SerdarBRS
Üye
- Ad Soyad
- Serdar Mustafaoğlu
- Meslek
- Ozel Sektör
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Son zamanlarda pazarlarda yada mezatlarda KELEBEK irkina ait guvercinlerin pek fazla ilgi gördüğüne şahit oluyorum, eskiye göre daha cok rağbet gören bu irkin acaba insanlari ceken hangi yonleri daha belirgin, Etrafimdaki Kendilerini BÜYÜK KUŞÇU olarak hitap eden bazi insanlar kelebek kuslarina COCUKLARIN BESLEDİGİ KUŞLAR olarak anmakta fakat pazarlarda yada mezatlarda daha cok TAKLACI irkinin cocuklar tarafindan ilgi gördüğüde benim gözlemlerim arasında, OYNAR irki besleyip diğer irklari kucumseyen BÜYÜK KUŞÇULAR'da nitekim varolmakla beraber nedense cevremde oynar besliyen insanlarin kuslari birakin ucmayi yerden kalkip Kumes uzerine cikmatda dahi zorlanmaktalar, TAKLACI Sallı kuştur Kostüm icin Bakilir, Oynar Şahsiyetli kuştur Kapali kumes bakilir, Fakat biz Kelebek irkina Gönül Verenlerin Kuslari Ucurulduklari icin Havada Güzel olduklari icinmi COLUK COCUK kuslari olarak adlandirilmakta merak Ediyorum.
Bu konu hakkinda KELEBEK irkina gönül vermiş dostlarimin yorumlarini bekliyorum, uzerinde tartisilabilir bir konu olarak düşünüyorum.
Sitede Taklaci yada Oynar BEsleyen arkadaslarim kusura bakmasinlar, Benim sitemim BÜYÜK KUŞÇULARA..
Sevgiler Saygilar.
Bu konu hakkinda KELEBEK irkina gönül vermiş dostlarimin yorumlarini bekliyorum, uzerinde tartisilabilir bir konu olarak düşünüyorum.
Sitede Taklaci yada Oynar BEsleyen arkadaslarim kusura bakmasinlar, Benim sitemim BÜYÜK KUŞÇULARA..
Sevgiler Saygilar.