kelebeklerim son görüntüleri (telkuyruk,arap,sarı çakal)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
balıkesir / gönenden

Ekli dosyalar

• DSC00006.webp
    DSC00006.webp
    67.9 KB · Görüntüleme: 1,736
  • DSC00011.webp
    DSC00011.webp
    52.9 KB · Görüntüleme: 1,894
  • DSC00033.webp
    DSC00033.webp
    31.8 KB · Görüntüleme: 1,914
  • DSC00024.webp
    DSC00024.webp
    13.9 KB · Görüntüleme: 1,921
  • DSC00028.webp
    DSC00028.webp
    12.7 KB · Görüntüleme: 1,837
  • DSC00031.webp
    DSC00031.webp
    34.6 KB · Görüntüleme: 1,889
  • DSC00041.webp
    DSC00041.webp
    46 KB · Görüntüleme: 1,888
  • DSC00042.webp
    DSC00042.webp
    58 KB · Görüntüleme: 1,794
  • DSC00064.JPG
    DSC00064.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,661
  • DSC00049.JPG
    DSC00049.JPG
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,656
  • DSC00055.webp
    DSC00055.webp
    33 KB · Görüntüleme: 1,920
  • DSC00015.JPG
    DSC00015.JPG
    429.1 KB · Görüntüleme: 1,621
  • DSC00032.webp
    DSC00032.webp
    22.3 KB · Görüntüleme: 1,824
  • DSC00034.JPG
    DSC00034.JPG
    409.9 KB · Görüntüleme: 1,631
  • DSC00038.webp
    DSC00038.webp
    19.3 KB · Görüntüleme: 1,887
  • DSC00054.webp
    DSC00054.webp
    45.2 KB · Görüntüleme: 1,809
Mehmet bey;
Başarılı bir sezon geciriyosunuz, yavrular göz dolduruyor, dönüş olarakta inşanlah utandırmazlar.

gökay' Alıntı:
Mehmet bey;
Başarılı bir sezon geciriyosunuz, yavrular göz dolduruyor, dönüş olarakta inşanlah utandırmazlar.

eyvallah usta, teşekkürler. tel kuyruklarda yapı ve şekil olarak istediğimi buldum ama daha dönüşü tutturamadım , tek damar kan sokmak gerekiyor, arap ve sarı çakallarad dönüş kusursuz:), çok şükür aşı yapmaya başladıktan sonra yavrularda kayıp kalmadı. hastalık ve salgınlara kesin çözümmüş, geç farkettik ama bundan sonra meyvelerini toplayacaz, sizlerede bol yavrulu sezonlar dilerim...

maşallah cok guzeller hepsi,cok saglıklı gorunuyolar..

Selamlar Mehmet bey yavrularınız gerçekten göz dolduruyor, ben şahsım adına bu cins arasından tel kuyruğu tek geçerim Allah can pekliği versin.
Bişey daha kümes eşiğinde duran tepeli karaboyun sizde yavrumu çıktı?

cnbc1980' Alıntı:
Selamlar Mehmet bey yavrularınız gerçekten göz dolduruyor, ben şahsım adına bu cins arasından tel kuyruğu tek geçerim Allah can pekliği versin.

ilginize teşekkürler, telkuyruk benim için ayrı bir yere sahiptir kelebekler içinde, o bahsettiğiniz sırtı karayı yavruyke almıştım ama bir türlü eş dengetiremedim, şuan da tel kuyrukla eş, benim yavrum değil yani..

dushekimi' Alıntı:
cnbc1980' Alıntı:

ilginize teşekkürler, telkuyruk benim için ayrı bir yere sahiptir kelebekler içinde, o bahsettiğiniz sırtı karayı yavruyke almıştım ama bir türlü eş dengetiremedim, şuan da tel kuyrukla eş, benim yavrum değil yani..

Temmuz ayı içerisinde Ayvalık tarafına tatil amaçlı gelicem,Gönen,Ayvalık arası ne kadardır bilmiyorum ama bir terslik çıkmaz ise ziyaretinize gelmeyi çok isterim.
Edirne'den Sevgiler..

gönen-ayvalık arası 2,5 saat civarlarında , beklerim gelmeden haberleşelim tanışmış oluruz.

Mehmed bu sezonda maşallah istediğin gibi yavruları büyütmüşsün geçen seneden farklı kuşlar göze çarpıyor arapları merak ettim dönüşleri nasıl ?tellilermi havada daha çok keyif yaptırıyor yoksa araplarmı?

kemal' Alıntı:
Mehmed bu sezonda maşallah istediğin gibi yavruları büyütmüşsün geçen seneden farklı kuşlar göze çarpıyor arapları merak ettim dönüşleri nasıl ?tellilermi havada daha çok keyif yaptırıyor yoksa araplarmı?

teleşkkürler kemal , çok şükür bu sezonda iyi verim alıyorum kuşlardan, geçen seneye göre çeşidi azalttım, üç çeşitte karar kıldım, ARAP,SARI ÇAKAL, vazgeçemediğim TELKUYRUK...

telliler ile arapları kıyasladığın zaman, hani bir zamanlar reklam vardı hatırlarsın, KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR diye,,, tellilerde böyle bi durum var, ama bendekilerin kanı bu kadar sert değil, ama ARAPları tanıyan iyi bilir, telliler kesik kesik çizer, ama araplar noktadan burguya bir girer uzun çekerler ve özellikle yüksekte yaparlar bunu seyrine doyum olmaz.... sarılarda telliler gibidir alçakta kısa kısa döner gezerler,,,

araplarda anlattığın gibi oyun yakaladıysan ne mutlu sana büyük keyif verir uçurduğun zaman..sarı çakalları o şekilde dönerken hiç düşünemiyorum belkide hiç göremediğimiz içindir genelde oyun performans ları yukardan aşşağıya geniş olarak döner bilirim ama anlattığın gibi oyun yapıyorsa o renkte bir kelebek uçurmak oda çok ayrı bir keyiftir bir kelebekçi için..tellilerde kontrolsüzlük problemi yaşanabiliyor ama eğer ki o elindeki kana daha akıllı bir kan girersen kontrol altına alınabilir diye düşünüyorum sonuçta bir kelebekçi olarak vaz geçilmez bir tutkudur telliler..

maaşallah abicim Allah nazardan saklasın kostüm olarak gerçekten güzel kuşlar üretmişsiniz...
Tekrar tekrar MAAŞALLAH...

kemal' Alıntı:
araplarda anlattığın gibi oyun yakaladıysan ne mutlu sana büyük keyif verir uçurduğun zaman..sarı çakalları o şekilde dönerken hiç düşünemiyorum belkide hiç göremediğimiz içindir genelde oyun performans ları yukardan aşşağıya geniş olarak döner bilirim ama anlattığın gibi oyun yapıyorsa o renkte bir kelebek uçurmak oda çok ayrı bir keyiftir bir kelebekçi için..tellilerde kontrolsüzlük problemi yaşanabiliyor ama eğer ki o elindeki kana daha akıllı bir kan girersen kontrol altına alınabilir diye düşünüyorum sonuçta bir kelebekçi olarak vaz geçilmez bir tutkudur telliler..

kemal bişey hatırlatayım, o resimlerde korumalık üstünde kabarmış bir erkek var o 18 kuyruk, bilirsin kelebek kuşunda 18 kuyruk özellikle de arapta bulmak nadirdir, dönüşü sen düşün, sarı çakallar araplar gibi değil dönüşü daha çok tellilere benziyor, araplarım ap ayrı, :heyo:

Ben geçen sene bir tane arap kelebek uçurdum nasıl oyun yaptığını çok iyi biliyorum büyük keyiftir bir kelebekçi için atmacaya verdik bir daha da denk gelmedi o şekilde bir arap..uçurduğun arapların yavrularından sezon için üretim fazlası olursa talipli olurum haberin olsun..

inaşallah sorun olmaz, öyle üretim fazlası falanmı olur dostum, yolun düşerse buralara uğra noolacak bir çift yavrusunu veririz, şuan yeme düşmek üzere bir çift yavru bir takımda yumurta var, önelmi olan gönüller bir olsn. kuş bahane

Allah razı olsun sağolasın..Mehmed yolumuz düşermi bilmiyorum nasip diyelim inşallah düşer gelir misafirin oluruz..dediğin gibi kuşlar vesile olur mühim olan kurulan dostluklar..

MAŞALLAH KUŞLAR KENDİNİ BELLİ EDİYO..HELE Kİ O TEL KUYRUKLARA HASTA OLDUM ALLAH NAZARDAN SAKINSIN...SAĞLIKLI BIR SEZON GECIRMENİZ DİLEĞİYLE
SAYGILAR.....

Mehmet abi kuşların ve yavruların çok güzel ve sağlıklı görünüyorlar size bol yavrular dileri.....

Bylegend....

Merhaba kardeşim güzel kuşların var maşallah.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

Değerli arkadaşım Mehmet bey kuşların maşallahı var.Arapların harika görünüyor.Burgu yapıyorlar diyorsun .Burgu dönüşünden sonra karşıya dönüyorlarmı,yoksa sadece burgu mu yapıyorlar.Birde karaboyun tepeli dişimi.SAYGILAR

tekço' Alıntı:
Değerli arkadaşım Mehmet bey kuşların maşallahı var.Arapların harika görünüyor.Burgu yapıyorlar diyorsun .Burgu dönüşünden sonra karşıya dönüyorlarmı,yoksa sadece burgu mu yapıyorlar.Birde karaboyun tepeli dişimi.SAYGILAR

eyvallah mehmet abim, araplar şuan burgu yapıyor abi düze dönüş yok, fotodaki kartları uçurmuyorum, yavruları uçuruyorum, tepeli siyah ense dişi abi, fazla eş yokluktan tel kuyrukla eş, sen neler yapıyorusn, o gün görüşemediğimize hakkatten çok üzüldüm, inşallah beklerim yine ,

Değerli arkadaşım mehmet bey senin dişiye eş gidecek bir erkek var bende eşli .Dişiyi yeğenime vereyim,erkeğide sana ulaştırırım.Tepeli boynu tam istenilen gibi karaboyun diğer tarafları lekesiz beyaz.SAYGILAR

kuşlarının maşallahı var ama sırtı karayı cok beğendim bendede bir adet acık şeş kaplan var kuş bir türlü yükselmiyor ama bi minare boyu kadar cıkınca işi bitiyor başladı mı en az 20 metre karşıya gidiyor ama evet sizin kuşlarınızın çokluğu ve uçtuğu yüksekliği aldığınız keyfi artttırır ben sürekli bir korku içersindeyim o kuşu ucururken cok çarpıyo ama allah'Tan birşey olmadı bu güne kadar birtek gagası yamuk o kadar

cok guzeL kuşLar aLLAh emeklerinizi boşa cıkarmasın sayGıLaR Ayhan

abi maşallah kuşların cok güzel özellikle tel kuruklarına bayıldım,bunu belirteyim.abi araplarında güzel ama inşallah bana kızmazsın.nazar değmesin.yani kuşlarında hele edremitlerde gözüm kaldı.bolbol yavru alma dileğiyle bursadn burhan:D

burhan.albayrak' Alıntı:
abi maşallah kuşların cok güzel özellikle tel kuruklarına bayıldım,bunu belirteyim.abi araplarında güzel ama inşallah bana kızmazsın.nazar değmesin.yani kuşlarında hele edremitlerde gözüm kaldı.bolbol yavru alma dileğiyle bursadn burhan:D

eyvallah kareş, üzerinde durduğum tür telliler araplar ile çakallar meraktan aldım ama iyi yavru aldım ikisinden de, şimdi tellilerle daha da ilgilenmem gerek çünkü aradığım oyunuda karaboyun ve sadelerde buldum. yapı olarakta çok farklılar bide çakır olmaları tek aradığım özellik bunlar. uzak değilmişsin gelirsen gönene görüşürüz. gözün kalmasın bir çift yavru hediye ederiz. kuş sorun olmaz çok yavru var. :):)

ararnan kan burda :D bak bunlar yeme düşmeden önce gördüğün o küçük yavrular sana verdiğim telkuyrugun kardeşleri büyüdü 15 gün içinde hazırlar istediğin zaman alabilirsin gönen küçük yer ama ben ulasamadım sana bari burdan yazayım :D

Ekli dosyalar

• phpw5Yf6XAM[1].webp
    phpw5Yf6XAM[1].webp
    37.6 KB · Görüntüleme: 1,535
eyavllah dostum , yahu doğru söylüyorsun teli yazayım özelden de ara beni, yavruları da yakında alayım , siyah ensede çok heybetli be, tam takım olacaklar dişiyle,, selamlar...

Geri