Kelebek Irkımızın Anavatanı Sizce Neresidir..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kelebek Irkımızın ANAVATANI?

• Balıkesir

Oy: 31 38.8%
  • Bursa

Oy: 13 16.3%
  • Manisa

Oy: 19 23.8%
  • Istanbul

Oy: 2 2.5%
  • Izmir

Oy: 13 16.3%
  • Aydın

Oy: 2 2.5%

• Kullanılan toplam oy
    80

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Kelebek Irkımızın Doğdugu yer size gore neresidir, biliyoruzki bir cok ilimizde cesitli kelebek türleri beslenmekte ornek olarak, manisada karanfiller, balıkesirde baskalar, gönende bademli kırmızı kuyruklar, Istanbul Bursa izmir gibi sehirlerde karakafalar...
Siz sevgili yetistiricilerimizin bu konu hakkındaki gorusleri ve dusunceleri nelerdir, hem anketimize katilarak daha cok neresinin kelebegin anavatanı oldugunu sitemiz etrafında tartmış oluruz..
Simdiden katilimlariniz icin tesekkurler.

göenenli olarak gönen ve çevresinde yani balıkesir bölgesinde yetiştirilen kelebekleri başka yerde görmedim diyebilirim. internet sayesinde hangi yörede ne ırk beslendiğini kendimce araştırdım, balıkesir bölgesinin ana kuşu kelebektir.çevre illerde de kelebek belseleyenleri gördüm ama dolapçı,dönek vs. daha çoğunlukta gibi, bu benim görüşüm, sevgi ve saygıyla...

ege olugu kesin ama sehir olarak kesin birsey yoktur zannetmiyorumda ama izmirde gordùgùm damarlari ve oyun cesitlerini baska yerde gormedim... manisada gordùgùm fizigi kibar kelebekleri baska yerde gormedim onun icin inanmamda kesin bir anavatani olsun sehir olarak yani benece bolge olarak ege bolgesi

HAVRANDADA ÇOK KELEBEK MEVÇUT TABİ BALIKESİRE BAGLI

Kafa kuyruk kelebeklerin manisadan geldiğini biliyorum,balıkesir edremitin kuşu ayrıdır,onlarda başka güzel.

Geri