bybal
Üye
- Ad Soyad
- Cengiz Bal
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim gürcay sizlerede iyi dileklerimle bol yavrulu sezonlar ...gurcay10' Alıntı:41 kere maşallah.bol yavrulu sezonlar dilerim
teşekkür ederim zogoz iyi dileklerin için umarım hepberaber besler paylaşırız...zogoz' Alıntı:Maşallah kelebekleriniz çok güzeller,İnşallah kuşlarınızı kazasız belasız iyi günlerde beslersiniz.Saygılar.
kapalı hepsi malesef uçurma imkanımız yok o yüzden kostüm ağırlıklı..Muho' Alıntı:abi sadece kostüm amaçlı mı besliyorsun..
Teşekkürler iyi dileklerin için ..simsek123' Alıntı:Maşaallah usta ,
Umarım daha bol sağlıklı yavrular alırsınız ..
Teşekkürler iyi dileklerin için ,malesef uçurma imkanım yokgrn1' Alıntı:çok güzel kuşlar abicim yavrularının hayrını görürsün inşallah keşke uçurma imkanın olsaydı
aslm teşekkür ederim hepimizin kuşlarına sağlık ve tüğleri kadar ömür versin iyi sezonlar dilerim ...emintiver' Alıntı:slm maşallah güzel kuşlar kelebegin böyle güzellerini bir arada görmemiştim tüyleri kadarömürversin
Teşekkür ederim Ozan sağlıklı sezonlar dilerim ...Eskilerden' Alıntı:Maşallah Allah Nazarlardan saklasın Hastalıksız Keyifli kümesler dilerim.
Saygılarımlaa
Teşekkür ederim iyi dileklerin için Hasan ,iyi ve sağlıklı sezonlar dilerim...hsnmsc' Alıntı:Cengiz Abi,
Maşallah hepsi çok güzel ve bakımlı duyorlar. Ağız tadıyla beslemeniz dileklerimle...
Saygılar,