kelebeklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dushekimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

dushekimi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet fenerci
Meslek
memur
İlgi Alanı
Kuşlar
sarı akbaş erkek

kırımızı akkafa akkuyruklarım ve mavi başlar

mavi akkafa akkuyruklar

güzel kuşlar ama özellikle su sarı kafalı olanları çok beğendim

Maşallah. Çok güzel kostüme sahip kuşlarınız var. Kırmızı akkafa akkuyruklarınız gerçekten muhteşem gözüküyorlar. Dönek kırmızı akbaşlar gibi. Allah sağlıklı bol yavrulu günler nasip etsin. Bu arada kırmızı olanları uçuruyormusunuz kostüm içinmi?

basoglanh' Alıntı:
Maşallah. Çok güzel kostüme sahip kuşlarınız var. Kırmızı akkafa akkuyruklarınız gerçekten muhteşem gözüküyorlar. Dönek kırmızı akbaşlar gibi. Allah sağlıklı bol yavrulu günler nasip etsin. Bu arada kırmızı olanları uçuruyormusunuz kostüm içinmi?
eyvallah, güzel düşünceleriniz için teşekkürler, gördüğünüz tüm kuşları uçuruyorum,hem kostüm hemde performansa bakıyorum kuşlarımda, kırmızılar çok akıllı noktada gezen kuşlarım onlar kadar yüksek uçan kuşum yok, sarılar ve mavilrde öyle. ama niyetim kırmızıları ve sarıları üretmek ilgil genelde kırmızı ve sarı kostümlülere, bu hafta mezatta kırmızılarımın aynısı fakat boyundaki gıravat dediğimiz yerin daha açık olan bir çifti 150,00 ytl ye satıldı ki kapışılıdı desem yeri var, bakalım ya NASİP...

buda toplu bi görüntü

mavi başları hediye ettim dostum, şuan elimde bi pal var mabi vaşlarddan gelme ona erkek bir beyaz arıyorum,beyazı kaçırdım geçen haft aiçinde sağolsun kuşçu dostlar benim olduğunu öğrenince beyazı sakladılar,kuş yok , acil olarak mavi baştan gelme beyaz lazım,

slm
insallah istedigin kusu bulursun sana tavsiyem bildik guvenilir yerden alman malum hem kostum hem oyun cok zor iki kirateri bir araya gitirmek sabir isteyen bir olay
sevgiler saygilar

Maşallah sarı ve kırmız baskalar kostüm olarak çok güzel görünüyorlar..uçuş performansları nasıldır ?

kemal' Alıntı:
Maşallah sarı ve kırmız baskalar kostüm olarak çok güzel görünüyorlar..uçuş performansları nasıldır ?

uçuş performansları çok güzel yüksek ve uzun uçarlar ama daha oyunlarında istediğimi yakalayamadım, oyunları için biraz daha bekleyecem,daha hepsi kızma yeni eş tutmaya başladıklarından oyun için zaman var,, saygılarımla

Selamlar
Mehmet bey maşallah kuşlarınız güzel sağlıklı bol yavrulu günler dilerim Paylaşım için teşekkürler...

Evet eş alıp yavruya kustuktan sonra gerçek performansları ve oyunları ortaya çıkıyor..Bekleyip görmek lazım..

Yörük alı sever derler bende hüseyin kardeşimiz gibi kırmızılar hastayım ne olursa olsun bir gün kümesim olursa muhakkak kırmızı selanik veya kırmızı renkte güvercinim olacak...

maşallah kuşlarınız çok güzel allah bol yavru aldırsın

Geri