kelebeklerim nasıl oynar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
abilerim benim 1-2aydır uçurduğum kelebeklerim var ama hiçbiri oyun yapmıyor oyun yapması için ne yapabilirim damarları mı kötü acaba?

Kuslarının fotoğraflarını eklersen belki bir yorumda bulunabilirim. Kelebeklerin belki de orjinal kelebek değillerdir.. Kelebekler çok özel ırklardır.. Başka bir çatıda hava makinası gibi oynayan kelebek başka çatıda hiç oynamayabiliyor.. Ayrıca çok narin hayvanlardır.. Tüy döneminde (şuan) zaten az oynarlar..
Birçok sebebi olabilir.. Kuşuda bi görmekte fayda var.
Saygılarımla kardeşim.

Sen bir kuşların resimlerini ekle kardeşim. Belki kelebek değildirler. Kırık felandırlar sana kelebek demişlerdir. Resim koyarsan kelebek besliyen üstadlarımız yorumlarını esirgemeyip seni daha rahat ve iyi aydınlatıcaklardır.

Saygılar..

245eglv.jpg

fyoux.jpg

il99vc.jpg

Abilerim kuşlarım bu ayrıca kimse bana kelebek diye başka bir kuş yutturamaz bütün kuşlarımı babamla alıyoruz babam senelerce kuş besledi ben küçükken kuşlarını satmış.yardımlarınızı bekliyorum

TAklacı güvercinlerin ne yaptı caner uçuyorlar mı Oyuna düşmediler mi daha ?

ya abi uçuyolar uçmasınada fişek falan yapmıyolar sürü halinde kaldırıyorum sade takla atıyorlar damarları çok iyi hediye geldi bazıları neden yapmıyorlar acaba 1 saat 25 dak.uçuyorlar oyun yapan yok??

Tüydeler ya bekle bakalım Taklacıları birde Tek uçurmayı dene !

Abi tüyden çıktılar bide ben sürüden ayrıldığında tek uçurulur diye biliyorum.

Caner kardeşim kuşların belirli renk formasyonlarında olsaydılar az çok ırklarından bahsedebilirdim lakin kuşların düz beyaz olduğundan fotoğrafları görmeme rağmen yakın olmamasından dolayı pek fazla yorum da bulunamıyorum..

Kelebek (Saya) kuşu yanına 1 adet saya daha atarak uçurmayı sağla çok sayayla uçurma maximum 5 adet sayayla uçurabilirsin.. Çok yüksekte uçarlar.. Bu şekilde günde sabah ve akşam olmak üzere yada sadece akşam üzeri hergün 15-30 dk lık idman yaptır.. eşle kuşu erkekse eğer yavruya kadar bekle yavruya kustuğu halde yada yumurtaya kovaladığı halde hala oynamıyorsa haber ver ben sana oynayan sayalarımdan 1 adet yavru göndereyim.

her saya oynamaz görünüş sayadır fakat günümüzde birçok kostüm kuşu besleyen yetiştirici var ve bu arkadaşlar görsel kuşlar alabilmek adına oyunlarına bakmaksızın sürekli kuşları birbirleri ile kırarak oyunlarını yok ediyorlar. İllaki saya kelebek oyun kuşu istiyorum dersen Edremit cinsi enseli kelebeklerden bul,10 tane de belki 1 tanesi oynamaz. Gerçekten kanı bozulmamış sayılı ırklardandır. Yada Karakuyruk sakallı kelebeklerden edinerek uçurabilirsin karakuyruklar da dönüşlüdür fakat enseli edremitlere nazaran dönüşleri daha gevçektir sıkı değildir. Fakat çok gaddar ve kafalıdırlar tavsiye ederim.
Saygılarımla.

Geri