Kendi kullandigim bir Kac Vitamin ve Böcek Ilaci + RESIM +

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar kendim resimdeki gördügünüz ilaclari kullaniyorum....cok ama cok faydasi var !

s4x2sk.jpg

en soldaki ELMA SIRKESI ...hepimiz elma sirkesinin faydalarini biliriz !

ROPA-B ilaci ise ic parazitlere cok iyi gelir...salmnonell , kokzid ve diger ic parazitler icin ! yeme yaklasik 3 gr atarak su ile karistirmak suretiyle ...

PARASIT-EX benim görüsümce piyasadaki en ucuz ve en faydali bit, pire, böcek , sinek....ne ararsaniz..hersey icin cok cok faydali böcek yumurtalarini bile kökten hallediyor ! bir kac damla yterli oluyo....!

Belga- SUPER FIT ise tam bir vitamin deposu...cok faydali vitaminler ve mineraller vardir icinde....bundan da bir cay kassigi yeterli 1 kg yeme ! güvercinler daha canli ve hareketli oluyor ....!

sorusu olan bana özel mesaj yazsin....sorularini cevaplayacagim ! slmlarimla !

Selamlar Kirsehir Killa,

Paylaşımınız için teşekkürler, bu sunduğunuz ilaç ve vitaminleri kaç paraya ve nereden tedarik edebileceğimizi yazarsanız kuşcular.org ailesi için çok daha yararlı bir çalışma yapmış olursunuz.

Saygıılarımla,

Aykut Karabulut

merhaba aykut bey ...evet söyleyebilirim !

elma sirkesini tabiki süper market den alabiliriz heryerde satilir !

diger vitamin ve ilaclari ise ben internet den satin aldim !

sitenin ismini verebilirim ! Fiyatlari : Ropa - B 250gr = yaklasik 40 YTL, BELGA SUPER FIT 500gr = yaklasik 20 YTL , PARASIT -EX 250 ml= yaklasik 30 YTL !

http://www.brieftauben-markt.de/Default ... uage=de-DE

slmlarimla!

Paylaşım için teşekkürler.Ben dış parazit için blotic kullanıyorum fiyatı yaklaşık 9 lira, iç parazit icin levamin 10 fiyatı yaklaşık 4 lira, multivitamin olarak cocuk şurubu olan SANASOL kullanıyorum fiyatı 3lira.Haftada bir sularınna sirke,limon, samırsak,zeytinyağı karışımı kür uyguluyorum, yem olarak %10 karışık yem, %90 buğday kullanıyorum, birde piyasada satılan karışık kil toprak kumeste bir kaptan eksik olmuyor.Önemli olan kumeslerde kuş kapasitesini aşmamak ve standartlara uygun kumeslerde kuş beslemek, en önemlisi dışardan karantina yapmadan kumese kuş sokmayın.

süper ! saolun ama sizin söylediginiz ilaclar almanyada pek bulunmuyor ! tabiki de daha ucuz ilaclar...ama nekadar fayda eder siz benden iyi bilirsiniz ! bende bunlari kullanarak sorun yasamiyorum ! ama herkesin kendine ! ;-)
yorumunuz icin tesekkür ederim !slmlar

iç parazit icin levamin 10 insan ilacımı gökay arkadaşım ?

Re: Kendi kullandigim bir Kac Vitamin ve Böcek Ilaci + RESIM

is_ko' Alıntı:
iç parazit icin levamin 10 insan ilacımı gökay arkadaşım ?
LEVAMİZOL İÇERİKLİ HAYVANLAR İÇİN KURT DÖKÜCÜ

Geri