tolgahan
Üye
- Ad Soyad
- tolgahan cokyasar
- Meslek
- otomobil sanayi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tavsiyelerin icin tesekkur ederim ama ben kostume bakmam oyuna bakarim ve bos kusumda yok cok sukur oyun olmadiktan sonra benim icin azmandan farksizdir kelebek ( herkeze tesekkur ederim )Kumsaz' Alıntı:usta kuşlarının maşallahı var ALLAH nazardan saklasın yerinde bir okadar iyi ama kuşlarından bazılarını gönder sazlıklı olanları falan hep ele kuşlarını en iyi lerini brak daha güzel yavru alırsın ondan sonra onlarıda ele daha iyi lerini bırak öyle öyle yapki kuşların daha güzel olur ve yavrularıda daha iyi olur kelebeklerden bir tanesi mavımsi kuyruk ve mavi renk tuno var üstünde o niye öyle cıktı ? cevabı bilmiyorum ama işte öyle cıkmaması icin uraş saya da kuşların mümkün oldugunca kafa ve kuyruklarının siyah olması sırtındada siyahlık olmaması lazım dediklerimi uygularsanız bi müddet sonra kuşlarınız bir bukadar daha güzelleşicektir bu arada bazı kuşlarda badem var onlarında olmaması lazım saya ( kelebekler) de eyer bu sorunları ortadan kaldırırsanız kuşlarınız gercekten söylüyorm daha güzel olucaktır!!!
selam nizam evet kuslarin hepsi oyunludur en azindan beni tam olarak tatmin eden birkac kusum var. benim burda kuscu yok en yakin kuscu (donek saya )100 km uzaklikta onun icin rahat rahat ucuruyorum ne varki ormanin yakinindayim sis ve sahin atmaca durumu cok... vurdu ama simdiye kadar alamadi.bazi koylerde kuscular var ama onlarda kostum kusu besliyorlar. tavuk gibi kuslar gecenlerde iki tane geldi benim kuslar bir korktu iki saatte toplayabildim kuslari... kimiside ozel sadece yemek icin besliyor yemekguvercini diye geciyor asili temiz beyaz tavuk gibi guvercinler.burda kus beslemek daha kolay turkiyeye nazaran bence yani bir kustan yuzde yuz performans almak mumkun...gökay' Alıntı:Tolgahan ,umarım kuşların oyunlu ve akıllıdır,yurtdışında kuş beslemek zormu, etraftakinlerle tutuşukmusun;
Hastalıksız kümesler.
evet sirti karali olanlar mavi bozali , mavi kafa kuyruk, bunlar hercesit oyun yaptiklari icin cok hosuma gidiyor...kemal' Alıntı:Tolgahan bey paylaşım için teşekkürler sırtı karalı olan kelebekleriniz mi oyun olarak sizi tatmin ediyor onlar gösterdiği performans mı yoksa diğer kafakuyruklar mı?
ama suda varki sirti karali olan kelebeklerden aldigim butun yavrulari verdim cunku hic oyunlu cikani olmaditolgahan' Alıntı:evet sirti karali olanlar mavi bozali , mavi kafa kuyruk, bunlar hercesit oyun yaptiklari icin cok hosuma gidiyor...kemal' Alıntı:Tolgahan bey paylaşım için teşekkürler sırtı karalı olan kelebekleriniz mi oyun olarak sizi tatmin ediyor onlar gösterdiği performans mı yoksa diğer kafakuyruklar mı?
onlar karsiya oynamiyor ama kumesin acisina gore cok hizli geliyorlar daireleride cogu zaman dar tutuyorlar onun icin hosuma gidiyorkemal' Alıntı:Tabi kümesin durumunu sen daha iyi biliyorsun sırtı karaların oyunları nasıl karşıyamı oynuyorlar?