Kelebek!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kemal Tüfekçi
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü0120.webp
    Görüntü0120.webp
    224 KB · Görüntüleme: 1,909
  • Görüntü0119.webp
    Görüntü0119.webp
    178.2 KB · Görüntüleme: 1,920
  • Görüntü0121.webp
    Görüntü0121.webp
    180.4 KB · Görüntüleme: 1,901
Kemal bey,
Maşallah kelebeğin, her rengine sahipsiniz,
Önümüzdeki günlerde hava şartları iyiye gidiyor, kelebekleri havada görmeyi özledik doğrusu.

Teşekkür ederim Nizam bey..elimizdeki imkanlar doğrultusunda keyif alabileceğimiz kaliteli kuşları yetiştirmeye çalışıyoruz malum kelebek renk olarak geniş bir yelpazeye sahip bir ırktır ...Fakat kostüm den çok performasa yönelik kuş besliyorum ama her ikiside birarada olunca büyük keyif veriyor hem yerde hem havada..Havalar düzeliyor yakında daha da iyi olacak bu sezon yavrularını yavaş yavaş uçurmaya başladık..Emeklerimizin karşılığını almaya başlıyoruz ...İnşallah her yetiştirici verdiği emeklerinin karşılığını alır keyifli ve sağlıklı bir sezon geçirir..saygılar..

maş. abi çok güsle bozalıların wr ayrıca gök saya çok hoşuma gitti
KUBİLAY saygılarımla.......

maaşallah kuşlar çok kaliteli.Mavi erkek çok hoş duruyo......

Değerli kardeşim kemal mavi bozalılarda dönüş varmı, yoksa sadece renkmi var.SAYGILAR

Mehmet abi ilk resimdeki düz mavi ve düz beyaz iki ayrı soy düz beyaz tellilerden gelme çok uzun gidiyor ve çok sert oynuyor mavi erkek bu senenin yavrusu o daha yumuşak karşıya oyun yapıyor ama kısa gidiyor..'.resimdeki takım belirttiğim gibi dönüş kelebeği besleyen bir abimizin hediyesidir kuşlar vakti zamanında İzmir den getirilmiş meşhur bir efe varmış ismi aklıma gelmiyor o kişiye ait bir soy oyunları aşşağıya batık seri ve dar oyun yapıyormuş(ben seyredemedim o şekilde söylendi)diğer resimdekileri seyretmek nasip olmadı uçuramıyorumda oyunları hakkında sözüne itimat ettiğimiz bir abimizin tavsiyesiyle alındı..

kemal abi süper takım olmuş bozalılar maş bol yawtu alman dileğiyle
KUBİLAY saygılarımla.......

kemalcim ben gökay abin maşallah kuşların çok güzel sana bir çif yavru büyütüyorum bol yavrular tanere selamlar

Gökay abi hoş geldin sitemize uzun zaman oldu görüşemiyoruz maalesef...bu sene dönek büyüttük kelebeklerden pek yavru alamadık malum abimde bir dönek merağı baş gösterdi..Gökay abi görüşelim koskaca yaz geçti gelip gidemedik..selamını iletirim baş üstüne..

kemalcim abini dönek yavrusu büyüttüyünü biliyorum ama hakkından gelebilecekmi konuştuk ama bilmiyorum umarım becerir ben de inşaatı bitirdim görüşelim kemalcim konuşmam gereken bi konu var

Hakkından gelmesine gelirde anca sabahın erken vakitlerinde kimseler yokken uçurması gerekiyor malum küpçü dolu etraf..görüşelim abi ben tel açarım sana yarında pazar müsait bir vakit olursa ziyaret ederim seni.
telefon numarak yok yalnız bende benim numaram 0505 959 16 48

kemalcim ancak okuyabildim evet 1 hafta bayram tatilim var burhaniyeye gidicem gelince görüşelim abine selamlar kendine iyi bak benim tel .05327878738 05425015635

Massallah güzel kuşlar dediginiz gibi kuş hem yerde hemde havada kendini göstermeli.

Teşekkür ederim kesinlikle hangi cinsi besliyorsanız besleyin o kuşun meziyeti ne ise uçurduğunuz zaman havada o kuş sizi mest etmeli..saygılı..

Maşallah kuşların cok guzel ve degerlı gule gule besleyın,
Saygılar... :oley:

Allah sizlere daha güzellerini nasip etsin uçurup dönüşlerini seyrettirsin..saygılar..

kemal kardesım kusların guzeller allah tuyu kadar yavru almayı nasıp etsın nazarlardan sakınsın.bol yavrulu gonlunce oyunlu kuslar elde etmen dılegımle sevgı ve saygılarımla ızmırden ercan...

kemal kardesım kusların guzeller allah tuyu kadar yavru almayı nasıp etsın nazarlardan sakınsın.bol yavrulu gonlunce oyunlu kuslar elde etmen dılegımle sevgı ve saygılarımla ızmırden ercan...

Teşekkür ederim Ercan abi iyi dileklerin için saygılar..

herdaim sevgi ve saygılarımla kemal kardesım

Geri