KELEBEK YARIŞMASI SONA ERMİŞTİR.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
Size ait olan ve kostumsel olarak en cok begendiginiz Kelebek irkina ait güvercininizle yarismaya katilabilirsiniz.

YARIŞMA KURALLARI

1- Her Kullanıcı Kendisine ait 1 (BİR) KELEBEK ile yarismaya katilabilir.
2- Kostumun Guzelligini on Plana cikarmak acisindan degisik pozisyonlarda 3 farkli Resim Gerekmektedir, Daha az Resimde gonderilebilir Fakat Bu Sizin Aleyhinizde olucaktir.
3- Her uye 1 Oy hakkina sahiptir, Guvercin sahipleri kendi kuslarina Oy veremezler.
4- Sayet Kazanan Kusun oylama bittikten sonra 1 adet kisa surelide olsa Videosu istenecektir
5- Hile yapmak, yada hile yapmaya calismak, ihrac sebebidir.
6- Kazanan Guvercinimiz 1 Ay sure ile Bölümümüzde AYIN Güvercini basligi altinda en basta kalacaktir.

Bu bölüme Resimlerinizi Ekleyebilirsiniz

Eksik Görüğünüz veya eklemek istediginiz kurallar varsa Lütfen yazınız, Yarismamiza resim Gönderimleri KELEBEK YARIŞMASI başlıklı konuya olucaktir, 29 EYLÜL 2008 itibari ile 4 Gün boyunca 3 EKİM 2008 gününe kadar Kuşunuzun resmini gönderebilirsiniz, Oylamamiz ise ANKET ile olucaktir.

http://WWW.KUSCULAR.ORG Ailesi olarak tüm katilimcilara basarilar dileriz.

Re: KELEBEK YARIŞMASI

Ilk olarak Ben Ekliyorum Bu Benim yarismaci Kelebegim :)

Çok güzel bir paylaşım olacağı düşüncesindeyim tüm katılımcı yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.Düzenlemiş olduğunuz bu paylaşım için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar buda benim kuşum yaklaşık 1.5 yaşında kendi yavrum,bende yarışmaya renk katmak istedim önemli olan paylaşım herkeze başarılar diliyorum:

Serdar bey yarışmaya en son katılım tarihini belirtirseniz buna göre oy verelim yarışmaya katılacak kelebekler ne zamana kadar siteye resim olrak eklenecek?Bunu belirtteyseniz ben görmedim kusura bakmayın paylaşımınız için tekrar teşekkürler başarılar.

Diğer başlık altına yazmıştım, buraya eklemeyi unutmuşum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim .

maaşallah kuşlar süper, yarışma için tarih atalımda bizde zamanımız yeterse fotoları ekleyelim, bir iki gün içinde yükleyebilirim, bu kadar zamanımız varmı

Başlıkta tarih araları yazıyor bakarsanız görürsünüz, gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim sizlerinde fotolarını bekliyoruz,
Ailemizi böyle aktivitelerle bir araya getirmekten mutluluk diliyoruz, diğer bölümlerdede aynı organizasyon çalışmaları yapılmasını yönetici arkadaslarimdan rica ediyorum tekrardan teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar. Öncelikle yarışmayı düzenleyen arkadaşlara ve yarışmaya katılacak arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yarışma için fotoğraf gönderimi sanırım biraz kısa olmuş 4 günde herkes fotoğraf çekip yollayabilirmi bilmiyorum. Serdar bey eğer size ve diğer arkadaşlara da uygunsa bunu biraz daha arttırabilirmisiniz.
Birde yarışma kurallarına bir iki madde eklemek istiyorum. Yarışmada birinci gelen güvercin ve sahibi www.kuscular.org portal ana sayfasında en üstte bilgileri ile birlikte bir ay boyunca yayınlanacaktır. Yarışma anket usulü yapılacaktır. Ankete oy vermek için birden fazla üyelik hesabı açanlar farkedildiği anda ilk üyelikleri ile birlikte uzaklaştırılırlar. Unutmayın ki sadece bir etkinlik bu.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

buda benim adayım :)
sarı akbaş erkeğim

şafak yalçınkaya' Alıntı:
kuşlara oy kullanımı nerden yapılacak :slm:

Daha yarışma başlamadı Şafak bey. Şu anda yarışamaya katılacak güvercinlerin resimleri buraya ekleniyor. Resim ekleme işi bittikten sonra anket açılacak ankete oylarınızı kullanabileceksiniz. İlginize teşekkürler. :tamam:

öyleyse bende bugün eklicem kelebeğimin resimlerini :))

Kelebek besleyen tüm yetiştiricilerimizden resimleri bekliyoruz arkadaşlar. Unutmayalım ki bu bir yarışma. İnşallah bu gibi etkinliklerle neşemize neşe katarız. Yarışmaya katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.

kısa bir not daha oy wermek icin 50 mesaj üstü olmasi daha yararli cünkü insan bir cok üyelik alarak kendisine oy werebilir.

emre özkurt' Alıntı:
kısa bir not daha oy wermek icin 50 mesaj üstü olmasi daha yararli cünkü insan bir cok üyelik alarak kendisine oy werebilir.

Doğru güzel bir düşünce. Fakat ip numaraları da var yani aynı ip nosundan farklı üyeleikler açıldığı anda sistem tarafından uzaklaştırılırlar. Ama 50 mesaj uygulamasını yaparsak kesin ve net bir sonuca ulaşılır.
Teşekkürler Emre.. :tamam:

kelebeğimin resmi sadece 1 tane var bu durumda katılamıyormuyum :(

YARIŞMAMIZA RESIM GONDERIMLERI BITMIŞTIR OYLAMAYA GECILECEKTIR..
ILGINIZ ICIN TEŞEKKURLER..

serdar bey biraz daha uzun olsa zaman aralığıda herkes katılsa daha güzel olmazmı?
işi gücü olan siteye giremeyen ,yarışmadan haberi olmayan,fotoğraf makinası bulup çekmek isteyenlerde var.
Onların mağdur olmamaları açısından.

Peki ömer bey ısterseniz sureyi haftaya kadar uzatalim.

Re: KELEBEK YARIŞMASI SÜRE UZATILMIŞTIR

------------------------------------------------------------------------------------------

1

[/quote]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

2

[/quote]

---------------------------------------------------------------------------------------------------

3
symdrate' Alıntı:

---------------------------------------------------------------------------------------------------

4

[/quote]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

5
hayal_gemisi' Alıntı:

------------------------------------------------------------------------------------------------------[/quote]

Şimdiye kadarki Yarismaci kuşlarımız bunlardır, diğer arkadaşlarımızında istekleri doğrultusunda süremiz uzatılmıştır, Sizlerinde resimlerini bekliyoruz teşekkürler.

faruk bey güzel paylaşımınız için teşekkürler.
yarışmada başarılar diliyorum.

cerkez arkadasim
Boyle guzel bir kus yetirdirdigin icin sana tesekkurler
ben kafa kuyruk besleme rahmen bu kus cok ilgimi cekti
basarilarinin devamini dilerim
SAYGILAR
SEVGILER

maaşallah kardeş mavi baş güzelmiş, bişey soracam bu mavi başı pal ile beyaz dan mı aldın yoksa mavi baş çiften mi, bu kadar düzgün olması, pal ile beyaz eşleşmesi gibi geldi bana,

Teşekkürler, sizdeki Mavi Kafa kuyruklarda çok güzel
oyum size çok güzel kuşunuz maşallah..

selam dushekimi
bu kus bana turkiyeden bir arkadasimdan hediye nelerden geldigi hakkimda bir bilgim yok
seninde dedigin gibi caparla beyazdan cikma ihtimali yuksek ama bu kusun gagasina dikkat edersen
cok acik caparla beyazdan alinan yavrularin gagalari genelde gaga ucundaki siyahinda cogu zaman daha koyu oluyo siyahinda sanki golge varmis gibi burna kadar uzuyo.
SAGILAR

Selam cerkes
mavi bas kara bas guzeli artik her kumeste bulmak munkun
ama senin kusun siradisi bir kus her kumeste bulunmuyacak bir guzelligi var kostumu
1o numara bir kelebek rengi zatan ona ayri bir guzellik katmis
SAYGILAR

Geri