Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 aya yakın uçurdugum beyaz bi saya vardı azman gibi uçuyordu resmen hiç oyun yok bugün sinekten yere kadar oynadı hemde 2 kere o hızla karşı çatıya zor kondu..neden oldu kuş yerini benimsediğinden yapabilirmi acaba 3 aydır falan bende eş almasından falan olurmu?bir de çok sevindim cevap için şimdiden abilerime kardeşlerime teşekkürler..
olabilir 6 ayda ucar sonradan patlar onemli olan devam ettirmesi , hepsi degil ama genelde gordugum kadariyla gec oyuna giren kuslar daha iyi, simdi o baslar kendi kendine oynamaya
inş abi ya eşinden de ayırmıştım satın alırken bi de..oynasın ya mest oldum satan kişi oynar demişti ama oynamıyordu çok sevindim şimdi yine uçuracam bakalım şimdi..
sayalar gerçekten enteresan kuşlar. insanı çok şaşırtıyorlar. dönek kuşların yavruları bile uzun uçurmaların sonunda dönüşe girmiyor. sanki bekledikleri biz zaman var. o andan sonra başlıyorlar dönmeye. en çok döndükleri zamanlar eşiyle yuva kızıştırdığı ve yavruya kustuğu zamanlar diye duymuştum.
ayrıca bende de bir beyaz vardı. çok uçardı ama hiç dönmezdi. bir gün buna atmaca vurdu. yaralandı ve sonra iyileşip uçmaya başladı. enteresan şekilde dönüşe girdi. sanki kendisine atmacanın vurmasını bekledi.