ahmetarda' Alıntı:
abicim bunu unutma kimse kimseye günahını bile vermez
Bu lafa ben katilmiyorum.Simdi herkesin karakteri farklidir , bu insanin icinde olan birseydir.
Daha bugun bir arkadasimla bu konuyu konustum , dedimki 'ya rakadasim bu millet neden boyle yapiyor , gidiyorum bir kuscuya bana en kotu kusunu X bir fiyata satiyor , veya yarim saat kuslarini anlatir ama ucurmaya gelince ucurmaz sadece anlatir sonrada bir fiyat bicer'.
Ya insanlar bir iki kurus icin ne yalanlar soyluyorlar ne hikayeler anlatiyorlar , bana hediye kus versen canin mi cikar ya ? zamani geldiginde bende sana yardimci olurum , 2 kurus icin neden kendini boyle tanitiyorsunki bana ?
Ha tamam kuslari izlerim ciddende kuslar iyi ise ozaman durum farkli , ama ucurmadan adamlar neler soyluyo neler samimi buluyoruz aliyoruz sonra kus tavuk cikiyor tabi bunlar banada ders oluyor , olsun canimiz sagolsun diyoruz ama o kuslari bana gagalayan bana hangi yuzle bakacak sonra , kazanacagi bir iki kurus icin bir insan bukadar rezil mi olur ya ?
Vallahi diyorum suan kumesimde 2-3 tane taklaci var hediye etmek istedigim , ama etrafimdaki insanlar bana zamaninda yardimci olmadiklarindan beni kaziklamaya calistiklarindan bunlara dediginiz gibi gunahimi vermem.Kuslarida dogal olarak kimseye hediye etmek istemiyorum ammmmaa , benim kapima birisi dayanacak diyecekki bana yardimci olabilirmisin yeni basliyorum bu ise , ya ben canimi veririm kusun lafimi olur ya ?
Hersey gonlunuzce olsun.