Kelebek-Mardin-Dönek-Dolapçı Alınacaktır [Bursa]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_fix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

the_fix

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aytac()
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Bursa ici kelebek-mardin-donek ve dolapci alinacaktir. kuslarin hava performansini gostermesi aranilan ozelliktir. kostum ikinci plandadir. herhangi bir fiyat araligi yazmiyorum, satma niyetinde olanlar siteden ozel mesaj atabilirler.

the_fix' Alıntı:
Bursa ici kelebek-mardin-donek ve dolapci alinacaktir. kuslarin hava performansini gostermesi aranilan ozelliktir. kostum ikinci plandadir. herhangi bir fiyat araligi yazmiyorum, satma niyetinde olanlar siteden ozel mesaj atabilirler.
AYTAÇ ;GÖZÜM ,IŞIĞIM ,DEĞERLİ OĞLUM !

TAKLACI İÇİN mazidenbiri (DURSUN ) DAN YARDIMCI OLMASINI RİCA EDECEĞİM.TEDARİK EDECEKTİR .EMİNİM.

KELEBEK (SAYA ) HUSUSUNDA ; SERKAN BONCUK

SELANİK ,DOLAPÇI KONUSUNDA ; SAMET ATAŞ BURSAMIZIN DELİKANLILARI GÜZEL IRK KUŞLARI BESLER .

İSMİ GEÇEN ARKADAŞLARIM , SİTEMİZ ÜYELERİNDENDİR DE AYNI ZAMANDA .

SERKAN ,SAMET ; AYTAÇ I GAYET İYİ TANIRIM .İHSANİYEDE OTURUR .ZİYARETİME GELİR.ÇOK EFENDİDİR.BABASINI DA TANIRIM.YARDIMCI OLALIM .RİCA EDERİM..SEVGİLERİMLE..

PAZAR KUŞU BESLEMESİNİ ARZU ETMEM. :tamam:
guvercinlerde-karantina-uygulamasi-t93.html

Kelebeklerim güzeldir ama iddalı değilim bu konuda mardimlerimde yeni damızlıklıktan çıkardım uçurmayı düşünüyorum kanatları yarım kanatları gelince izlemeye davet ederim (:

Gel bir ara yalova yolunda metro marketin yanındaki fatih derneğine, ucuz ucuz güzel kuşlar seçip alalım sana, dernekteki kümesimde de kuşlar oluyor genelde, geçen hafta karabükten 35 tane kuş almıştım, mardin ve kelebekler karışık, onları bitirdim, c.tesi günü de 20-25 tane kuş aldım, 18 tanesi posta güvercini, geri kalanlar, fındık kelebek karışık..

KapıCülüğü' Alıntı:
Kelebeklerim güzeldir ama iddalı değilim bu konuda mardimlerimde yeni damızlıklıktan çıkardım uçurmayı düşünüyorum kanatları yarım kanatları gelince izlemeye davet ederim (:
GÜZEL KATILIM ..TŞKR. :tamam: EMRE.

FeLix_' Alıntı:
Gel bir ara yalova yolunda metro marketin yanındaki fatih derneğine, ucuz ucuz güzel kuşlar seçip alalım sana, dernekteki kümesimde de kuşlar oluyor genelde, geçen hafta karabükten 35 tane kuş almıştım, mardin ve kelebekler karışık, onları bitirdim, c.tesi günü de 20-25 tane kuş aldım, 18 tanesi posta güvercini, geri kalanlar, fındık kelebek karışık..
İŞTE '' MESUT' UM ; HER ZAMAN ÖNDE ..TŞKR MESUT 'UM .. :slm:

NOT OLARAK DA YAZAYIM .MESUT DEZENFEKTAN SATMAKTADIR. O'NDAN ALIRIM ..T-D MEDİKAL (reklam koktu ama olsun ) KÖFTE DE KOKAR , FAKAT LEZZETLİDİR.!
SEVGİLERİMLE

eski gazetelerim azaldı :haha: gündüz çalışıyorum bu hafta , en kısa zamanda ziyaret edeceğim MESUT.

beklerim :)

Postalar nasillar abi varmi ismi sani soyu sopu yavrusu..?

FeLix_' Alıntı:
Postalarda soyu sopu varmi abi yavru varmi bide...?

ayaklarında marka falan yok samet, yani 10-15 liralık kuşlar.

aldığım kişi, uçurmamış hiç kuşları, bakıcı olarak almış bir kısmını, sonra üremelerine izin vermiş, aralarında genç kızma kuşlar da mevcut.

yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ediyorum. ilan gunceldir.

Bu ilanda güzel kuşlar var, toptan satış fiyatı da cazip, Bursa'da olsam kaçırmazdım.

http://www.guvercin.com/kelebek-13.html

Geri