kelebek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirsalih

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emirsalih
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
kelebeğide bir arkadaşımdan almıştım 15 gün sonra ilk kez ucurtmaya kara verdim saldım kuş uctu gitti 2-3 saat bekledim gelmedi hava kararmaya başladı bir baktım kelebek havada sonra kümese girdi, o gün den beri bursayla beraber ucurmaya başladım tam damar oldu.

kümesime geleni 3 gün olan kelebek cinsi kuşumu kanadını açtım 1 gün önce kuş gitti ma bende izliyorum kuşu çevredeki tüm kuşçular kuş kaldırdı banamısın demedi hiç aralarına girmeden kümese geliyor

Selamlar

Kelebek cinsinin en büyük en güzel özelliğidir bu cabuk alışır yeni salmaya, ortama hemen kendine yuva ve eş edinir ve çok damarlı olurlar

Benim beyaz bir yavrum vardı yeme düşmüştü hiç uçurmadan bir arkadaşıma hediye vermiştim oda yavru olduğundan benim salmada da uçmadığı için gitmez düşüncesi ile kanatlarını bantlamamış ve çekmemişti kuş ikinci gün benim salmaya geri geldi cevreyi hiç bilmiyor ve tanımıyordu...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

hic unutmam izmirde bir kümes saya bir kümes azman yaklasik 90 tane kus ayni mahallede aramiz 200 metre tutusuk oldugum bir abimiz vardi 4 senelik domuz ayari diye tabir ettigimiz bir dönen pali vardi bir gün atti kendini benim catiya cok sasirdim hemen makazladim tabi biraktim yere 20 dakika olmadi duvara cikti kümesine bakiyor kendinide atamiyor kanat yok atladi elektirik teline yürüyerek gidiyordu zor yakaladim assagi düsürdümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri