Kelebek kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Selamlar. Konuda youtube.com'dan çekilmiş video bulunmaktadır. Bu videoyu ve sitemizdeki diğer youtube videolarını sorunsuz birşekilde izlemek için Youtubegirisprogrami.rar programını indirerek bilgisayarınıza kurunuz.

gökay' Alıntı:
http://rapidshare.com/files/144356337/Youtube_Jacker.rar.html

Ben bu programı sorunsuz kurdum youtubeye rahatca eskisi gibi giriyorum pc yavaşlamadan, ve bu sitedeki çeşitli güvercin ırklarının bulunduğu youtube vidoalarını sorunsuzca izliyorum.

Aynı program sanırım. Teşekkürler.
Gökay bey profil bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldururmusunuz lütfen?

Ahmet bey iyi dilekleriniz için teşekkur ederim ben istanbul gaziosmanpaşa danım, bu videodaki kelebeklerin coğunu sattım ,bango ırkına yöneldim, videom 2 senelik sizlerle paylaşmak istedim,

izleyemedm

Selamlar. Konuda youtube.com'dan çekilmiş video bulunmaktadır. Bu videoyu ve sitemizdeki diğer youtube videolarını sorunsuz birşekilde izlemek için http://www.kuscular.org/Youtubegirisprogrami.rar programını indirerek bilgisayarınıza kurunuz.

Arkadaşlar videoları izlemek için Youtubegirisprogrami.rar adresindeki programı indirin. Programı bilgisayarınıza kurun. Bilgisayarınızı kapatıp açın ve ardından sitemizdeki tüm videoları sorunsuz ve hızlı bir şekilde izleyin.

güzel kular walla hakkını vermek lazım

Abi çok sağlıklı kuşların ya maşallah hayran kaldım Bende şimdi elimdeki bütün kuşları sattım ve güzel kelebekler aldım ama bu kadar sağlıklı olmaları için ne yapmalıyım kuşlar resmen parıl parıl parlıyor haftalık yaptıklarını burda kısaca anlatırmısın yada msn adresi bırak bana oradan konuşalım abi.

BReZza' Alıntı:
Abi çok sağlıklı kuşların ya maşallah hayran kaldım Bende şimdi elimdeki bütün kuşları sattım ve güzel kelebekler aldım ama bu kadar sağlıklı olmaları için ne yapmalıyım kuşlar resmen parıl parıl parlıyor haftalık yaptıklarını burda kısaca anlatırmısın yada msn adresi bırak bana oradan konuşalım abi.

Fazla bir bakım yapmıyorum, kuşların hepsi uçan kuş ,anteremanlı kondüsyonlu, kümesim alçak ve ufak, kuşların banyo suyuna elma sirkesi katarım, haftada birde 2 litre suya 1 çay kaşığı vitoform toz vitamin katarım.Yemleri normal karışık yem veririm.

vitaform toz nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadar abi bilgi verirsen sevinirim.

BReZza' Alıntı:
vitaform toz nerden bulabilirim ve fiyatı ne kadar abi bilgi verirsen sevinirim.
Güvercin ilacı ve malzemesi satılan yerlerde bulabilirsin.fiyatı 8 veya 9 lira olması lazım.

Ekli dosyalar

• cats.webp
    cats.webp
    24.5 KB · Görüntüleme: 1,853
Benimdi Serkan şu an elimde 2 takım bu kuşların anne babaları kaldı, hepside ucan damarı sağlam kuşlar.

Geri