KELEBEKLERİMİN UCUS PERFORMANSLARI ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SerdarBRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

SerdarBRS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serdar Mustafaoğlu
Meslek
Ozel Sektör
İlgi Alanı
Kuşlar
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XubO9QUyNzQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pkpmyu4RTVE[/youtube]

Serdar merhabalar Allah bütün kuşlarını nazardan saklasın paylaşımın için çok teşekkürler fazla söze gerek yok kuşlar performans sergiliyor seyyretmek tadını çıkarmak Allah herkese nasip kısmet etsin.

Bu guzel video ve resimleri paylaştığın için teşekkür ederiz, ıslık neden calıyosun kuşları yukseltmek içinmi , döndürmek içinmi.

Islık neden calıyorum güzel bir soru alıskanlık desem :) Kusları ucurdugumda kesinlikle ıslık calarım cocuklugumuzdan beri boyle ogrendik böyle yaptık. Böylede devam ediyor..

allah nazardan saklasın kelebeklerin güzelmiş maaşallah

Serdar maşallah güle güle besle kuşlarını..Bizim burda dönekciler ıslık çaldıkları zaman kuşlara dönüşe hazırlanmaları gerektiğini bildirirler döneklerde havada pozisyon alır ve pırıltıyı gördükleri an dönmeye başlarlar..

cok gùzel performans allah nazardan saklasin... paylasim icin sagol keske su teknoloji biraz daha ilerlesede elimize daha gùzel makinalar gecse oyle ceksek cok gùzel olucak

Tesekkur ederim Kanka, Kemal, ve Tolgahan,
Ewt Tolgahan teknoloji nedeniyle cok yukarda olan kuslari iyi cekemiyoruz, Aslinda kullandigim makina cok iyi bir dijital makinaydi ama yinede iyi olmadi ben bile seyrederken en tepedeki kuslari zor buLdum,
Kemal arkadasim, bilirim dönekcilerin bu tarz davranislarini ama ne yaparsin aliskanlik o kuslar ucarken ben ıslık calmaz isem o hazı tam alamıyorum :)
Aytaç'ım Sevgili Kankam, o En tepedeki Kuslardan birisi Sende Su an, Umarim Sende Onun Yawrularinin Oyunlarini Sinekteyken seyretme sansi bulursun... :)

abi kuşlar karşıya oynuyo galiba .Allah bol yavrulu uzun ömür versin.

Helal olsun dostum sana, gökyüzünün kelebeklerini burda paylaştığın için, kelebeklerin bu uçuşu mest ediyor beni hele birde oyuna girdilermi seyrine doyum olmaz, Allah nazardan saklasın Serdar kuşlarını, maşallah...

Tesekkurler, arkadaslar, bu yaz size bol bol Kırmızı baska ve Mavi cakal perofmrnasi seyrettiririm insallah, herkeze Sevgiler.

SERDAR CIM YAPMIŞSIN OYNARLARI YANLIŞ GÖRMEDİYSEM UÇURUYORSUN ULUDAĞIN HAVASI İYİ GELİMİŞ SERT UÇUYORLAR...
NE MUTLU SANA ...KEYFİNİ ÇIKARTMAN DİLEĞİ İLE...

Geri