kelebek süper

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirsalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

emirsalih

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emirsalih
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
slm :heyo: arkadaşlar ben yeni kuş bakmaya başladım içimdeki özlemi 30 yaşına geldiğimde gercekleştirmenin sevinci içindeyim. elinde fazla kuş olan varsa bana verirseler sevinirim şu an 5 tane bursa 1 tane kelebeğim var biraz daha olsun istiyorum teşekkürler......... malkaralı [email protected]

küm istemez kuşlarının daha fazla olmasını :)

MERHABA EMİRSALİH KARDEŞİM. BENİM GİBİ SENDE YENİ BAŞLAMIŞSIN NE GÜZEL SENİ TEBRİK EDİYORUM. KONUYU ÇOK GÜZEL AÇMIŞSIN. İSTEĞİNDE GAYET MASUMCA FAKAT BU FORUMDAKİ ARKADAŞLAR BÖYLE KONULARA YABANCILAR MAALESEF. HEDİYE GÜVERCİN DEDİNMİ MAZALLAH HERTÜRLÜ LAFINI ESİRGEMEYEN ARKADAŞLAR YADA SİTRES ATMAK İSTEYENLER HEMEN SENİN CANINI SIKACAK ''BEDAVACI'' PARASIZMISIN OZAMAN BESLEME'' GİT 5 LİRAYA AL'' GİBİ BİR SÜRÜ LAF EDEN CIKACAK. BİR İKİ KİŞİ İYİ NİYETİNİ YAZAR ONLARDA MUTLAKA COK UZAKTADIR VEYA KUŞU AZDIR OKADAR. GERİSİ FASO FİSO YANİ SENİN ALYACAĞIN MAALESEF MADDİYAT MANEVİYATIN ÖÜNE GEÇMİŞ PARASIZ BİR ŞEY VERMEYİ DÜŞÜNEMİYORUZ. OYSA O KÜMESLERDEKİ TÜM GÜZELLİKLERİ YARADAN BİZLERE BAHŞETMİŞ NE KADAR GÜZEL YARATMIŞ AMAM BİZ ONUN EN ÇOK HOŞUNA GİTTİĞİ KARŞILIKSIZ PAYLAŞMA YI BİZ REDDEDİYORUZ. HEDİYE ANLAYIŞI HALA TEPKİ GÖRÜYOR. OYSA NE KADAR GÜZEL BİR DUYGU BİRİNİ SEVİNDİRMEK.

KARDEŞİM BENDE BİR HAFTA ÖNCE ''HEDİYE GÜVERCİN '' DİYE BİR BAŞLIKLA FORUMDAKİ DUYARLI ARKADAŞLARDA KÜMESLERİNDEKİ FAZLA KUŞLARINDAN BİR TANE İSTEDİM . KEŞKE İSTEMEZ OLAYDIM. BENİM MESLEĞİM MUHASEBECİLİK NE MESLEĞİMİ BIRAKTILAR YAZMADIK NE BEDAVACILIĞIMI NERDEYSE BENİ FORUM DAN ATTIRACAKLARDI. BENDE FORUM YÖNETİCİSİ KADEŞİMDEN KONUNUN DAHA ÇİRKİNLEŞMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN KİLİTLENMESİNİ RİCA ETTİM.SAĞOLSUN KİLİTLEDİ.

GİTTİM EDİRNEKAPI KUŞ PAZARINA İKİÇİFT BASKA ALDIM ONLARI ÇOK SEVİYORUM. İKİTANE KIZIM VAR ELİNİZİ ÖPERLER ONLARI GÜNDÜZ İŞTEYKEN NASIL ÖZLERSEM KUŞLARIMIDA ÖYLE ÖZLÜYORUM. EVE GİTTİĞİMDE HEMEN ONLARA BAKIYORUM.

KARDEŞİM SANA SAMİMİ SÖYLÜYORUM NEREDE OTURDUĞUNU BİLMİYORUM AMA SENİNLE KUŞ PAZARINA GİDELİM SANA BİR ÇİFT BEN ALAYIM. KİMSE KÜMESİNDEN BİR TÜY BİLE VERMEK İSTEMİYOR. OYSA SEVGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR.

EĞER BANA BİR KARDEŞİM EMANET VERİYORUM BİR ÇİFT YAVRU AL SONAR BANA DAMIZLIĞIMI GERİ VER DESEYDİ YİNE MİNNETTARLIKLA KABUL EDERDİM . ONU BİLE ÇOK GÖRDÜLER.

KUŞLARIM ÇOĞALDIĞINDA FAZLA OLANLARIN HEPSİNİ HEDİYE EDCEĞİM. FORUMA ALLAH İZİN VERİRSE HEDİYE KUŞ İSTEYEN VARMI DİYE İLK BAŞLIĞI BEN ATACAĞIM.

SANA VE HERKESE SAYGILARIMI SUNUYORUM

Selamlar

Bu hediye konusundaki yorumunuza ne yazık ki katılamayacağım ben Eskişehirden Amasya ve İzmire kadar kelebek kuşlarımdan hediye ettim güvercin beslemek bana göre hobidir ve amatör ruhla yapıldı mı keyifli olur ben size kelebeklerimden seve, seve hediye ederim yeter ki ulaşım sorununu çözebilin bana Marmarisden kuşları şu arabaya verin demeniz yeterli hemen gönderirim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

piran78' Alıntı:
MERHABA EMİRSALİH KARDEŞİM. BENİM GİBİ SENDE YENİ BAŞLAMIŞSIN NE GÜZEL SENİ TEBRİK EDİYORUM. KONUYU ÇOK GÜZEL AÇMIŞSIN. İSTEĞİNDE GAYET MASUMCA FAKAT BU FORUMDAKİ ARKADAŞLAR BÖYLE KONULARA YABANCILAR MAALESEF. HEDİYE GÜVERCİN DEDİNMİ MAZALLAH HERTÜRLÜ LAFINI ESİRGEMEYEN ARKADAŞLAR YADA SİTRES ATMAK İSTEYENLER HEMEN SENİN CANINI SIKACAK ''BEDAVACI'' PARASIZMISIN OZAMAN BESLEME'' GİT 5 LİRAYA AL'' GİBİ BİR SÜRÜ LAF EDEN CIKACAK. BİR İKİ KİŞİ İYİ NİYETİNİ YAZAR ONLARDA MUTLAKA COK UZAKTADIR VEYA KUŞU AZDIR OKADAR. GERİSİ FASO FİSO YANİ SENİN ALYACAĞIN MAALESEF MADDİYAT MANEVİYATIN ÖÜNE GEÇMİŞ PARASIZ BİR ŞEY VERMEYİ DÜŞÜNEMİYORUZ. OYSA O KÜMESLERDEKİ TÜM GÜZELLİKLERİ YARADAN BİZLERE BAHŞETMİŞ NE KADAR GÜZEL YARATMIŞ AMAM BİZ ONUN EN ÇOK HOŞUNA GİTTİĞİ KARŞILIKSIZ PAYLAŞMA YI BİZ REDDEDİYORUZ. HEDİYE ANLAYIŞI HALA TEPKİ GÖRÜYOR. OYSA NE KADAR GÜZEL BİR DUYGU BİRİNİ SEVİNDİRMEK.

KARDEŞİM BENDE BİR HAFTA ÖNCE ''HEDİYE GÜVERCİN '' DİYE BİR BAŞLIKLA FORUMDAKİ DUYARLI ARKADAŞLARDA KÜMESLERİNDEKİ FAZLA KUŞLARINDAN BİR TANE İSTEDİM . KEŞKE İSTEMEZ OLAYDIM. BENİM MESLEĞİM MUHASEBECİLİK NE MESLEĞİMİ BIRAKTILAR YAZMADIK NE BEDAVACILIĞIMI NERDEYSE BENİ FORUM DAN ATTIRACAKLARDI. BENDE FORUM YÖNETİCİSİ KADEŞİMDEN KONUNUN DAHA ÇİRKİNLEŞMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN KİLİTLENMESİNİ RİCA ETTİM.SAĞOLSUN KİLİTLEDİ.

GİTTİM EDİRNEKAPI KUŞ PAZARINA İKİÇİFT BASKA ALDIM ONLARI ÇOK SEVİYORUM. İKİTANE KIZIM VAR ELİNİZİ ÖPERLER ONLARI GÜNDÜZ İŞTEYKEN NASIL ÖZLERSEM KUŞLARIMIDA ÖYLE ÖZLÜYORUM. EVE GİTTİĞİMDE HEMEN ONLARA BAKIYORUM.

KARDEŞİM SANA SAMİMİ SÖYLÜYORUM NEREDE OTURDUĞUNU BİLMİYORUM AMA SENİNLE KUŞ PAZARINA GİDELİM SANA BİR ÇİFT BEN ALAYIM. KİMSE KÜMESİNDEN BİR TÜY BİLE VERMEK İSTEMİYOR. OYSA SEVGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR.

EĞER BANA BİR KARDEŞİM EMANET VERİYORUM BİR ÇİFT YAVRU AL SONAR BANA DAMIZLIĞIMI GERİ VER DESEYDİ YİNE MİNNETTARLIKLA KABUL EDERDİM . ONU BİLE ÇOK GÖRDÜLER.

KUŞLARIM ÇOĞALDIĞINDA FAZLA OLANLARIN HEPSİNİ HEDİYE EDCEĞİM. FORUMA ALLAH İZİN VERİRSE HEDİYE KUŞ İSTEYEN VARMI DİYE İLK BAŞLIĞI BEN ATACAĞIM.

Tamamı büyük harflerle mesaj yazmak forum kurallarına göre karşınızdakilere kabalık yapmak anlamına gelir. Bir daha tamamı büyük harf kullanılan mesajlar yazmamanızı rica ediyorum.
Hediye güvercin konusunda burada birçok oluşum sizden önce gerçekleşti. Ama düşünün siz açtınız başlık, geldi biri daha açtı, geldi bir başkası daha açtı. Hergün bir çok kişi hediye güvercin verin diye başlık açıyor. Bizde burada bununla uğraşıp duramayızki. Herkes sizin gibi değildir. Veya verecekler gibi değildir. Forumlarda hediye güvercin verin gibi başlıklar açılmasına karşıyız. Bunun gibi mesajlarınızı uygun bir dille aralarda söylerseniz vermek isteyenler zaten size ulaşırlar.
Aykut bey forum sayesinde dediği gibi birçok yetiştiriciye güvercin hediye etti.
Kemal bey(kuyumcu)forum sayesinde birçok güvercin hediye etti.
Hüseyin Aydoğmuş bey forum sayesinde birçok güvercin hediye etti.
Mehmet Güçlü bey güzel bir oluşumda gerçekten çok güzel bir davranış sergileyerek bir arkadaşımız adına güvercin aldı ve o arkadaşa hediye etti.
Lütfen site yöneticilerinede hak verin. Hergün hediye güvercin başlıklaıyla uğraşmayalım.
Anlayışınız için teşekkürler.
Dipnot: Hediye edecekler özelden yazsınlar lütfen.

sayın admin kim olduğunu bilmiyorum. büyük harflerle yazmam da kimseye kabalık yapmak gibi bir niyetim yoktu olamazda. sadece günlük muhasebe çalışmalarımda sürekli büyük harfleri kullanmak zorunda olduğumdan unutarak her yere büyük harfle yazıyorum.yani bunda bir kastım yok.
neden forumda hediye güvercin konusunun işlenmesine veya başlık açılmasına karşısınız bilemiyorum. bu güzel konu neden sizi rahatsız ediyor anlamıyorum.kendiniz sıralamışsınız ne güzel forum sayesinde birkaç arkadaşımız sevinmiş. bırakında birileri daha sevinsin dostluklar çoğalsın.
eğer bu forumda (ahlak kuralalrına aykırı olmamak kaydıyla) kuşlarla ilgili hertürlü konu açılamayacaksa bu forumun ne özelliği ne güzelliği kalıyor sizce.
eğer bu forum yönetiminde şu mantık varsa (ki ben düşünmek bile istemiyorum) '' biz hanki konuya izin verirsek istersek o konu açılabilir yoksa kilitleriz.'' ben bu mantığa karşıyım. eğer böyle düşünüyorsanı ben forumu derhal terk ederim ve bir haha asla girmem.

dip not: hediyeleşmek gibi herkese yayılması gereken bir güzel davranışı özel mesajlara hapsettiğiniz için size kırıldım. bırakın forumda herkes ( o güzel varlıkla ilgili ) hertürlü konuyu herkesle özgürce paylaşsın. forum paylaşma buluşma yeridir.

saygılarımla

emirsalih kardeşim hakkını helal et

Selamlar

Forum anlamı sizinde belirtiğiniz üzere paylaşmak kelimesinin tam anlamı ile yansıtıldığı bir ortamdır. Birikimleri bilgileri paylaşmak sevinçleri güzellikleri paylaşmak üzüntüleri sıkıntıları paylaşmaktır ama forum amaçları ve kuralları dogrultusunda hareket etmek kaydı ile sonuç da kamuya açık bir alandır forum iyi niyetli kişilerin davranışları kötüye kullanabilecek kişi veya kişilerinde çok rahatlıkla kullanabileceği bir ortamda bulunuyoruz.

Özele girebilecek örnek "adres verme, cep telefon paylaşımı, kuş alış verişi" gibi konularda adminin belirttiği üzere özele giren konuları özel mesajlarla halletmek bence kişi haklarına veya kişiler için oluşabilecek saldırılara sebebiyet verebilecek konuların size, bize ve hepimize güzellikler yaparken zararlı durumlardan korumak adına mantıklı olacağı kanısındayım.

Atasözümüz bile "iyilik yap denize at" demiş atalarımızın sözlerini kulak ardı etmemek gerek...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykutk' Alıntı:
Selamlar

Forum anlamı sizinde belirtiğiniz üzere paylaşmak kelimesinin tam anlamı ile yansıtıldığı bir ortamdır. Birikimleri bilgileri paylaşmak sevinçleri güzellikleri paylaşmak üzüntüleri sıkıntıları paylaşmaktır ama forum amaçları ve kuralları dogrultusunda hareket etmek kaydı ile sonuç da kamuya açık bir alandır forum iyi niyetli kişilerin davranışları kötüye kullanabilecek kişi veya kişilerinde çok rahatlıkla kullanabileceği bir ortamda bulunuyoruz.

Özele girebilecek örnek "adres verme, cep telefon paylaşımı, kuş alış verişi" gibi konularda adminin belirttiği üzere özele giren konuları özel mesajlarla halletmek bence kişi haklarına veya kişiler için oluşabilecek saldırılara sebebiyet verebilecek konuların size, bize ve hepimize güzellikler yaparken zararlı durumlardan korumak adına mantıklı olacağı kanısındayım.

Atasözümüz bile "iyilik yap denize at" demiş atalarımızın sözlerini kulak ardı etmemek gerek...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kuş alışverişi özelmi sizce ? adres verme cep verme gibimi ? forumda ne güzel almak isteyenler satmak isteyenler yazıyor özgürce. parayla alışveriş haktır ben bu ticaretin yanına kuş beslemenin ruhuna en uygun olan davranışı kuş hediye etme özgürlüğünün de forumda rahatça yapılmasını istiyorum. sizce çok birşey mi istiyorum . saygılarımla

http://www.guvercinilanlari.com beta yayında. Denemek amaçlı açacağız. Tutmaz ise kapatıp geçeriz. Gerçi bizden çalarak yapanlar daha doğrusu yapmaya kalkanlar varmış duyumlarımıza göre ama olsun. Neyse konu ile ilgili olarak siz mantıklı birşekilde güvercin istiyor ve olduğu zaman hediye derim diyorsunuz ama herkes sizin gibi iyi niyetli değil. Burada site yararlarına kuş satıldı diye, kendilerini rakip siteler olarak gören, günlük 250 kişinin girdiği, günde yine 10 tane paylaşım için teşekkürler yazılan siteler bizim için neler neler konuştular. Biz siteüzerinden normalde güvercin alış verişine karşıyız nedenide bellidir sanırım açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum. Ama kısaca açıklamak gerekirse adam kuşuna şu para diyor, diğeri sendeki kuşçu, bende şöylesi var bilmem ne vs.. vs..

Örnek verdiğim durum gibi sizin tabikide güvercin hediye etmeniz hediye almanız kötü bir durum değil aksine güzel bir oluşum, fakat bunu kötü yönde kullanmaya çalışan çok kişi var ve biz hergün 100 lercesiyle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Bundan daha da açık yazamam kusura bakmayın.
Büyük harf meselesinde kasti yaptınız demedim sadece bir ricada bulundum.
Anlayışınız için teşekkürler.
Dipnot: Adminin kim olduğu önemli değil. :unlem:

Selamlar

Kuş alış, verisi özeldir, nedenine gelince özel nedir? kelimesini açmak ile söze başlayayım özel iki kişi arasında gerçekleşen durumların geneline verilen bir adlandırmadır. Forumda paylaşılan kamuyu ilgilendirilen hastalık, resim sergilemek v.b. konular özele girmez kamuya mal edilir.

Ben forum çatısı altında kuş alış-verişlerinin maddiyat altında kumaya açık olarak yapılması konusuna da karşıyım sadece hediye olarak algılanmamasını rica ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

üzüldüm gerçekten çok üzüldüm. hayal kırıklığına uğradım. ben güzelliklerin yasaklandığı ortamları sevmedim sevememde. bir ay gibi bir zaman oldu foruma üye olalı. ilk defa kendimi güzel bir forum ortamında hissetmiştim. her sabah geldiğimde bilgisayarımı açar açmaz hemen forumu bir dolaşırım ilgimi çekenleri hemen okurdum. ama anladımki birilerinin ördüğü yasaklar duvarına çarptım.bu da beni küstürdü .

aşikare payalşılması gereken güzellikleri foruma renk ve can katan iletişime özel diyenlerin acaba bunalarsız forumun ne kadar sönük kaalcağını hesaba kattıklarını zannetmiyorum. merak ediyorum (birileinin kötü yorum yapar diye , bunlarla uğraşmayalım diye) birgün gelirde resim paylaşmayı vb. konularında kaldırılmasını isteyecekmisiniz. arkadaşlar gidişat onu gösteriyor. yasakalr ardından yasakları sürükler. bırakın genel kurallar çerçevesinde herkes
özgürce kuşlarla ilgili her şeyi paylaşsın. güvercin = özgürlük değilmi?

aykut bey benden yaşınız büyük . özelin ne olduğu ile ilgili dersi umarım başkalarınada vermezsiniz. bunu bilmeyecek kadar eğitimsiz insanın ben bu forumda olduğunu zannetmiyorum. saygılarımla

dipnot: admin in kim olduğunu küçük bir araştırmadan sonra öğrendim. benim için kiminle muhatap olduğum çok önemlidir.

forumdaki herkese hoşcakalın diyorum.
saygılarımla

yusuf gümüş

piran78' Alıntı:
üzüldüm gerçekten çok üzüldüm. hayal kırıklığına uğradım. ben güzelliklerin yasaklandığı ortamları sevmedim sevememde. bir ay gibi bir zaman oldu foruma üye olalı. ilk defa kendimi güzel bir forum ortamında hissetmiştim. her sabah geldiğimde bilgisayarımı açar açmaz hemen forumu bir dolaşırım ilgimi çekenleri hemen okurdum. ama anladımki birilerinin ördüğü yasaklar duvarına çarptım.bu da beni küstürdü .

aşikare payalşılması gereken güzellikleri foruma renk ve can katan iletişime özel diyenlerin acaba bunalarsız forumun ne kadar sönük kaalcağını hesaba kattıklarını zannetmiyorum. merak ediyorum (birileinin kötü yorum yapar diye , bunlarla uğraşmayalım diye) birgün gelirde resim paylaşmayı vb. konularında kaldırılmasını isteyecekmisiniz. arkadaşlar gidişat onu gösteriyor. yasakalr ardından yasakları sürükler. bırakın genel kurallar çerçevesinde herkes
özgürce kuşlarla ilgili her şeyi paylaşsın. güvercin = özgürlük değilmi?

aykut bey benden yaşınız büyük . özelin ne olduğu ile ilgili dersi umarım başkalarınada vermezsiniz. bunu bilmeyecek kadar eğitimsiz insanın ben bu forumda olduğunu zannetmiyorum. saygılarımla

dipnot: admin in kim olduğunu küçük bir araştırmadan sonra öğrendim. benim için kiminle muhatap olduğum çok önemlidir.

forumdaki herkese hoşcakalın diyorum.
saygılarımla

yusuf gümüş
İsminizi ve telefon numaralarınızı saklayacak kadar özeli, biliyorsunuz ama.
Lütfen beyefendi admin kendini saklamıyor adminin kimliği gizli kalmalı nedeni ise sizin şimdi yaptığınız gibi araştırılma. Biraz adminede hak verin günde kaç kişi mesaj atıyor bu sorunlardan dolayı. Diyoruz bunu hediye olayını ve satılıkları düşündüğümüz için sitelerimize yeni birisini daha ekliyoruz diye. Yeni site açılacak Allah'ın izniyle yakında. Bizede hak verin biraz. Bu hediye konusunda bir kişi konu açtı ardından günde onlarca konu açılıyor. Biraz önce sistemde silinen bir konuya daha baktım yine hediye güvercin. Açılsın yeni site kodlaması bitsin orada özgürce ne yapıyorsanız yapın. Özelide kimseye öğretmeye kalkmayın. Siz adınızı soyadınızı saklıyorsunuz ama sebeb ne peki öğrenebilirmiyiz. Halen daha bizede anlayışla karşılamanızı bekliyoruz ama yine yok, yine yok. Neyse kural kuraldır. Bu yasak değil kural. Forumun düzenli işleyişi içinde yasaklar ve kurallar olabilir.

Selamlar

Özellikle özeli öğretmek adına bir yazı yazmadım tarafınıza bu tür yaklaşımda bulunmak değildi amaçım konunun içerini ifade etmek adına bir betimleme yapma gereği hissettiğim için yazıma bu şekilde bir derinlik kazandırır düşüncesi ile bunu örnekledim. Saygısızlık olarak algılandıysa tarafınıza kamu oyu önünde özürü bir borç bilirim.

Sizi forumda görmekten değerli görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanızdan çok minnettar olacağımı bilmenizi isterim.

Ama ne yazık ki kamuya ve kamu oyuna açık olan her şeyde ve her yerde ne yazık ki olasılıklar ve istatistikler neticesinde bazı kural ve/veya kurallar konulmuş ve konulmaktadır. Nereye giderseniz bunlarla karşılacaksınız.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

abiler sağolun kuş bakmak çok güzel, boş ver nasıl olsa bir gün çoğalırlar ,biz işin yenisi olduğumuz için hevesli ve iştağlıyız biraz fazla olsun istiyoz neyse bir daha kimseden bir şey istemem bu siteden bilgi alış verişi haricinde. hayırlı uçuruşlar hepinize :hayir:

Selamlar,

Her zaman insanlar arasındaki anlatma ve algılama sanatı konusunda bir sonuca varılamaması beni üzmüştür. Benim yazdığım yazıları okurken lütfen boş tarafından bakmayın hediye kuş verebilirim bunu defalarca yaptım dedim bana nasıl ne şekilde ulaştırabilirim bu konuda özel mesaj yazın dedim ulaşım sorununu çözerseniz kuşlarımdan en temizkanlı ve damarlılarından seve seve verebilirim dedim. Bakın bu forum kamuya açık bir yer resimler bile sergilerken çok dikkatli olun adreslerinizi özellerinizi özel mesajlarla birbirinize aktarın diyoruz neden diye sordunuz mu yasak adı altında yargılamaya başladınız, bu forumda değil ama başka bir forumda kötü niyetli kişiler orada sergilenen resimlerle adreslerle bir geçe de bir ilimizde eş zamanlı hırsızlıklarla 500 e yakın kuş kaldırdılar bunları dile getirmek mi gerekiyor bir kural koyarken ama boş tarafından baktığınız için ne yazık ki böyle ithamlarla
açıklamalar yapmak zorunda bıraklıyoruz ne yazık ki

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut arkadaş çok sağolasın sana cevap veremedim yollarım demiştin ama aramızda çok uzun mesafe var sana çok teşekkür ediyorum yakın bir yer olsa ben gelip alırdım hemde tanışmışta olurduk.....

ilk önce hayırlı olmasını dilerim inşalah daha çok kuşun olur.Ve şunu söylemek isterim.
Ben 13 yaşındayım ve güvercinlere ilgim çoktur inşalah büyünce besliyecem.Senin için hayırlı olsun abi inşalah bende senin gibi besliyecem

saygılarımla...

hediyeleşmek güzeldir, ama bu iş bu gibi sanal ortamda yapmak,istemek komiktir arkadaşlar. burda biriyle tanışırsınız yüz yüzede görüşme imkanınız olur, dostum sana bir çift kuş hediye edeyim dersiniz ,sizde hediye edersiniz bu normaldir ama burda yeni kuşçuluğa başlıyorum hediye vercek yokmu vs. mesajlar komik, bide bu zamanda kuşlar yok paraya satılır ken ... budurum daha bi düşündürücü... 5 liraya bile kuş varken burda hediye kuş aramak ne kadar doğru ne kadarda kırılıp, benden bu kadar diye admin başta olmak üzere olaya reel bakanlara sitemkar olmak çok ilginç...
güvercin beslemenin kurallarını sıralamışlar bir çok yerde ordaki maddeler arasında
FİNANSMAN diye bir madde var...
daha ne diyeyim bilmiyorum ki , ALLAH insana akıl fikir vermiş, SELAMLAR.. SEVGİLER..

piran78' Alıntı:

Seni Tebrik Etmek İstiyorum

ya bende tüm yazılanları okudumda gercekten dushekımı arkadasın dedıgı gıbı foruma dırek hedıye verın demek bencede mantıksız tanısırsın gorusursun adamın ıcınde varsa verır zaten yani sanal ortamda hdiye dıye bır konu acmak bence cok yersiz yanı hedıye ıstıyosun tamam verelım fakat daha kımse kımseyı tanımıyor dırek hedıye dıye soylenınce insanlar şaşırıyor bence çok gereksız yere tartısılan ve boşuna forumda yer kaplayan bir konu selamlar

ahmetarda' Alıntı:
abicim bunu unutma kimse kimseye günahını bile vermez

Bu lafa ben katilmiyorum.Simdi herkesin karakteri farklidir , bu insanin icinde olan birseydir.
Daha bugun bir arkadasimla bu konuyu konustum , dedimki 'ya rakadasim bu millet neden boyle yapiyor , gidiyorum bir kuscuya bana en kotu kusunu X bir fiyata satiyor , veya yarim saat kuslarini anlatir ama ucurmaya gelince ucurmaz sadece anlatir sonrada bir fiyat bicer'.

Ya insanlar bir iki kurus icin ne yalanlar soyluyorlar ne hikayeler anlatiyorlar , bana hediye kus versen canin mi cikar ya ? zamani geldiginde bende sana yardimci olurum , 2 kurus icin neden kendini boyle tanitiyorsunki bana ?
Ha tamam kuslari izlerim ciddende kuslar iyi ise ozaman durum farkli , ama ucurmadan adamlar neler soyluyo neler samimi buluyoruz aliyoruz sonra kus tavuk cikiyor tabi bunlar banada ders oluyor , olsun canimiz sagolsun diyoruz ama o kuslari bana gagalayan bana hangi yuzle bakacak sonra , kazanacagi bir iki kurus icin bir insan bukadar rezil mi olur ya ?

Vallahi diyorum suan kumesimde 2-3 tane taklaci var hediye etmek istedigim , ama etrafimdaki insanlar bana zamaninda yardimci olmadiklarindan beni kaziklamaya calistiklarindan bunlara dediginiz gibi gunahimi vermem.Kuslarida dogal olarak kimseye hediye etmek istemiyorum ammmmaa , benim kapima birisi dayanacak diyecekki bana yardimci olabilirmisin yeni basliyorum bu ise , ya ben canimi veririm kusun lafimi olur ya ?

Hersey gonlunuzce olsun.

Herkese merhabalar hiç kimse birbirine kızmasın özellikle yönetici arkadaşlara hiç kızmasın.Yönetici arkadaşlar burada bazı şeylere müdahala etmezlerse burası bilgi çöplünden kargaşadan geçilmez.Kimin eli kimin cebinde anlaşılmaz.Herkes bir kafadan birşey söyler.Bir sürü yanlış anlaşılma olur.Masumane bir istek olabilir kuş isteme ama herşeyin yolu yordamı var.Kişiler karşılıklı tanışır belli bir samimiyet oluşur o zaman anlarım ama böyle damdan düşer gibi oldumu hoş olmuyor.Bu benim şahsi fikrim hediyeleşmeyi çok severim ama isteme tarzı bence yanlış kimsenin kimseye kızma hakkı yok.Burada hepimiz güzel vakit geçiriyoruz.İnşallah böyle şeyler birdaha olmaz.

Geri