kelebek performans görüntüsü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şusuçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Görebildiğim kadarıyla güzel performansa sahipler :) Maşallah Allah zeval vermesin

kuşların maaşallahı var açık çatıların kıymetini bilin ben bu gün balkonda kümes yaparken sultançiftliğinde bi arkadaşın kuşlarını seyrettim mest oldum vallahi senin kuşlarında güzel sağlıkla beslemen dileğiyle

Yorumlarınız için teşekkür ederim kuşlar sevdiğimiz bir abimizin kuşları kümes siyaretinde cekilmiş görüntülerdir .

Aşşağıya doğru güzel dönen kuşlar var ama daha kaliteli bir makine ile daha güzel görünürdü eminim..Bunu saymıyoruz o zaman bu güzel dönüşleri daha net seyretmek istiyoruz Osman bey..saygılar..

kemal' Alıntı:
Aşşağıya doğru güzel dönen kuşlar var ama daha kaliteli bir makine ile daha güzel görünürdü eminim..Bunu saymıyoruz o zaman bu güzel dönüşleri daha net seyretmek istiyoruz Osman bey..saygılar..
Kemal bey kısmet olursa daha iyi grüntülerinide paylaşırız tabiki.Saygılar...

kuslar guzel yanlız makine daha iyi olsay daha verimli göruntu alırdın birde sunu merak ediorum bende gazı osman paşa da oturuorum elinizde güzel donen satılık kus warmı varsa satın almak isterim guzel kus lar

SELAM ARKADAŞLAR KELEBEKTEN PEK ANLAMAM AMA GÜLE GÜLE BESLEYİN ,ZEVKLE UÇURUN.

KAMERAYI ÇEKEN ARKADAŞ ÇOK GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ YAKALAMIŞ.55.SANİYEDEN SONRA BULUTLARDA OLUŞAN RESİM ÇOK İLGİNÇ.DİKKAT ETMENİZİ İSTERİM.GÜZEL BİR ENSANTERE....İNSAN ÇENESİ,AĞZI,BURNU VE GÖZÜ...BULUTLAR KUŞLARINIZI SEYRETMİŞ.....,

SAYGILAR.

S A MASALLAH OSMAN KARDESİM BESLEMEDİGİM ANLAMADIGIM VE BİLMEDİGİM BİR IRK AMA TABİKİ HER IRKIN SEVENİDE AYRI ÇOK GÜZELLER PEKİ BU KUSLAR O HAREKETLERİ YAPARKEN YERE ÇATIYA ÇARPTIGI DA OLUYORMU
EMEKLERİNİZE SAGLIK GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Kelebek cinsine göre gayet güzel dönüşleri var maşallah, ama şahsen selanik dönüşünü hiç birşeye değişmem (:

pek anladıgım bır ırk olmasada emegınıze saglık paylasım ıcınde teskkurler.

Maşallah güle güle besleyin

videolardan tam anlaşılmasada sonalra dogru görülüyor daireleri kısa ve seri dönüyorlar keyif veriyorlar.

Balıkesirler güzelmiş hocam tüyü kadar hayırları görürsün inşallah.

Geri