani satılan yerlerde katogori gibi ayrılmıyor burda oyunlular burda normal oyunlular burda da oyunsuzlar diye adamlar oyunlu diyor iteliyor anlayacağın Yani.

sari ense bi edremit var kardes izmir kuruçayda

bende bir tane saay war abi ona eş ne kdra alabilirim erkek izmir aktepede oturuyorum 10 tl ye bulabilirmiyim ???

KARABAŞ BESLEYEN ÜRETEN ARTINCA KUŞLARIN KALİTE VE SAYILARI DA ARTTI.ESKİDEN ENDER BULUNAN KAFA KUYRUK YA DA KOMPLE LER ARTIK BOL BOL BULUNUYOR.KUÇLAR MEZATLARDA ÇOK HESAPLI BULUNABİLİYOR. YANİ GEÇEN GÜN BİR MEZATTA 3 ADET KARABAŞ 25 TL YE SATILDI.SARI KOMTLE ÇİFT 50 YE SATILDI.AMA SOYU KENDİNDEN OLAN KUŞÇULARIN KÜMESLERİNDE YERİNDE ALMAYA GİTTİNMİ ADAM AYAĞINI DAYAR.100- 200 ÇEKER.SONRA SIKIŞIR MEZATTA YADA ÇEKİLİŞTE KUŞU 3 KURUŞA SATAR.

DgRu SÖLÜON ABİ

selam arkadaşlar size istanbuldan yazıyorum geçenlerde bir çift sarı arka aldım 350 tl verdim damızlık yapıcam izmirde ne kadara gidiyor güzel bir sarı arka takım

ermuratt' Alıntı:
selam arkadaşlar size istanbuldan yazıyorum geçenlerde bir çift sarı arka aldım 350 tl verdim damızlık yapıcam izmirde ne kadara gidiyor güzel bir sarı arka takım
sarı arka diye söylediğin sarı boyun yada diğer adıyla sarı ense ise renk özelligi önemli çifti 500 giden sarı enselerde var..renk tam sarımı bu önemli sarı diye verilen kuşlar kırmızılardan gelme sarıda olabilir ve ense rengi arkadan bakıldıgında üçgeni andırmalı ense rengi kanat üstlerine tasmamalı..kuşların fotosu varsa daha iyi bir fikir verilebilinir size..hayırlısı olsun..

Geri