KEMAL ÜRGÜN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beylerbeylikemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kemal ürgün
Meslek
memur
İlgi Alanı
Köpekler
BEN 10 GÜN ÖNCE BU SİTEDE BİR ÇAĞRIDA BULUNDUM GÜZEL DÖNEĞİ OLAN VARSA İDDAYA GİRELİM DİYE AMA KİMSE CIKMADI ADINI VERMEK İSTEMIYORUM BI KAÇ KİŞİ CIKTI TAMAM DEDİLER BI KUS BULACAGIZ DEDILER AMA SES SOLUK YOK AMACIM ŞUYDU İDDAYA GİREREK PARA KAZANMAK DEGIL ELBETTE KUSUMU GÜVENIYORUM ZATEN RESIMLERI BAKIN BIRDE BU SİTEDEKİ DÖNEK RESIMLERINI BAKIN ANLARSINIZ ZATEN.EVET AMAÇIM SUYDU ADAM DÖNEK RESMI DİYE KOYMUS ŞU SİTEYE ALLAH AŞKINA BAKIN DMNEGIN İÇİN DE AZMAN DOLAPCI OLURMU YA ÜSTUNE CIKSA GÖRMEDEN NE OLUR ACABA BUNLAR BILINCSIZ INSANLAR ZATEN O DİRSEGI ACIKLAR NEBILEYIM RENGI DEGISIK OLAN KLUSLAR BÖYLE CIKIYOR BU KUŞLAR AZMANLA DOLAPCI ILE KUMESIN İÇİNE ATILDIGIN DA BIR BIRIYLE EŞLENEREK YADA ÜSTUNE CIKARA CIKIYOR DÖNEK BESLEYEN ADAM 2 KUSU KADAR KÜMESINE ÖYLE YAVRU ALIR SONRADA KUSUNU BENIM GİBİ GÜVENIR .NEYSE ARKADASLAR BEN BIR SÜRE BU SİTEYE ELIMDE OLMAYAN NEDNLERDEN DOLAYI GIREMEYECEGIM HERKEZE SELAMLAR

Merhaba Kemal bey;
Belliki bilinçli bir yetiştiricisiniz.Yazdıklarınızda haklısınız, çoğumuzun kümesinde karışık kuşlar var.Sizin yanılmıyosam 2 tane dönek resmi var sitede, kumesinizin içini ve bulundukları ortamıda görmek isteriz.Kaç kuşunuz var, sizce kırmızı ve kara mantolu dönekleri bir arada tutmak doğrumu ?yoksa 2 kümesinizmi var.Cok iddialısınız, belki dönek yarışması düzenler site yöneticileri , katılımcılar sayesinde bizde dönek kuşunu tanımış oluruz.

selam ben kemal ürgün diye bir şahış duydum denizlili evet kuşları gercekten güzel bır kusunu izledım izmirde ok iyi fiyata almıslar kemal beyden ama kuşta cok güzel allah var yiğidi öldür hakkını ver cok uzun dönuyordu kuşu hatta ben ömrum boyunca ilk okadar uzun ve kapalı dönen bir kuş gördum o kuusn karsısına kuş atılmaz sakın iddaya falan girmeyin

arkadasım benım kırmızı kuşlardan karakbaş karakbas kuslardan kızrmızı cıkıyor damızlık kümesım var orda yavru alıyorum 2şerli salmam kuşlarım zaten 2damardan cıkma bu kusların içine uzunyıllardan berı kuş sokulmadı ben şunu söylemek istıyorumbakın.. bundan 10 yıl önce
cogu kuscunun kümesınde tek tük dönek verdı ama sımdı yok neden bılıyormusnuz bılıncsız kuş besledıklerı için buda dönek soyunun azalması demektır.yanı bana teşekkür edecekken yada benım gıbı kus beslıyenlerı teşekkur edeceken daha yargılıyorsunuz siz böyle kuş beslemıyı devam edın bir 10 yıl sonra denizlide ve benım gıbı dönek besleyen arkadasların yanına kus almaya gelırsınız.

Merhabalar. Kemal bey iddia güzel birşeydir. Bilinçli bir şekilde yapıldıktan sonra katılımında muhtemelen çok olacağını düşünüyorum. Güzel performansı olan dönekleriniz varsa izlemek isterim. Denizlilimisiniz ben şu anda Kaledeyim Tavas/kalede yani. Eğer uygunsa Bugün yarın misafiriniz olmak isterim. O kadar iyiyse mutlaka daha iyiside bizde veya başkasında çıkar. Dönekleri uçurmaktan keyif alacağımızı umuyorum.
Cevabınızı bekliyorum.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

dönek75
beylerbeylikemal

Her iki kullanıcıyada (İkisi aynı kullanıcı) bir iki çift sözüm olacak. Arkadaşlar iddia ettiniz tamam, güzel. Yukarıda da yazdığım gibi kuşunuza güveniyorsunuz buda güzel de neden iki tane üyelik açıpta kendinizi övüyorsunuz onu anlamadım. Ben hodri meydan demiştim zaten özelden size. Neden cevap yazmadınızda gelip burda farklı kişilermiş gibi yeni üyelik açarak kendinizi övüyorsunuz. Cevabınızdan sonra her iki kullanıcı adınızada yasaklama getirecek bilgisayarınızdan girişlerinizi engelleyeceğim. Yalanla dolanla iş olmaz kusura bakmayın.

Hüseyin Bey teşekkürler.Bi de şu var yani adam başkası yazıyormuş gibi yapıyo mübarek ismini de değiştirmemiş.
:ckmk:

beyler beyi kemal kardeş insan olunun istedikten sonra yapamayacagı sey yoktur onun için rahat ol zevkler tartışılmaz insan olu bu kuşu zevk için yapar sevdiği için yapar nasıl zevk alıyosa adam öle besler herkesin besleyişine saygı duymal alzım önce boş laf yapmaktansa

arkadaslr ben ıkı tane uyelık falan almadım sıze dedım burda ben bı süre önce iddaya gırelım dedım bırısı bana mesaj attı varsa kusun gırelım dıye ben var dedım sonra vazgectı sonra bırısı daha mesaj attı dedıkı ben senın kusun karsısına kus atacagım eger kusun varsa hazırla madem bu kadar ıddalısın dedı ben de tamma dedım ama halen o kişiden ses yok bu ıkı tane rumuz olayından benım haberım yok sadece 1 rumuzm var amac burda benı yıpratmak o kişiyıde tanımıyorum izmırı degıl ben her tarafa kus verıyorum. VE ŞUNUDA SÖYLEMEK İSTIYORUM AERTIK BU SİTEYE GIRMICEM BEN IM KUSLARI HERKEZ BILIYOR SIZ O YAZILANANLARI ZATEN OKUSANIZ OLAYI CÖZERSINIZ BEN OKADAR SALAK DEGILIM IKI RUMUZ ALIP KENDIME MESAJ ATACAK AMA BENIM KARSIMI KUS ATAMAYANLAR BÖYLE OYUN OYNUYOR CUNKI ONLAR IN PAZARI MEYDANA CIKTI ALLAH AŞKINA ADAM İDDA EDIYOR BENIMLE AZMAN KUMESIN DE DOLAPCI KUMSEIN DE AKBAS BESLIYOR BURDAN KUS CIKACAK BENIM KUSLARIMLA KIYASLAYACAK ZATEN KUSLAR RESIMLERDEN BELLİ NEYSE KALIN SAGLACAKLA

beylerbeylikemal' Alıntı:
arkadaslr ben ıkı tane uyelık falan almadım sıze dedım burda ben bı süre önce iddaya gırelım dedım bırısı bana mesaj attı varsa kusun gırelım dıye ben var dedım sonra vazgectı sonra bırısı daha mesaj attı dedıkı ben senın kusun karsısına kus atacagım eger kusun varsa hazırla madem bu kadar ıddalısın dedı ben de tamma dedım ama halen o kişiden ses yok bu ıkı tane rumuz olayından benım haberım yok sadece 1 rumuzm var amac burda benı yıpratmak o kişiyıde tanımıyorum izmırı degıl ben her tarafa kus verıyorum. VE ŞUNUDA SÖYLEMEK İSTIYORUM AERTIK BU SİTEYE GIRMICEM BEN IM KUSLARI HERKEZ BILIYOR SIZ O YAZILANANLARI ZATEN OKUSANIZ OLAYI CÖZERSINIZ BEN OKADAR SALAK DEGILIM IKI RUMUZ ALIP KENDIME MESAJ ATACAK AMA BENIM KARSIMI KUS ATAMAYANLAR BÖYLE OYUN OYNUYOR CUNKI ONLAR IN PAZARI MEYDANA CIKTI ALLAH AŞKINA ADAM İDDA EDIYOR BENIMLE AZMAN KUMESIN DE DOLAPCI KUMSEIN DE AKBAS BESLIYOR BURDAN KUS CIKACAK BENIM KUSLARIMLA KIYASLAYACAK ZATEN KUSLAR RESIMLERDEN BELLİ NEYSE KALIN SAGLACAKLA

Ya hadi arkadşaım kimse sizinle iddia etmedi. Kendi kendinize geldiniz varsa daha güzel döneni gelsin edasıyla konular açtınız gittiniz. Sonrada konunuza yorum yazan birisine laf atmalara başladınız.
İki üyeliğiniz olduğunu nasıl inkar ediyorsunuz ki bilgisayar yalanmı söylüyor.
Buyrun ;

Neyse sizinle zaman kaybedemem. Bırakın rüzgarı ben denizlideyim gelir izlerim izniniz olursa. :ckmk:

Ekli dosyalar

• 1111111111.webp
    1111111111.webp
    34.8 KB · Görüntüleme: 765
selam adam meraklı baba yiğit cıksında ii dönek kimde var öğreneyim sonrada satın alırım diye düşünüyordur.:=)

salı günu 5 mılyarla gel burda duyuralım o işi yapan sensın zaten senın gıbı bı kaç kısı salı beklıyorum denızlı beylerbeyı köyü 05388775530
burdan duyuracagız tamam mı ıddaya gırecegız bak ne olur sen ızle ben bukadar kusumu guvenıyorum bu bır tuzak sen de bılıyorsun ama benım burda ıddaya gırmemı istemıyorsunuz

beylerbeylikemal' Alıntı:
salı günu 5 mılyarla gel burda duyuralım o işi yapan sensın zaten senın gıbı bı kaç kısı salı beklıyorum denızlı beylerbeyı köyü 05388775530
burdan duyuracagız tamam mı ıddaya gırecegız bak ne olur sen ızle ben bukadar kusumu guvenıyorum bu bır tuzak sen de bılıyorsun ama benım burda ıddaya gırmemı istemıyorsunuz
Bakın halen daha hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Size dostça bir önerim var iki kullanıcı adınız var hangisini sileyim siz karar verin. Kurallar gereğince ikisini silmem bilgisayarınızdan girişlerinizi engellemem gerekiyor ama işte yürek var kalp var duygu var, gönlüm el vermedi. Siz burda olmasanız bende gülemeyeceğm inanın. Ya sizle kim iddia ettiyse ona gidin. Eğer benle iddia ediyorsanız ki ben etmedim kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.

Kemal bey öncelikle selem ederim iddayı sevmem aliağa ya yolun düşerse gel kuşlarımı seyret misafirim ol, sonra istersen yarıştırırız kuşları. Küçük bir çoçuktada ben uzun dönen daire kesen kuş gördüm. önemli olan damarı yakalamak ve o damardan güzel yavrular almak. bir arkadaşımda vardı kuş dönüyor daire süper ama oturuyor bana göre bu kuş 20m dönsede boş.

Valla böyle komik insanlar olmazsa bizler ne yapardık! :) kişiliğe bak ya! eline yüzüne bulaştırmış!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri