Kelebek kaçtı bi bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan postacımehmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet okumuş
Meslek
kuşçu
İlgi Alanı
s.a arkadaşlar yeni iki büyük kelebek aldım kuşların kanadını iyice para bandıyla banladım 9 telek kümesin önene bırakı etrafı görsünler diye sonra 5-6 saat sonra geldigimde kelebekler yoktu bolkonda besliyom hırsız fln çalmasının ihtimali yok acaba kuşlar bantlarını kemiripte kaçtılar mı? :hungur: :hungur: :hungur: çok üzüldüm severek almıştım çok kötü moralim bozuldu kelebeklerin kanadı çekmek lazım hep oyunları bozulsun istemedim

Mehmet öncelikle geçmiş olsun. Aklına hiç Martı veya karga tarafından alınmış olabileceği veya korktulup aşağıya düşmüş olacağı geldimi? hısız girmesi ihtimali yok diyorsun, bunları bir düşün. Saygılarımla.

Marti incegini sanmiyorum ama karga olabilir fakat ucari kuslari bantlasan bile kalkabilirler bence kediye kaptirmis olabilirsin buda kotu bir ders olmus.

Evde kimse yoktu ama belki dediginiz gibi kargalar götürmüş olabilir ama kuşlar çok atik sadece bir kanadı bantlamıştım..

yorumlarınız için teşeküre ederim...

Kaçar. .Güzel bantlanmadıysa çok rahat duvara çıkabilir hatta uçabilir.Gözümün önünde duvara kalktı oradandanda caddeye yaklaşık 1 km ötedeki arkadaşım tutmuş.

Geri