kelebekcilere yukari cikarken oynayan kelebek ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan musa celik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

musa celik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
musa celik
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
SELAM .sayin kelebekci dostlarim hic duydunuzmu veya gordunuzmu yukari dohru yukselirken oynayan kelebek ??

Selamlar,

Yukarı çıkarken oynayan kelebek duymadım görmedim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

bende görmedim, yukarı dönen kuşu hayal bile edemiyorum, yatay olabilir, hadi çaprazda olur ama yurakı mümkün değil...

oynayarak cikani gormedim ama donerek cikani gordum izmirde manisadan gelen bir tepeli arapti baskada gormedim...

Bazı kelebekler tek kanat alır, sanki yukarıya yükselir kanat aldıkça,ben duymadım hiç yukarıya doğru döneni, varsa videosu öğreniriz musa bey, yere çakılacağına ,yukarı çakılsın yazık hayvanlara :)

konu yanlış yere açılmış tarafımdan taşınmısştır.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
konu yanlış yere açılmış tarafımdan taşınmısştır.
bu mümkün değil kardeşim hayvan yukarı oynamayaz

ben tmda dedğiğin gbi kuş gördüm kardeş yukarıya doğru çıkarken oynuyor telli bi erkekti

Yukarı oynayan saya ne duydum ne gördüm.Zaten fizik kurallarına aykırı sayalar oynarken kanat çırpmaz eeeeeee yukarı oynarken kanat çıpmazsa alçalır.Belki yerçekimsiz ortamda dediğiniz olabilir. (:

Sy KELEBEKLERDE YUKARI OYNAYANI NE GORDUM NEDE DUYDUM. BESLEDIM IRK HEP KELEBEKTIR. ELIMDEKI KUŞLARIN IÇINDE CAPRAZ A OYNAYAN DIK OYNAYAN TEK KANAT OYNAYAN OLMAK UZERE BIR COK KUS BESLEDIM AMA KENDI SEVIYESINEN YUKARI GIDEN GORMEDIM. TEK KANAT OYNAYIP UCAN KUSLARIN EN USTUNDEN OYUNA GIRIP TEKRAR YUKARIDA TEK KANATLA GECEN KUS GORDUM AMA YUKARU OYNAMAZLARDI GENIS BORUNUN IÇINDE OYNARMIŞ GIBI GORUNURDU. BIRDE ILERI GIDENLERIDEVAR ILERI DOGRU OYUNLA GIDEN KUŞLARDA VAR.

beyzade' Alıntı:
Yukarı oynayan saya ne duydum ne gördüm.Zaten fizik kurallarına aykırı sayalar oynarken kanat çırpmaz eeeeeee yukarı oynarken kanat çıpmazsa alçalır.Belki yerçekimsiz ortamda dediğiniz olabilir. (:

evet yukarı çıkarken imkansız beyzade arkadaşıma katılıyorum bendede var noktadan bi tutturdu mu sokaklara kadar düşüyo oyunla hemde aşşağıya değil çapraza ve karşıya gidiyo ama yukarı falan görmedm hiç ve bencede yukarı oynayan saya saçmalık nabıyo kuş yukarı pervane gibi dönerken aşşağıya hava vererek mi oynuyoda yükseliyo
aklınızı kullanın biraz kuşun yükselirken oynaması imkansız bir arkadaşımda geçenlerde tutturmuş yükselirken oynuyo yükselirken oynuyo falan ama yalancının teki inan olmaz yani yükselse oynamaz oynarsa yükselmez xD

Ne kadar dogru bilmem ama galiba şans eseri oynadı kus Edremit Havada biraz ruzgarlı arakdaşlın kümesindeyiz kuş Karşıya oynuyor tam oyuna basladı yukardan rüzgarda var kus karşıya giderken yavas yavas yukarı çıktı kus ama tam dik çıkmadı tadi giderken oynadı :) kendi gözlerimle gördüm sans eseri hafif bir rüzgarda vardı. açıkcası sanmam yukarı oynucagını

Geri