Kelebek ve dönek arıyorum!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MardinciBero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkan
Meslek
Ünal
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar şartlar uygunsa çiftine kuşun en fazla 100 ytl veririm.Bu özelliklerde kelebek ve dönek çifti varsa resmi göndersin fiyatı ve msnsini yazsın.

O fiyata biraz zor bulursunuz gibime geliyor...

Edit:

Mehmet bey lütfen üslubunuza biraz daha dikkat edin. Sizden istenmemiş kuşlar, genel bir ilan verilmiş.

arkadaşım merhaba sen tam olarak ne cıns kus arıyosun eger kelebekse ben yardımcı olmaya calısırım sıtede kuşlarım resmı var selamlar

abi farketme her ikisindende alacam bakıcam 1 dakka

dushekımı merhaba 100ytlye bıraz zor demısınde sızın kusların fıyatını yazarmasınız cok merak ettımde

hasan_22' Alıntı:
dushekımı merhaba 100ytlye bıraz zor demısınde sızın kusların fıyatını yazarmasınız cok merak ettımde

dostum 100ytl değildi arakadaş o mesajını daha sonra değiştirmiş, ilk mesajında en fazla 15,00 ytl verebilirim bir çift kelebek yada dönek istiyorum diye yazmıştı bene ona cevaben yazmıştım, daha sonra rakamı değiştirmiş...

Sana satabilecegim Kelebeklerim var, fakat oncelikle profiline nereden oldugunu yazarsan bizi memnun etmis olursun, ne tur kelebek ariyorsun renk performans olarak bunlari dile getir, kelebeklerde kendi iclerinde bölümlere ayrilmaktadir.

ABİ İSTANBUL PERFORMANS BUGÜN GÖNEN KELEBEKLERİNDEN 1 ÇİFT ALDIM

Geri