kelebek ve tip alınacaktır (istanbul ici)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huusayn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

huusayn

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
huseyin krt
Meslek
hukukçu
İlgi Alanı
Kediler
istanbul içi satılık kelebek ve tip aranıyor... elinde iyi uçan bir cift tip, ( 1-3 saat arası uçması kafi) ve havada oyunu güzel bir cift düzenli uçar durumda kelebeği olan ve satmak isteyen varsa irtibata geçelim.. kelebeklerde renk fazla önemli değil... çok yüksek fiyatlar veremem , eğer elinde uygun fiyatlı bu kuşlardan olan varsa.. mesaj yazsın görüşelim... resim atabilen arkadaşlar resim atarsa da iyi olur...

hüseyin kardeşim edirnekapıya gitmeni tavsiye ederim.. nedeni ise seçme özgürlüğün olur..

Düz kuşun kimse garantisini veremez bir yönden ondandır ses çıkmaması.

edirnekapıda kısır falan cıkar diye almak istemiyorum.. ordan aldıgım kuslarda cok kısır cıktı... güvenemiyorum...

huseyın kardesım aradıgın kusların ortalama fıyatı nekadar olacak onlarıda yazarsan daha rahat yardım alırsın

huusayn' Alıntı:
edirnekapıda kısır falan cıkar diye almak istemiyorum.. ordan aldıgım kuslarda cok kısır cıktı... güvenemiyorum...

şansına öyle gelmiştir kardesım dert etme

byenes' Alıntı:
huseyın kardesım aradıgın kusların ortalama fıyatı nekadar olacak onlarıda yazarsan daha rahat yardım alırsın

enes kardeşim çok saol sesime kulak vermişsin... ortalama pazarda tanesi 15 tlye kelebek satılıyor 150 tlyede var.. hatta 10tlye de kelebek var.. tip ise cifti 25'e bile buldum.. ama fiyatları belkide bir sorun oldugundan böyle ucuz olabilir.. bilemiyorum... ama o kadar fazla fiyatlar veremem... üç aşağı beş yukarı bu fiyatlara almak isterim.. ama kelebek kuşunu ilk kez besleyecegim için en azından ortalama bir kuş olsun istiyorum.. çok uç özellikler beklemiyorum...bu paralara da zaten öyle kuşlar alınmaz... benimki bir baslangıc olacak... aslen mardin besliyorum... karabükte kümesim.. burada öğrenciyim burdan alıp oraya götürüyorum.. karabükte malesef kelebek kuşu hiç bilinmez.. varsa yoksa çankırı kırıkkale ve mardin taklacısı beslenir.. şöyle diğer kuşçu arkadasların kelebeğe saygısını ve ilgisini kazandırcak bir cift kuş olsa yeterli benim için.. havada bu kuşların kelebek oldugu anlasılmalı :))

bi istisna sen varsın koca karabükte.. sende beni burda buldun dimi müftü bey :) karabük merkezde yok ama doğruya doğru dimi :)

bi istisna sen varsın koca karabükte.. sende beni burda buldun dimi müftü bey :) karabük merkezde yok ama doğruya doğru dimi :)

allahın izniyle tanıtacağız kelebeği taklacının tahtını yerle bir edeceğiz birlikte. :)

kardeş bursada olsaydın sana yardımcı olurdum arap,tel kuyruk ve beyazlarım var herşeyine garanti veririm kuşların

Geri