Kelebekçiler bakabilirmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ll_Suleyman_ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Süleyman özer
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamun aleyküm arkadaşlar... Bende kanı sağLam 1 adet erkek beyaz saya var .. Bazı arkadaşlar beyazla arabı vurdukLarı zaman kara kafa elde ettikLerini söyLüyorLar acaba asLı varmıdır dogrumudur ... Şimdiden yorum ve bilgileriniz için teşekkür ederim...
SüLeyman özer

merhaba kardeş, soru şu, kanı sağlam beyaz derken ana babası karabaş mı ? onunla eş yapacağın arap karabaşlardan mı geliyor?
bu sorulara evet diyorsan, ki karabaşlardan düz arap gelmez, mutlaka kuyruklaltında, boyunçevresinde beyazlık olmalı, gözler, yapısı karbaaş soyundan geldiğini söylemeli, bir kuşun kanının sağlam olduğunu söylemek için 3-4 kuşak geriye gidebilmelisin, yoksa neden gelme olduğu belli olmayan beyaz ve arabı eşlersen süprizlerle karşılaşabilirsin
dediğin gibi kafa kuyruk yavrular çapar ile beyazdan gelir, bu mavi başlar,karabaşlar için hep aynıdır, ama soy takibi şart

Soy sağLam derken abi ben kelebekten pek fazla anlamam kendim postacıyım... bu beyaz erkek arkadasdakı 5 seneLik kan ama karakuyrukLardan gelme değiL 5 yıldır ürüyorlar yawruları sürekLi lekesiz beyaz atarLaR... Bende bir arap bulup eşlerim diye düşünmüştüm sonucta kümesim full posta belki renk katarlar demiştim :)

5 yıldır o arkadaşında ise sürekli beyaz veriyorsa zaten kanı beyazdır bence beyazla vurursan daha iyi olur kara kafa kuyruk almak istiyorsanda mehmet arkadaşın dediği gibi alıcağın kuşun öncesi nasıl diye bilmen lazım ve ona göre bi eş alman lazım şimdi arapla eşe kapatırsan çaparlı yavru verir

Ben arkadaşımdan 1 takım almıştım.. Eşini atmacaya kurban edince babasıyLa yavrusu kaldı.. Bende arapla vurmak istemiştim ama tabi çaparLı atarsa gerek yok .. tşk ler bu arada fotografLar bunLaR

Ekli dosyalar

• Beyaz Kelebeq yavruM.webp
    Beyaz Kelebeq yavruM.webp
    146.6 KB · Görüntüleme: 1,778
  • BABUŞ KRAL ERKEK.webp
    BABUŞ KRAL ERKEK.webp
    347.3 KB · Görüntüleme: 1,743
dushekimi' Alıntı:
merhaba kardeş, soru şu, kanı sağlam beyaz derken ana babası karabaş mı ? onunla eş yapacağın arap karabaşlardan mı geliyor?
bu sorulara evet diyorsan, ki karabaşlardan düz arap gelmez, mutlaka kuyruklaltında, boyunçevresinde beyazlık olmalı, gözler, yapısı karbaaş soyundan geldiğini söylemeli, bir kuşun kanının sağlam olduğunu söylemek için 3-4 kuşak geriye gidebilmelisin, yoksa neden gelme olduğu belli olmayan beyaz ve arabı eşlersen süprizlerle karşılaşabilirsin
dediğin gibi kafa kuyruk yavrular çapar ile beyazdan gelir, bu mavi başlar,karabaşlar için hep aynıdır, ama soy takibi şart
Kanı sağlam derken abi ben beyaz olarak sağLam demek istemiştim ksra bakma yanLış anlaşıldı.

kardeşim evet beyaz ve arabı eş yaparsan çok büyük ihtimalle birini beyaz diğerini tel kuyruk veya karakafa yada karakuyruğa benzer yavru alabilirsin saygılarımla...

anasında veya babasında kafakuyruk varsa alırsın ama öyle beyazla arabı vurunca kafa kuyruk yavru alınır diye bi kural yok. öyle olsa herkes beyazla arap eşler. yavruların tam bi süpriz olur. benim iki beyaz edremitimin yavrusu pal beyaz çıktı.

beyaz soy ağacına karanfil ya da karabaşlardan arap al eşle çıkan yavrular arabın geldisine göre çıkcak asla beyaz ya da arap vermez kuşun kanını arabın soyu neyse onu vermeye zorlıyacaksın iyi damarlı lekesiz kuşlardan gelme bir arap seç iyi yavru al.

Geri