KELEBEK YARISMA OYLAMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

KELEBEK YARISMASI OYLAMA

• 1

Oy: 4 3.3%
  • 2

Oy: 21 17.2%
  • 3

Oy: 3 2.5%
  • 4

Oy: 4 3.3%
  • 5

Oy: 1 0.8%
  • 6

Oy: 14 11.5%
  • 7

Oy: 23 18.9%
  • 8

Oy: 41 33.6%
  • 9

Oy: 11 9.0%

• Kullanılan toplam oy
    122
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
ALTTAKI LISTEDEN KOSTUMSEL OLARAK EN BEGENDIGINIZ KELEBEK IRKI GUVERCINIMIZI SECEREK OYLAMAYA KATILABILIRSINIZ....

1

[/quote]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

2

[/quote]

---------------------------------------------------------------------------------------------------

3
symdrate' Alıntı:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

4

[/quote]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

5
hayal_gemisi' Alıntı:

------------------------------------------------------------------------------------------------------[/quote]

6

Çerkes' Alıntı:

---------------------------------------------------------------------------------
7

ruzgar' Alıntı:

-------------------------------------------------------------------------------

8

[

[url=http://imageshack.us]

-----------------------------------------------------------------------------------

[color=#FF0000][b][size=7]9[/size][/b][/color]

[url=http://imageshack.us][img]http://img227.imageshack.us/img227/193/yavrukarakuyrukvu3vy2.jpg

SERDAR BEY OYUM 8 NUMARAYA...
WALLAHİ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN...
SÜPER BİR GÜVERCİN...
BU KUŞ SADECE KOSTÜMÜ İÇİN ALINIR...
EĞER SATILIKSA HEMEN ALIRIM...
MAŞALLAH...
SAYGILAR...
(LÜTFEN TEKLİFİMİ DÜŞÜNÜN)

[No message]

Ekli dosyalar

• S7302472.webp
    S7302472.webp
    230.2 KB · Görüntüleme: 337
[No message]

Ekli dosyalar

• S7302470.webp
    S7302470.webp
    226.2 KB · Görüntüleme: 367
[No message]

Ekli dosyalar

• S7302476.webp
    S7302476.webp
    234.5 KB · Görüntüleme: 352
[No message]

Ekli dosyalar

• S7302443.webp
    S7302443.webp
    246.4 KB · Görüntüleme: 371
[No message]

Ekli dosyalar

• S7302434.webp
    S7302434.webp
    254.8 KB · Görüntüleme: 362
[No message]

Ekli dosyalar

Serdar bey tekrar çok teşekkürler oyum 3 numaralı adayadır.

selamlar. herkese bol şans diyorum ve oyumu 6 numaraya veriyorum.
dostlukla...

oyum 6 numarayadır. bol şanslar...

9 NOLU YAVRU KARAKUYRUGUMUN DEGİŞİK FOTOLARI

sonuç ne olursa olsun herkes galip olacaktır. oyum 6 numaraya.

Ben oy kullanalı çok oldu ama ne olursa olsun oyum bana göre gizli kalmalı. Yanlış anlaşılma olabilir. Ama inanın kelebeklere her zaman ilgim vardır gerçekten hepsi birbirinden güzeller. Allah sahiplerine bol bol yavru almayı sağlıklı bir şekilde uçurmayı nasip etsin inşallah.

Ben kendi kusuma oy vermedim ama 2 Tane oy olmuş, neden Sakladigini anladim Huseyin, sanirim sende benimkine oy verdin kazanamicagimizi anlayincada oyunu sakliyorsun, olsun yarismaya katilmakta guzeldi :)

tearfulchild' Alıntı:
Ben kendi kusuma oy vermedim ama 2 Tane oy olmuş, neden Sakladigini anladim Huseyin, sanirim sende benimkine oy verdin kazanamicagimizi anlayincada oyunu sakliyorsun, olsun yarismaya katilmakta guzeldi :)

Bu daha güzeldi. :heyo: :heyo:

Oylamalar yukardan yapılıyo sanırım ,ben 9 noya verdim ,bütün yarışmacı ve oy veren arkadaşlara başarılar dilerim.

abviler kuşlarınız cok guzel yarısma oylaması yapıyonuz hak eden kazansın derım ben sarı balıkkesırler tabı sımdı pıyasada pek nadır olan kuşlardır ama ınsan kuşa bakmıyyo havada marıfetıne bakıyo sımdıden teseskkurler dılerımmm

2 numaralı güvercin (kafa kuyruk) ülkemizde ender rastlanan tüy rengine ve hatlarına sahip bence en iyisi o adaylar arsında ona yaklaşabilecek kelebek göremiyorum

caner bey sanırım biraz geç kaldınız.

selam arkadaşlar oyum 7 noluya mavibaş tam dörtdörtlük maşşalahı var gerçekten hayalerimdeki kelebek diyebilirim inşallah güle güle beslersinidiyorum herkeze selam

Oylama Sona ermistir!
Ilginiz için çok Teşekkür ederiz..

KAZANAN YETİŞTİRİCİMİZ Sayın Arktonnesos

KAZANAN GÜVERCİN

8

[

[url=http://imageshack.us]

Kazanan güvercin ve yetiştiricisi kısa süre içerisinde ana sayfada tarafımızdan duyurulacaktır. Yarışmaya gerek yarışmacı gereksi oy vererek katılan tüm yetiştiricilerimize teşekkürler.
Yarışma oylama konusu tarafımızdan kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri