kelebek yarışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer ÖZKURT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 899

Ömer ÖZKURT

Moderatör
www.guvercinler.org
Ad Soyad
Ömer ÖZKURT
Meslek
Kamu Personeli
İlgi Alanı
Kediler
sayın serdar bey yarışmayı haftaya başlatacağınızı söylediğiniz halde niye erken başladınız.yanlış anlamayın hesap sormak gibi olmasın ama beni mağdur durumda bırakıyorsunuz.
Adamlar arayıp soruyo yarın çekicem yok 2 gün sanra çekicem fotoyu nolcak diye.
bende sizin yazınızı baz alarak haftaya kadar gönderebilirsiniz diyorum.
sonra adam açıp bana soruyo yarışma başlamış hani haftaya kadardı diye.yalancı duruma düşüyorum.
lütfen böyle konuların kararını burada hep beraber tartışarak alalım.
bence ilgi çekmesi ve çok yarışmacının katılması daha güzel olurdu.bu benim görüşüm.

sakın beni yanlış anlamayınmaksadım kimseyi kırmak değil.maksadım sitemizi en iyi şekilde ileriye götürmek.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
sayın serdar bey yarışmayı haftaya başlatacağınızı söylediğiniz halde niye erken başladınız.yanlış anlamayın hesap sormak gibi olmasın ama beni mağdur durumda bırakıyorsunuz.
Adamlar arayıp soruyo yarın çekicem yok 2 gün sanra çekicem fotoyu nolcak diye.
bende sizin yazınızı baz alarak haftaya kadar gönderebilirsiniz diyorum.
sonra adam açıp bana soruyo yarışma başlamış hani haftaya kadardı diye.yalancı duruma düşüyorum.
lütfen böyle konuların kararını burada hep beraber tartışarak alalım.
bence ilgi çekmesi ve çok yarışmacının katılması daha güzel olurdu.bu benim görüşüm.

sakın beni yanlış anlamayınmaksadım kimseyi kırmak değil.maksadım sitemizi en iyi şekilde ileriye götürmek.

Tabiki fakat bir karmaşa yaşandı, hüseyin arkdaşımızın bizlerin arasından ayrılmasıyla kopukluk yaşadık, Yarısma sonucları ANKET tarzında olucaktı, hüseyin beyle böyle anlaşılmıştı, fakat sonra bu konuyla ilgilenen admin arkadaşımız olmayınca bende mecbur kaldım ama şu anda toparlıyorum yarışmayı, Sizdende ANKET şeklinde oylama yapmanız için yardım beklşiyorum ilginiz icin cok tesekkur ederim.

Umarım beni yanlış anlamamışınızdır.anket işinide halletmeye çalışacağız.

yanlış anlamak ne kelime tabiki eleştiriler olucak, bizler sizlere yardımcı olabilmek için buradayız, sizin yanınızda sizinle beraber daha cok kitleye ulaşabilmek amacımız,
Biraz daha dikkat etmeye calısacağım bundan sonra kelebekler bölümündeki aktivitelerde, ilk karışıklık için ben özür dilerim .

Yarısmanın Artık Oylama Aşamasına gecmeyi öneriyorum..

bende katılıyorum.zamanı siz kararlaştırın serdar bey ama bencede bu süre yeterli.

tearfulchild' Alıntı:
Yarısmanın Artık Oylama Aşamasına gecmeyi öneriyorum..

Önerinize katılıyorum Serdar bey.

Ben Resimleri Bir Sayfada Topladım Toplam Olarak 9 Yarısmacımız var hepsine 1,2,3,4,5,6,7,8,9 die numaralandırdım, Admin arkadaslarimizdan ANKET tarzi oylama hazirlanmasini talep ediyorum.

Ben Resimleri Bir Sayfada Topladım Toplam Olarak 9 Yarısmacımız var hepsine 1,2,3,4,5,6,7,8,9 die numaralandırdım, Anket Olusturdum.

O zaman arkadaşlar resimleri ekliyorum ve ankete sunuyorum. Bu durumda yetiştirici kendi kuşuna da oy verebilir bunu engelleyemeyiz bence vermesinde herhangi bir sakınca da yok sanırım. ne dersiniz ona göre anketi açayım.

yapıcak bişey yoksa versin oy bir oy değilmi ne de olsa

bitime 3 Gun kala 116 oya ulasti yarisma bence tam planli olmayan bir yarisma icin katilim gayet iyi ins, daha duzenli bir yarismada daha genis bir kitleye hitap ederek etkileyici seyler yapariz..

Arkadaşlar yarışma ne zaman bitiyor.

Oylama bitmis durumdadir Huseyincim, Simdi kazanani aciklamak ve resimini ana Sayfada yayinlamakta sizin isiniz, Kazanan yetistirici ilede bir sohbet yapicagim roportaj tarzinda bunuda yayinlarsak sevinirim.

tearfulchild' Alıntı:
Oylama bitmis durumdadir Huseyincim, Simdi kazanani aciklamak ve resimini ana Sayfada yayinlamakta sizin isiniz, Kazanan yetistirici ilede bir sohbet yapicagim roportaj tarzinda bunuda yayinlarsak sevinirim.

Serdar abi oylamanın bittiğini belirten mesajı konuda yayınlamak işi senin malesef :haha: (: Yetiştiriciyide belirtirsen bizde resimlerini düzenleyerek yarına ana sayfada yer veririz diğer yarışma bitimine kadar.

ok tamam ya ac kafayla yazdim dusunememisim pardon yemek yiyince aklim basima geldi :)

Geri