Kelebekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
www.kuscular.org Alt Kuruluşu Olan Resmi Destek Sitemizden ALınmıştır.

basoglanh' Alıntı:

Selamlar

Reklamcı arkadaşım tarafından resmi çekilen, fotoshopla arkasına manzara resmi konan ve yetiştirdiğim nadide kuşlarımdan (elimde büyüttüğüm) Arap erkek kelebek kuşumun resmini sizlerle paylaşmakdan kelebek yetiştiren besleyen biri olarak kelebekler adına mutluluk duyarım..

dscn1500copy2rd0.jpg

Saygılarımla

Aykut Karabulut

Çok güzel olmuş bence. :) Aslında her güvercine bu şekilde bir resim efektiyle paylaşım yaparsak daha iyi olur.. Neden olmasın :)

Paylaşım İçin Teşekkürler Aykut Bey.

kuş zaten güzel bi de arka fonda güzel bi manzara olunca ortaya çok güzel bişey çıkmış.bu değişik paylaşımınız için çok teşekkürler aykut bey.

Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz Aykut bey.Maşallah harika kelebeklere sahipsiniz.Sağlıklı bol nesiller elde etmenizi dilerim.

allah bol yavru versin ne diyim. kuşlar a çok iyiler.

Selamlar,

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim konuya katkıları olan herkeze iyi günler

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

balıkesirlerin cok güzel masallah

sağlık ve kostüm olarak süperler maşallah ..

edremit kelebekleri mükemmel görünüyor.arapında arkasına fotoşopla görüntü yapmaya hiç gerek yok .zaten arap kendi başına mükemmel bir manzara.

aykut abi kelebek bakıcısı olarak seni tebrik ediyorum kelebek dediğinde model olacak bir kuş bence, karabaşlardan gelme çaparmı yoksa karanfillerden mi gelme merak ettim. renk tonu çok güzel , bu alemde kelebek kuşunu tek geçerim,
dolapçı hariç tüm ırklardan baktım ama kelbek kuşundan aldığım zevki,mutluluğu diğerlerinde bulamadım, kelebek kadar sadık olanınıda bulamadım.

hüseyin kardeş karakuyruklarında güzelmiş özelliklede erkekler, birde sade lekesiz olmaları çok güzel, bu taraflardan güzel sakallı dişeler alıp kan değiştirirsen güzel yavrular alırsın..

Selamlar,

Karakafa kapalıbozalı eşleşmesinden gelmeydi bu güvercinim.. Çok sevdiğim güvercinlerimdendi ama bir şahin onu benden aldı hatırası bu resim kaldı.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kuslarin mukemmel benim msn [email protected] satarsan almakisterim

bu kuslar oynar ıste durusu bıle bırak benı oynayayım dıyo:)))

KARAKUYRUKLAR BİR İÇİM SU ÇOK EVERİM BU KUŞLARI...

Geri