hidayet bal
Üye
- Ad Soyad
- hidayet bal
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyazın soyu şeşlere dayanmaktadır abi cok tesekkurler begenılerınız için ayrıca .. onu bırde havada gosterme ımkanım olsada gorseniz havada dahada ıyı yerde gorundugunden..kemal' Alıntı:Kuşlara kocaman maşallah hepsi ayrı ayrı güzeller ...Yalnız arada bir beyaz var çift göz beyaz onun soyu nedir nelerden gelmedir?
İYİ DILEKLERINIZ İÇİN COK TESEKKUR EDERIM BUNLAR GIBI COK WAR ELIMİZDE AMA HEPSININ FOTOLARI OLMADINDAN KOYAMADIM MANİSADA BOZALI COK BUYRUN MISAFIRIMIZ OLUN AYARLARIZ BİCIFT ))bukalemun201' Alıntı:bozalılarınız çok güzeller bana da dişi bi bozalı lazım bir türlü bulamadım cok nadir bulunan kuşlar değerini bilin derim
tabıkı buyrun gelın kusculuga deger weren herkese kapımız acıktır basımızın ustunde yerınız war herzamn beklerız bız kusuda parayla satmayızz cok begenırsın alırsın gıdersın kusunu saglıcakla kalman dılegımle bol yavrulu sezonlar dılerımm ))bukalemun201' Alıntı:ben kelebek beslemeye başlıyorum şuan elimde 5adet mevcut bir gönen var karakuyruk bi kırmızı bozalı bir çift arap ve birde beyaz kelebek var bir kırmızı bozalı dişi ihtiyacım var izmirli taner abi kısmetse ayarlıcak manisaya yolum düşerse mutlaka uğrarım gelmişken bir çift kuş begenip alırım bedeli neyse vermek şartıyla kardeşim allah razı olsun iyi niyetin için.
Manisalı kuşçulara da böylesi güzel kuşlar yakışır kesinlikle ..Hayat bu belli olmaz olurda yolumuz düşerse kapınızı çalarız..hidayet bal' Alıntı:beyazın soyu şeşlere dayanmaktadır abi cok tesekkurler begenılerınız için ayrıca .. onu bırde havada gosterme ımkanım olsada gorseniz havada dahada ıyı yerde gorundugunden..kemal' Alıntı:Kuşlara kocaman maşallah hepsi ayrı ayrı güzeller ...Yalnız arada bir beyaz var çift göz beyaz onun soyu nedir nelerden gelmedir?