KELEBEK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan badim_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

badim_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ümit coşkun
Meslek
memur
İlgi Alanı
herkese iyi günler.güvercin bakmaya yeni başladım ve merağımdan dolayı bayağı bi yol aldığıma inanıyorum.siz bu işte değerli abilerimden ve arkadaşlarımdan mavi baş mavi kuyruk,altınbaş,siyah baş siyah kuyruk gibi kelebek kuşlar bakmak istiyorum.bunun için yeme düşmemiş yavru bile olsa elimlede olsa yavru bakarım.bunun için aradıklarım kelebeklere uygun satılık yada satılacak kelebek varsa bana ulaşırsanız cevap verir seniz sevinirim.teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.... ümit...edirne......

Canım kardeşim sanırım E-Postalarımı okumuşsun dur Mavi-Baş,Karabaş,Altın Baş aynı kümeste olmaz sen uçurmalık mı? Damızlık Kuş mu ? Besliyeceksin bunu bir neticelendir ondan sonra sana yardımcı olabilirim yeme düşmüş kuşları tercih edersen iyi yaparsın yavru kuş kümes değiştirdiğinde küsme yapabilir benim kuşlarım damızlık ve uçurmuyorum yinede karar senin yeme düşenler 10-15 gün içinde hazır olurlar selamlar.

KELEBEKÇİLERDEN haber bekliyorum kimse yok mu yardım edecek ? Ahmet amca nerdesinn??

KELEBEKÇİLERDEN haber bekliyorum kimse yok mu yardım edecek ? uçurmalık yada damızlık fark etmez mavi baş altın baş karabaş,mavi,siyah boyun KELEBEK BAKMAK İSTİYORUM YEME DÜŞMÜŞ KUŞ ARIYORUM.YARDIM EDECEK ÜSTAD ABİ KARDEŞ YOK MU???

istanbulda oturuyosan bi cift yavru mavi baş vardıı bagcılar tarafından güzel kuşlardı

edirne de oturuyorum ama gelip alırım yada aldırırım.kuslar kimde fiyatı nedir?bilginiz var mı?

kuşlar bizim bi abimizde yavru lar daha 250 tl istiyodu takımına en sonn satmadıysa almanızı tavsiye ederim taklacı cinsi kuş beslemesem ben alıcaktım

yavru kuşa 250 TL biraz fazla ama bakacağım.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.sağol (:

Geri